חשוב לדעת...

חשוב לדעת...

פורום תרומה לקהילה ממשיכים לעשות טוב. והפעם: תרומה של מסיבת ברית מילה לתינוק שנולד. כל הפרטים וההתארגנות עכשיו בפורום.
היום ב-14:00 נשדר live ב-blogtv ובפורום "השדרן של המדינה" את השלבים האחרונים של המיונים לקראת תחילת התחרות. היום תושלם בחירת 16 המועמדים הסופיים. השידור ימשך עד 20:00. כולם מוזמנים.

niva99

New member
../images/Emo140.gif אהלן וסהלן יקירתי.

ואני בסופ'ש הזה אמורה לרדת אילתה... אני כבר שומעת ממך:"משתתפת בצערך".

חלילה וחס! תבלי ותהני ...

קצת הפכתי לכרוב מאודה אבל היה טיול מזוכיסטי שווה. קודם כל לנהוג לבד עד שם אוייייייייייייייי עם העקיפות של המשאיות. השרירים של הידיים התכווצו בהתחלה מהפחד. הילדים שלי נהנו לקחתי אותם לכל אטרקציה אפשרית כולל ריחוף צניחה צלילה, בקיצור עשינו שם טירונות חי"ר. עם מי את נוסעת ומה אתם מתכננים שם?

niva99

New member
../images/Emo73.gif

נוסעת עם בעלי.(להתארח במלון רויאל ביץ'). החלום שלי זה לשחות עם דולפינים.(מקווה להגשימו). לגבי צלילה -אשמח אם תפרטי-נראה לי שווה.

יופי לכם.

את צריכה להזמין מקום מראש אחרת לא בטוח שיהיה לך מקום פנוי במיוחד בסופי שבוע אז סתם לצלול בלי הדולפינים ז"א צלילת הכרות אנו עשינו פעם ברייף אז זה 150 שקל. עם הדולפנים שזה יפה זה 274 אבל שווה ורק שחיה שגם כייף זה 227 בקיצור את צריכה לטלפן לשם ולסדר לך מקום. ויש עוד מלא מקומות לצלילה שצריך לברר בחופים כמו חוף האלמוגים וכו' אגב ממולץ מאוד הריחוף עם המצנח זה אפילו יותר כייף זה עולה 130 בחוף קיסוס או משהו כזה... הילדה שלי מאוד נהנתה מזה. הילדים לא באים איתכם?

למעלה