חשוב לי...

nogafe

New member
חשוב לי...

אוקי, אני ממש מצטערת שלא נצל"שתי, פשוט אף אחד לא ענה כשניצל"שתי ואנ יממש צריכה את זה... למישהו יש את הסמל של "פומבה" (שצוחק על הסמ לשל פומה) בגדול יחסית? כי לי יש רק בגודל הנ"ל וזה לא מספיק כדי להדפיס את זה על חולצה...וחיפשתי כמו מטורפת בגוגל ולא מצאתי...אז אנא- למי שיש זה יהיה נפלא! תודה ושבת שלום נוגה

timtamtum1

New member
זה פאקינג תפוז!

יש פה 3145 פורומים. לא מצאת איפה לשאול?
בהצלחה

nogafe

New member
נכון, אבל..

זכרתי שזה פורסם פה, ואפילו כמה פעמים, ולכן שאלתי פה... אני יודעת שזה לא קשור לקלי, אבל קיוויתי שמי שהביא את זה פעם קודמת יביא גם הפעם... בכל מקרה, תודה רבה על ההפניות- פירסמתי שם:)

Addicted To You

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

תוצר של שיעמום טוטאלי ותוכנה שרציתי לראות איך היא פועלת...

otollo

New member
../images/Emo180.gifמוזאיק משו, נכון../images/Emo35.gif

גם לי יש תתוכנה הזאת רק שלא בדיוק הבנתי איך היא עובדת

Beautiful SouI

New member
היום זה התאריך של השטן../images/Emo190.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני זוכרת שאמרו לי על זה משהו
כאילו אני לא מאמינה
אבל סתם ידע כללי

otollo

New member
../images/Emo180.gifממש יפה ../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

ותתחדש על החתימה (נראה לי
)

Beautiful SouI

New member
יפה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif.

התמונות משולבות טוב
. תחדש על החתימה
מי אלה פרדי וג'ייסון היחידים שאני מכירה הם אנשים שהורגים אנשים
. אחד דרך החלומות והאחד לא.

EliranMaor

New member
תודה../images/Emo9.gif

ופרדי וג'ייסון הם דמויות מסרטי אימה אבל לא 2 החתולים החמודים שמצאתי אתמול בדרך לטיילת... הסיפור הוא כזה אני וידידה שלי הלכנו לטיילת ואז שמענו יללות של חתול אחרי כמה שניות ראינו אותו הוא כזה חמוד!!
בן איזה חודש או משו כזה לבן עם נקודות שחורות וכזה חמווודדד אז רציתי ללטף אותו והוא התחיל לשרוט אותי וזה הזכיר לי את פרדי אז קראתי לו "פרדי" ועד שהוא סמך עליי לקח איזה מיליון שנה וכשהוא סמך עליי אז לקחתי אותו לידיים שלי והתחלתי ללטף אותו הווא כל הזמן ילל
אחרי כמה דקות של הלכה מצאנו את אחיו [כלומר שמענו עוד יללות אז נתנו לפרדי ללכת ואז 2 החתולים התחילו לשחק אחד עם השני וזה היה כזה חמווווווווווווווווווווווווד!!!
] קראתי לאחיו ג'ייסון בגלל ששניהם חתולים שורטים ונחמדים..חחP: קיצר זה הסיפור... מגילה.. אבל כל הסיפור

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifחתלתולימים!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תמיד אמרתי שחתלתולימים הם חמודייייייייייייייים!

למעלה