חשוב לי לברר

sellavi

New member
חשוב לי לברר

נגיד שמישהו נרשם ושילם לתוכנית של מיכאל, לצורך הנחיית קבוצות ואח"כ מתחרט כי לא מסתדר לו... האם הם מחזירים לו ת'כסף?

adi23e

New member
.....

עד כמה שידוע לי זה תלוי במועד הביטול אם יוחזר הסכום וכמה. הכי טוב שתתקשר למשרד ותשאל

pink tulips

New member
כמה זמן מראש צריך להודיע להם לדעתך?

אני מקווה שהם ארגון מכובד ומחזירים כספים במקרה שלבן אדם לא מסתדר... מה אתה אומר?

adi23e

New member
אני בת

וכמו שהיית רוצה שיתייחסו אלייך, כך תתייחס לאחרים. כלומר: אתה יודע עכשיו שאתה לא יכול, תתקשרעכשיו למשרדים ותאמר שאתה מבטל. ואם המשרד כבר סגור, אז מחר ב08:00 בבוקר. למה לחכות עם זה עד לדקה ה-90 ואז לומר "איזה ארגון....."? כמו כל ארגון מכובד יש תאריכים והודיעו עליהם שאם עד תאריך ככה וככה מבטלים אז מוחזר סכום כזה או אחר, ושוב, אם לא, אז להתקשר ולברר. לא יעזור להגיד אח"כ לא ידעתי, לא אמרו לי וכו' חבל על הכאב לב, ראש, וארנק. לא מסתדר? אל תדחו ותתקשרו לבטל. אישית, הייתי מנסה לראות עד כמה לא מסתדר, כמעט עם הכל אפשר להסתדר. בהצלחה

pink tulips

New member
עדי תודה../images/Emo13.gif

את צודקת בהחלט. גם לדעתי, תמיד צריך להודע מראש, עדיף כמה שיותר מהר יותר טוב יש להניח שהודעה מראש של מעל לחודש וחצי!!!!!! בדרך כלל אמורה להספיק, נכון? בהנחה שמדובר בארגון עם אידאולוגיות נעלות וחזון חברתי, עושה רושם שהם לא יחזיקו אף אחד בכוח. מקווה שאכן זה כך, נחכה ונראה

adi23e

New member
היי

חודש וחצי יכול להיות במקום א' מספיק זמן ובמקום ב' מאוחר. אין לי את הפרטים אז אני לא רוצה להטעות. אני זוכרת שכשאני הגשתי מועמדות לקורס היו תאריכים ברורים שנאמרו למועמדים עד איזה תאריך ינתן איזה החזר אם בכלל. אף אחד לא יחזיק אף אחד בכח, אבל כשם שנרשמים לכנס או כל דבר אחר, ויש דמי הרשמה ודמי ביטול אם החלטת לבטל, כך גם פה. עצה באמת מכל הלב - יש ספקות בקשר ליכולת להשתתף באותם תאריכים? אין סיכוי בעולם לשנות להזיז, משהו? להרים מחר בבוקר טלפון למשרד ולומר, או אפילו להתייעץ ולא לצאת מתוך הנחה שחודש וחצי זה מספיק זמן רק על מנת שלא יהיה מאוחר מידי. בהצלחה בכל החלטה.

למעלה