חשוב להיכנס דחוף

חשוב להיכנס דחוף

קודם כל, סליחה על ההודעה החדשה, אבל זה חשוב. אנחנו נמצאים יומיים לפני יום השואה. בין אם שמעתם על זה ובין אם לוא, בצפון קוריאה מתרחשת זוועה, אשר, למרבה האירוניה, לא כל כך רחוקה מזו שקרתה לנו, בגרמניה. אלפי אסירים פוליטיים ובני משפחותיהם נטבחים למוות במחנות ותאי גזים, והעולם שותק. שותק, בדיוק כמו שכל העולם שתק לפני שבעים שנה. שותק, את אותה השתיקה המכעיסה. לבינתיים, האמצעי החשוב ביותר שברשותינו הוא התקשורת. פיתוח המודעות, ושלא נדבר על האינטרנט בכלל ועל הפורטל תפוז בפרט. אני מבקשת מכם, בכל לשון של בקשה, להיכנס, לקרוא, להתרשם ולהזדעזע מהלינק המצורף, וכמו כן, להתפרץ לכל פורום אפשרי, עדיף בתפוז בשל המספר העצום של הגולשים, ולהשאיר להם הודעה שכזאת. אני לא חושבת שיש פורומים בהם הנושא אינו רלוונטי. אני לא רוצה להיות זו שלא עשתה שום דבר, אפילו אם זה הודעה מחורבנת בפורום. לחצו כאן. אני מיתנצלת שפתחתי שירשור חדש אבל זה חשוב

לזה אני קורה זואה אמיתית

להכניס אסירים לתאי גזים זה שהם אסו פשעים זה לא בסדר אבל להכניס אותם לסופם למה זה קורה דאוקה היום שבעים שנה ועוד מחנות מה היה השלב בא ליקשור את כולם על פסי רכבת שהרכבת נוסאת ולהרוג אותם? ולמה העולם שותק חיבים לעצור את המעומות אחרת מדינות אחרות היפגעו מיזה

HuGo Hell

New member
בסדר, אז היא טעתה. לא כזה ביג דיל.

מה שכן חשוב זה תוכן ההודעה ולא טעות קטנה.

SailoR VenuS

New member
בוא אני אגיד לך איך...../images/Emo4.gif

זו נראית כמו הודעות שרשרת, ההודעה המקורית נכתבה יומיים לפני יום השואה, כי ליום השואה יש הקשר כלשהו למה שכתוב בתוכן ההודעה, וזו הסיבה שההודעה נכתבה יומיים לפני יום השואה, בתור הודעת שרשרת, ועכשיו היא הגיעה לפה, בלי שינויים. זה למה רשום יומיים לפני יום השואה, הבנת?

Houndour

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo79.gif

חזרת בדיוק על אותו משפט פעמיים

למעלה