חשוב לקרוא!!!

../images/Emo2.gif כמו מה למשל../images/Emo35.gif לספח אותנו כמו שסיפחו

חלק מאנטארטיקה?... נו, באמת....

shon100000

New member
דיכטר בן אדם חשוך ומפגר

וזה מתבטא בעוד דברים שבוצעו על ידו. רוסיה היא מבין המדינות שמהם יוצאים המספר הרב ביותר של תיירים מדי קיץ. מדובר באנשים שחפצים בחופשת קיץ כמו כל תייר מכל מדינה אחרת.התיירים הרוסים בעיקר נופשים בתורכיה,יוון ומצריים(מקומות חמים)אנטליה מפוצצת בתיירים רוסים(כן,כן אפילו יותר מישראלים)למעשה הכמות הגדולה ביותר שם היא של תיירים מרוסיה ומגרמניה.ולא שמעתי עד כה על נהירה המונית של זונות מרוסיה למדינות אלו. "כבוד" השר אף מכליל כי יבואו הרבה מאוד זונות מרוסיה.כיצד הוא בכלל מאפשר לעצמו להתבטא בצורה כזו ולהכליל עם שלם,אולי גם ישראלים יצטרכו ויזה לתורכיה ויוון כי כל היהודים משחיתים רכוש במלון,מפלחים ברזים ומוציאים מזון מחדר האוכל (וזה כבר הגיע גם לסין).אפשר לחשוב שברומניה או הונגריה יש פחות זונות,ולתיירים משם אין צורך בויזה לישראל.כך להכתים עם שלם וממש לכנותו עם של "מאפיונרים" ו"זונות" זו בושה והמפסידה העיקרית מכל זה זו מדינת ישראל כי עד שיכלו לבוא עוד תיירים לישראל,להכניס כסף למדינה(והתיירים הרוסיים מוציאים הרבה כסף)ישראל מונעת זאת.חבל מאוד.

TaL53

New member
כמו שבזמנו החליטו לזרוק את הדם של האתיופים

לפח כי קבעו שכנראה כול מי שהגיע מאתיופיה חולה במחלות זיהומיות. ולפני שמישהי קופצת על המציאה ומביאה לפה מאמר שקובע שאתיוןפים כנראה חולים בכול המחלות האפשריות אני כבר מדגיש מראש שנכון שאצל עולים מאיופיה יש סיכוי למחולת כאלה ואחרות (בין השאר איידס) אבל הטיפול בדם מתרומות לא צריך להיות מופלה בגלל מוצא. את הדם בודקים בכול מקרה לפני השימוש בו, ללא קשר למוצא.

Astroo

New member
במקומך היתי נזהר בדבריך

אני בטוח שלדיכטר אין שום בעיה לאתר אותך ולתבוע על לשון הרע, או פשוט להעלים. על תשכח שהוא ראש השב"כ לשעבר.

Astroo

New member
תגיד את זה לדיכטר אישית

תוך כדי עינויים במרתפי השב"כ

TaL53

New member
כן צריך להילחם

בתופעת ניצול הנשים ע"י ארגוני פשע שמבריחים אותם לארץ, אבל לא בצורה כזאת שמכלילה ופוגעת בציבור שלם. על אותו בסיס יכל דיכטר לבטל את כניסת העובדים הערבים מהשטחים אבל משום מה הוא לא מעלה את זה, כנראה שמישהו כבר בונה לו את הוילה בסביון:)

../images/Emo20.gifאני דווקא מוצאת את עצמי מזדהה עם

איך שקולט אביטל ניסחה את הדברים: "ביטול הוויזות עלול להביא לכניסתם החופשית של גורמים לא רצויים, ולכן השיקולים שלא לבטל באופן גורף את האשרות - צודקים"... קיצר - ה"ויכוח" שלי עם דיכטר הוא לא על ה"מה" אלא על "איך" שהוא מנסח את הדברים...

AeroSlash

New member
זו החלטה מכלילה ומטומטמת...

פרוצות ועבריינים יכולים להגיע לארץ מכל מקום אפשרי בעולם וההצעה המטומטמת הזו רק מציגה במילים אחרות את הסטיגמה הרווחת "כל הרוסיות זונות". חבל שהגענו למצב שהיציאות המטומטמות האלה באות משר. אני מסכימה עם ז'ניה, אף אחד לא מערער על הצורך לטפל בתופעות של זנות ועבריינות אבל לא עושים את בצורה כל כך מכלילה ופוגעת בציבור שלם. ואני כבר לא מדברת על הפגיעה בתיירות. זה נכון מאוד שלהרבה תושבי רוסיה יש חברים/קרובי משפחה פה שהם רוצים לבוא לבקר, וחבל שמערימים להם קשייים בדרך.

למעלה