חשוב! למי שרוצה לעזור...

גיא טל

New member
חשוב! למי שרוצה לעזור...

צוות קובאקאזה החליט לשנות את הכתובת ואת השם של האתר. הכתובת תהיה www.ps2.up.co.il ועל השם אנחנו רוצים להתייעץ עם כאלה שבאמת רוצים לעזור. המועמדים הראשיים הם: the ps2 chamber ps2 dangeone. אנחנו רוצים לשמוע קצת דעות ואולי עוד הצעות, תודה נ.ב אנחנו נודיע מתי שם האתר והכתובת ישתנו אז בינתיים הכל אותו דבר www.kubakaza.up.co.il

גיא טל

New member
קבלו מה כבר עשיתי

זה חצי מהלוגו החדש שיהיה לנו (אני עשיתי). תגידו מה אתם חושבים

גיא טל

New member
יפה! אבל לא מתאים כל כך...

לאתר שלנו. באיזה תוכנה אתה משתמש? אני פוטושופ 6. בו נדבר באיי סי קיו 103331756

גיא טל

New member
אני רק רוצה שכולם יראו

את הלוגו הבא שלנו, ואמיר אם זה מפריע תמחוק את זה אחרי כמה ימים אבל תן להם קודם לראות...

metal_slug

New member
אני עוד לא התקדמתי ל-6 עדיין :)

אני עובד עם חמש... היו לי חמש דקות אתמול, אז עבדתי קצת על הכישורים הגרפיים שלי... הלוגו המתאים ביותר בינתיים זה הלוגו האחרון שהוספת, אבל חבל שכל כך הרבה חלקים ממנו בשחור... תנסה משהו צבעוני יותר...

גיא טל

New member
תודה קודם כל

אבל אסור שהוא יהיה מקושקש מדי כי זה לא מקצועי. ויש לי שאלה: אם אני משתמש בחלקים מתמונות מוכנות (כמו המכונית מ gta3, האיש מטריקי ודנטה מדוויל מי כריי) באותו הלוגו עם שם האתר שלי, יכולים לתבוע אותי על זה החברות שייצרו את התמונות?

metal_slug

New member
אני לא יודע...

תנסה לשלוח דואר לחברות שמייצרות את המשחקים, ותשאל אם יש להם בעיה עם זה, למרות שלא נראה לי שזה copyrighted material

nightwalker

New member
עזרה לחברי kubakaza

היי חבריה , שמי פז ואני אשמח לעזור לכם לכתוב ביקורות למשחקים שיגיעו לארץ. אז אם אתם מעוניינים ה E-mail הוא : [email protected]

גיא טל

New member
אתה מתכוון ל the ps2 chamber

זה יהיה השם החדש, נשמח לבדוק את יכולותיך, צור איתי קשר באיי סי קיו 103331756 או באי מייל [email protected] ונתחיל לדבר גיא

למעלה