חשוב לקרוא !!

חשוב לקרוא !!../images/Emo206.gif

הדגש| אני ממש מדברת מליבי הטהור אל כל לב ולב שקים פה בפורום. אני ממש מאוכזבת, ומקווה לתת לכולם פה אור של קצת תקווה לגבי הפורום שיכול להיות מקסים, רק בזכותכם. אני מאוד מאוכזבת כרגע, מהרמה של הפורום הזה. הפורום הזה הוא גנון כרגע, מה שצריך להביא לפה זה גננת. וזה לא לרוחי. אני מבקשת בכל לשון של בקשה. התוכנית שאתם כל כך אוהבים, היא תוכנית ריאלטי, והבנות שמביאים לתוכנית זה על מנת לשפר את חייהם. אני מאוד רוצה שכאן בפורום הזה התנהלו שיחו ת נפש, בינכם לבין עצמכם, ולא ירידות אחד על השני , אתם ממש צריכים להתביש בעצמכם. אני לא גננת שלכם, ואני לא מתימרת להיות כזאת. אתם צריכים להבין הבנה פשוטה, ולהבדיל בין תוכנית טלוויזיה, לבין חיים אמיתים. אני מאמינה בכול ליבי, שיש לכם את ההבנה הזאת אם אתם באמת מתכוונים אליה. הפורום הזה מאוד חשוב לי ואתם אלו שיוצרים את הפורום הזה. לא אני. אני רק שפיץ קטן בכל כל המערכת הזאת. אני מאוד מקווה שתבינו, שאני פה לא כדאי לשמור עליכם, ולא כדאי להיות גננת. אני מקבלת מסרים מאנשים שאומרים כי נמאס להם מכל הקטנוניות שמתנהלת פה בפורום וזה חבל. מדובר בתוכנית איכותית, שבתוכנית הזאת בנות יוצרות לעצמם חיים חדשים. כן הפורום נועד על מנת שנדבר על כך , ונפתח דיונים בנושא. אבל לא על מנת שנשמיץ אחד את השני, או בנות מהתוכנית. אני רוצה לראות אם יש לכם אומץ להגיע לתוכנית טלוייזיה ולהופיע מול טלויזיה בידיעה שכל העולם רואה את הפנימיות הכי אישית שבכם, פותרים דברים אישים. ההודעה הזאת היא לא על מנת ליצור עוד שלל תגובות ריבים ההודעה הזאת היא הודעה חשובה , איכפתית, מלב אל לב. אני אישה מאוד רוחנית, ונוטה ביום יום לעזור לאנשים ולטפל באנשים אם בעיות ממש קשות. כשאני מגיעה לפורום ורואה וקוראת הודעות של כמה מכם אני ממש מופתעת מהצורה בה מתנהלים הדברים. המילים שלפעמים יוצאות מהפה שלנו, הם רק מילים אנחנו לא שומעים או שומעות את הטון שבהם משתמש הגולש. חשוב לזכור זאת ולהפנים זאת. אני לא מתכוונת לחזור שוב פעם על הודעה כזאת. נא לשים לב בבקשה, לצורת כתיבה, לצורת נוסח מילים שיוצאים לכם מהפה. אתם לא ילדים קטנים, אתם חכמים, וכל אחד ממכם חכם לא פחות מהשני. אני דורשת שהפורום הזה התנהל בצורה הכי מכובדת, ואחראית על ידכם. כמו שאתם מכבדים את עצמכם תכבדו בן אדם אחר. לא מתאים לכם הדעה שלו,אז בבקשה להתיחס בכבוד לכול דעה שעולה כאן בפורום. אני ממש פונה אל כל לב ולב שלכם, באור ובהמון אהבה, וחמלה. שתבינו שזה רק פורום . כולם אוהבים את הסדרה האיכותית הזאת, כי אני מאמינה שבכול אחד ממכם קיים ניצוץ של אור שהוא איכותי עבורכם, וכן נכון רציתי להביא לכאן מאמנות אישיות. אך קיבלתי פניות מכמה מהם שהם לא רוצים להשתתף פה בפורום עקב, הודעות שונות שהם ראו מכמה ממכם, של ירידות על חברי התוכנית בטלויזיה, וגם בפורום וחבל. אני דווקא רואה אור מתוך הפורום הזה. אני מקווה שאתם תצליחו להפיק את המיטב בו וכמובן להנות ממנו . כמו שאני שואפת להנות ממנו. באהבה אושרת אני מצפה לתגובות איכותיות. ולא ירידות או השמצות. אפשר לבחור לקרוא את ההודעה הזאת בשתי צורות או ב מה יש לה זאתי. או באמת אכפת לה מהפורום . וכן איכפת לי !!!!!!!!!!!! בהצלחה

למרות שלא זכור לי שהתווכחתי

כאן עם מישהו ... אני אקח לתשומת הלב את דברייךךך ... גם אני מאוד אוהבת את הפורום הזההה ...

אני איתך...

מסכימה איתך. לשפוט אנשים צריך להשאיר רק לשופטים בבית משפט. הפורום הזה נהדר. היה לי כיף לגלות אותו. סוסף לדבר עם אנשים על התוכנית המעולה הזאת. הצד היפה (היחיד לטעמי) של עולם הריאלטי.כשדיברת על עזרה לאנשים, דיברת על זה בתור מקצוע? עוררת את סקרנותי... מה את עושה?

איזה כיף לראות אותך פה

מה המצב בובה. כן אני מטפלת באנשים. אי הילרית, ומטפלת בשיטות שונות של העברת אנרגיה שפשוט עוזרת לאנשים להתמודד אם כאבים שונים . אוהת יום נפלא.

יפה יפה סחטיין עלייך

אני מכירה כ"כ הרבה אנשים שטיפולים כאלו עזרו להם. איפה את מטפלת? באיזה אזור בארץ? יום נפלא

למעלה