חשוב לי...

lonly girl 18

New member
חשוב לי...

היי קוראים לי אוראל... אני מאד אוהבת את עברי לידר, והשאלה שלי היא אם הוא לפעמים מבקר פה, או אם מישהו יודע איך אפשר להשיג אותו ... אתם מכירים את זה שהחיים קשים לכם לפעמים יותר מדי ? ובא לכם לדבר עם מישהו מפורסם (כמו עברי למשל)ולשאול אותו איך החיים שלהם כל כך מושלמים ?למרות שלכל אחד יש את הבעיות שלו,עדיין אפילו איך אפשר להסתיר את הכאב כי אני לא מצליחה והחלום שלי זה לדבר איתו,שיקשיב לי שיחבק....אני יודעת שזאת רק פנטזיה ,אבל בחיים האלה לא נישאר הרבה אלא רק לפנטז...תודה על ההקשבה ונעים להכיר... זה האיי סי שלי למי שרוצה:197247816

Noaik

New member
אמ.

תראי.. עברי כותב פה פעם באיזה שנה יש לו גם איימל:,[email protected] שרוב הסיכויים שהוא לא יענה לך. את יכולה ללכת להופעות ולנסות לדבר איתו לאחר מכן. תראי.. אני בטוחה שכמו לכולנו עברי אכן כן הוא גם בנאדם... גם לו יש תחיים הפרטיים שלו ובטח ובטח שיש לו בעיות כמו לכולנו. החיים לא תמיד קלים. רק צריך לדעת להסתדר איתם ולהיות בגישה טובה. יהיה טוב . אל תרגישי רע

Naych

New member
היי...

תשמעי..... קודם כל..... החיים של עברי ממש לא מושלמים. עברי הוא בן-אדם כמו כולנו. יש לו את את הדברים שמבאסים אותו, יש גם לו מערכות יחסים עם העולם! אנשים שחברים שלו לא רק בגלל שהוא עברי לידר, ולכן יכולים להביא אותו לאותם מצבים שבהם את נמצאת לפעמים - כשרע ועצוב. אם הוא יפגוש אותך הוא יגיד לך כמה שהחיים הם ככה, וכמה שגם "למפורסמים המושלמים" יש ימים שהם מרגישים בהם זוועה ושבא להם להיעלם לתמיד או רק לקצת זמן. "כשהילדה שלידי מספרת לי כמה שקשה, ואיך האנשים שלידה עוצרים אותה, ומה יהיה" צריכים ללמוד לקחת הכל בפרופורציה, לדעת להסתכל על החיוב בכל דבר. וכן, כביכול קל לאדם שבחוץ להגיד.... אבל פעם גם לי אמרו את הדברים האלה, ופעם- גם אני לא האמנתי. ואמרתי - טחח אנשים שהכל קל להם בחיים, גם קל להם להגיד את זה. אבל כשמאמצים לעצמך את הגישה הזאת, לומדים להתמודד עם הכל - כי צריכים להמשיך לחיות כדי לחייך את החיוך הבא. גם לי היו ויש תקופות שהכל הולך חרא - אבל אחרי כל עליה חייבת להיות עלייה. מעבר לעצות בשקל שלי, נתנו פה את האימייל של עברי, ותנסי לשלוח לו אימייל, אולי יהיה לו זמן לקרוא מיילים והוא יפול על המייל שלך ויספיק גם לענות לך... למרות שהוא לא תמיד מצליח, עד כמה שהוא ממש היה רוצה. רק אל תבני על זה... כי תחשבי כמה סיפורים כאלה הוא שומע ביום... עם כל הרצון קשה להקשיב לכולם ולרצות את כולם בהתאם
נחנח.

tohar6

New member
שאלה לי אלייךךךך ../images/Emo8.gifNaych../images/Emo8.gif

בן כמה אתה? חח סתם כדי לדעת ילד בן כמה הגיב כזאת תגובה.. חח התגובה שלך הייתה ממש יפה וממש אהבתי אותה.. קבל צל"ששש :)) טוהר לידררררררררררר..!! "בתוך מחשב בתוך אתר של כמה מופרעים שכבר איבדו את הרצון שיהיו להם חיים"

למעלה