חשוב לכולם לקרוא

neo77

New member
חשוב לכולם לקרוא

יש פורום הכחול(http://www.sat-israel.com) מנהל הפורום אדם שהכינוי שלו י א הציע לחברי הפורום לקנות דרכו מקלט לוויני דרימבוקס הוא טוען שהוא לא מרוויח עליו אוקיי עד כאן מקובל עלי רק הוא לא אמר להם שהמקלטים הם מקלטים ששופצו (מקלטים שהוחזרו על ידי לקוחות תוקנו החלפו פנלים ומיכסים ) האיש הנהל מוכר אותם לחדשים ליזכור ללא רווח מסתבר שהוא גם מרוויח עליהם הוא מציע גם דיסקים קשיחים לאנשים לאותו דריםבוקס מענין האם גם הם משופצים אין אני אומר שזו סחורה לא טובה אבל לפחות תגיד לחברי הפורום שאתה המנהל שלו את האמת בדרך כלל מנהל פורום נמצא וקיים עלמנת להגן על חברי הפורום מכל מיני רמאים פה הםצריכים להזהר מימנו עצמו מה יקרה כאשר מקלטים אלו חס וחלילה יתקלקלו מה יגיד האיש אני רק תיווכתי אני לא צד בעינין איך אמרו שלא יעבדו עליכם מענין מה יגידו במס הכנסה על הביזנס שמתרחש שם

אני קראתי ל י.א. שמן חסם אותי

הוא יחסום אותך על הוצאת דיבה . אגב מעיין לך על השיפוץ הזה

neo77

New member
תוספת קטנה

אלה שכבר קנו שיסתכלו בחלק התחתון של הממיר לראות אם טבוע שם Refurbished או REF טבוע לא מדבקה אם אכלתם אותה

neo77

New member
הסבר

זה אומר שהמכשירים הם מכשירים שתוקנו (שופצו) אין זה אומר שהם לא טובים עלולוים להיות אפילו יותר טובים עקב ביקורת האיכות אין לי כלל טענה לגבי המכשרים אלא לחוסר ההגינות של מציע המכירה תופעת מכירת מכשירים מכל סוג שהוא מאד נפוצה באירופה מכירם זול יותר

geostant

New member
גם אותי הוא חסם ../images/Emo6.gif

הכי מרגיז שמשהוא שם כל הזמן שולח לי מסרים לתיבה ואני מקבל לאי-מייל הודעות על זה, אבל אני לא יכול לבדוק אותם... בקצב החסימה הזה הוא בסוף ישאר לבד

Zamolod

New member
תגידו אנשים

אין לכם על מה לדבר חוץ מלהתעסק בפורום אחר? או שאני נמצא ב"מחלקת ביקורות להתנהגותם של מנהלי פורומים חיצוניים"? יש כאן אחלה פורום-מחלקה

Zamolod

New member
ועוד מהשהו

בן אדם עם שכל, שיבדוק מהשהו לפני שהו מחליט, יבין בקלות איפה שחור ואיפה לבן! כרגע הלבן הוא לא פה, כי רק כאן מדברים בלכלוך על פורומים אחרים . בשאר הפורומים שומרים על רמה מסויימת ולא יורדים מתחת לרמה.. רק תחשבו על זה

ariels1

New member
יורם זו לא הענין

זו הגישה והרצון להנות מהתחום שאנחנו עוסקים בו שים לב כמה מנהלים יש וכמה גולשים יש שם

yoramile1

New member
אני אין לי בעיה

אני נהנה משתי העולמות זה ממש שטויות אני לוקח את הכל בכייף

yoramile1

New member
עוד משהו חשוב

חברה אני אן לי שום קשר לנושא הכתבה ממש לא.. אני מקבל תגובות במסרים אישים מחברים . זה לא אני ואני לא מבין בדרימבוקסים ולא בסחר. אז תירדו ממני..ואל תחזקו את ידי.

למעלה