לא במקום ובלי שום מטרה...
סמדר יקירה, ראשית, המאמר היה במקום! מאמר פתיחה! שנית, היתה לו מטרה! להיזכר בבני עקיבא ולעקוץ מעט את תנועת הצופים!!! המטרה היתה לבקר את התנועה בכלל ולא אתכם המדריכים שעובדים כה קשה. עכשיו, תסכימי עמי שקיימים בתנועת הצופים מס' כשלים ולאו דוקא פה בכפר אלא באופן כללי בתנועת הצופים בארץ. כוונתי היא לחופש הגדול בו משום מה החליטו שבמקום להגביר את הפעילות, המדריכים יוצאים לחופשה... או כמו למשל, שבחופשות במהלך השנה (חנוכה למשל..) קיימת פעילות חלקית בלבד...כמו למשל שאם מדריך לא נמצא מבטלים פעילות... ואם דיברנו על הכפר, יקירתי, עם כל האהדה שלי אליך, אל בני ואל שבט יהודה, קיימת פה בעיה רצינית. רבים הילדים שאינם נהנים בצופים. מגיעים לנחלה והולכים מכות, לא מקשיבים לפעולה, לא מתעניינים ובאופן טבעי גם לא מקפידים על תלבושת ומגיעים באיחור. אינני יודעת מה גורם למה אך זו עובדה!! את יכולה לטמון את ראשך בחול, אך כאשר בתי קיבלה אבן בראש עמדתם כולכם בצד עם פה פעור ואני זו שעשיתי סולחה בין הניצים. הביקורת אותה כתבתי איננה נגד המדריכים באופן אישי וצר לי אם מישהו נפגע, אני בכל זאת חושבת שלמדריכים אין מספיק כלים לסחוף אחריהם את החניכים. אני מאחלת לכולכם הרבה הצלחה בעתיד ואגב, אינני חייבת להיות מעורבת ומתעניינת באופן גלוי, תאמיני לי כי בביתי המעורבות שלי בצופים רבה. כל טוב גלית גולדשטיין.