לשלול מאזרחים את האזרחות שלהם?!
בגלל שהם משתייכים לעם מסויים? כדי להשתיק אותם מבחינה פוליטית? בכדי למנוע ממפלגות לא ציוניות להתחזק? זאת לאומנות קיצונית, מטורפת, שקשה לי להאמין שמתייחסים אליה בכזאת קלות דעת. זה רק ממחיש את הגזענות שקיימת בציונות. אתם באמת חושבים שמדינה יהודית זה מה שימנע גזענות? שטויות. הרי האנטישמית גודלת בכל העולם, הרי הגזענות קיימת בארץ, וגזענות תמיד תיהיה קיימת תחת הקפטליזם - זה אחד מהבסיסים שלו, וכל עוד יש מי שמרוויח מזה כסף זה יתקיים. הדרך היחידה זה אם נתאחד, הדרך היחידה זה אם נראה באנשים קודם כל בני אדם ואחר-כך בני לאומיים. שאי צדק מתקיים חייבים להלחם בו, גם אם הוא לא נגרם לעם שלך. זה הבסיס של הדו קיום. ומי שהיה כאן בהפגנות נגד החומה בשטחים חוו דו קיום בתמכונת הכי טהורה שלו - של שלום, של דיבור, של מאבק משותף. ואגב - אין לי בעיה לחיות במדינה אחת. אני פשוט לא חושבת שזה ראלי כרגע. אני חושבת שצריך לעשות מה שאפשר כדי לנפסיק את הכיבוש, בגלל שכל יום של כיבוש הוא שבל והוא מוות ואני לא הולכת לשבת ולחכות עד שמדינה אחת תהיה אפשרית. אני באמת חוששת שהימין יתקומם אם הציונות תיהיה תחת סכנה, ותנסה לגרש ולשלול זכויות, אני אהיה שם להאבק נגד אי הצדק, ואם אתם תצפו בטלוויזיה בזמן שתהיה כאן נכבה שניה, אז באמת שאתם לא מבינים שום דבר בדו קיום. יעל. נ.ב - אני רואה את התגובה הזאת באה אז אני אגיד מראש - לא, אני לא חושבת שבזה שאני לא ציונית אני מאבדת מהקיום שלי, ציונות היא בסך הכל עמדה פוליטית שאני לא אוחזת בה, זה לא מגדיר אותי לא כבן אדם ולא כיהודיה.