חשוב לקרא

חשוב לקרא

מעבירה לכם את הדברים בדיוק כפי שקבלתי אותם. באימל...דברים כואבים שנותנים לי הרגשת חוסר אונים.. "ביום רביעי ה 17.01.07 טסתי לפגישה באנגליה. במטוס, שורה אחת לפני, ישבו קרנית גולדווסר ואביה. ראיתי אותם ואמרתי לעצמי "הנה, הם שוב בדרך לעוד פגישה במטרה להשיב את בעלה (אהוד גולדווסר) הביתה". כשירדנו מהמטוס בשדה התעופה בלונדון, הסתכלתי עליהם הולכים בטרמינל בתוך המון אדם מבלי שאיש יודע את העובר על המשפחה הזאת. בתוך לבי קיוויתי שהם יחזרו עם בשורות שמחות ועם אהוד הביתה. ואז הם נעלמו להם בין ההמונים. בדרכי חזרה לארץ, יומיים אחרי, שוב ראיתי את קרנית ואביה בשדה התעופה, יושבים עייפים, למודיי אכזבות, ויותר מהכל חוזרים לארץ בידים ריקות. ושוב חשבתי לעצמי "איזה ביש מזל יש לקרנית, אני לעומתה עולה בעוד מספר דקות לטיסה ובעוד שעות ספורות אחזור לארץ, שם מחכים לי המשפחה, הילדים, ואישתי". לא יכולתי להישאר אדיש, ניגשתי אליהם, ואמרתי "כשיצאנו מהארץ קיוויתי בלבי שתצליחו לחזור עם אהוד הביתה. עכשיו כשאני רואה אתכם שוב, ללא אהוד, אני מרגיש שאני חייב לעשות מעשה, לכן, ניגשתי לספר לכם את אשר ראיתי, אך כמובן שבכל מאודי אני רוצה לזעוק את זעקתכם ולעזור לכם". קרנית, בדיוק כמו שרואים ושומעים בתקשורת, הוציאה כרטיס של אהוד ונתנה לי אותו. הסתכלתי בכרטיס בו מופיעה התמונה של אהוד ודמיינתי מה היה קורה אילו אני הייתי בתמונה או כל אדם אחר שקרוב אלי. המשכנו בשיחה קצרה, והבטחתי להם לעשות, כאדם וכאזרח מהשורה, את כל אשר אני יכול בשביל להחזיר את בעלה הביתה. ללא ספק אני חייב לעשות משהו. אני מלא רגשות ותעצומות אך אני עדיין לא יודע איך לתרגם הרגשות שלי לעזרה אמיתית למשפחה, אבל אני לא יכול להישאר אדיש למראה של קרנית שנוסעת להחזיר את בעלה לאחר שזה נשלח על ידי המדינה להגן עליה. לכן החלטתי להתחיל במעשה ולכתוב לכל מי שאני מכיר, על מנת שננסה לעשות מעשה - קטן כגדול - לצעוק, לעזור, לדחוף, למחות, לחפש, להפעיל קשרים והעיקר להתמקד במטרה ולהחזיר את אהוד גולדווסר וחבריו הביתה. החוויה הזאת דורשת מעשה ואני לא יכול להישאר אדיש ולראות הדברים מהצד. שלכם אביב בן יעקב " אנו ממשכים בחיים , וחתופים ומשפחתיהם מה עליהם???

meshi4

New member
התחושה היא של

חוסר אונים.המשפחות מנסות לדבר אל ליבם של מנהיגי עולם שיתערבו למען החטופים.מאמינה שגם הממשלה פועלת למענם בדרכים דיפלומטיות..........ועדיין אין שום מידע עליהם.ליבי עם המשפחות .לכמה כוחות הם נדרשים . לצערי ראש הממשלה הבטיח הבטחות בזמן המלחמה ולא עמד בהבטחותיו........רק דיבורים.

המדינה הפקירה אותם!!

זה שצריך לעשות ולעזור ולצעוק נכון צריך..האם זה יעזור.ויש עוד נעדרים , נעדרי קרב סולטן יעקוב: זכריה באומל, יהודה כץ וצבי פלדמן והנווט רון ארד.ונותרו רק המשפחות הזועקות ,וחילנו,ילדינו , נשכחים ..היום כואבת ומצטערת שחינכתי את ילדי להתגייס לצה"ל ולתת..להגן על המולדת...של מי המדינה הזו...קיבוץ גלויות..תילאנדים..רוסים..אתיופים.. סינים..רומנים..וכמובן בני דודים..אז..לך תבנה מדינה..הממשלה..בפלילי...איפה יש לה זמן לחטופים..שר ביטחון ..יש..מי?..רמט"כל ..רגע רק נכנס. חכו יש זמן.כל יומיים בחירות..נשיא מחפש נערות..והמדינה נשארת בצרות..בנינו למי יש זמן לחטופים...כואב .. מתפללת ומקווה שבמהרה נראהאותם חוזרים .. שישמור אותם האלוהים ,,, המדינה הפקירה אותם!! נכנסתי לאתר חתמתי על העצומה .. והם עדיין לא פה ... טלי

למען החיילים החטופים

לפני כשלושה שבועות השתתפתי במסע הזדהות(במסגרת מועדון האופנועים הישראלי)עם משפחות החטופים האחרונים(היינו גם בשאר הארועים לצערי שהיו בעבר,כולל רון ארד,אלי כהן הי"ד)ואני רוצה לאמר לכם שבאו המון המון מכל הארץ ברכבים באוטובוסים וממלאו את מושב זרעית.הארוע התנהל ברגישות גבוהה,פשוט אי אפשר היה להיות אדיש או חזק. מי כן היה "חזק" באלף מרכאות,ממשלת ישראל שאפילו נציג אחד לא הגיע. המשפחות היו מיוחדות,התרגשתי מאוד,חוויה כה חזקה שאיתה אני אומר,יש לנו מדינה יפה וטובה יש לנו אזרחים מלאכים מדוע אלה שבחרנו בהם,משרתי הציבור,משרתים רק את עצמם בצורה כה זולה, קרה,מושחתת. חזרתי אומנם מחוזק,אך כועס,מתוסכל,איך 6 מליון יהודים נכנעים ל120 חברי כנסת אוכלי חינם ואוהבי מדון ושררה להמשיך להבחר,או לחילופין לא מתלכדים כמו בהרבה מדינות בעולם ומעיפים אותם לאלף אלפי עזאזל. יום ובשורות טובות

../images/Emo45.gifמזדהה עם כל מילה../images/Emo45.gif

כואבת כמו כל העם את כאב השבויים והנעדרים ועוד יותר את חוסר ההתיחסות המשווע של נבחרינו האדישים והמזוייפים שיודעים לחזר לפיתחנו זמן קצר לפני הבחירות ולאחריהם בכמה דקות שוכחים אותנו ואת מה שהבטיחו ועסוקים בלעשוק אותנו את המדינה ואת בניה המופקרים בידי המחבלים. מי יתן ותבוא ישועה וגאולה לעמנו מנבחריו המושחתים יכן ירבו אנשים טובים שמזדהים ועושים למען אחרים.

למעלה