חשוב לדעת...

חשוב לדעת...

פורום תרומה לקהילה ממשיכים לעשות טוב. והפעם: תרומה של מסיבת ברית מילה לתינוק שנולד. כל הפרטים וההתארגנות עכשיו בפורום.
היום ב-14:00 נשדר live ב-blogtv ובפורום "השדרן של המדינה" את השלבים האחרונים של המיונים לקראת תחילת התחרות. היום תושלם בחירת 16 המועמדים הסופיים. השידור ימשך עד 20:00. כולם מוזמנים.

efy the one

New member
למערכת תפוז - שחיתויות מלמעלה!

אינני בטוחה האם זה ידוע לכם או לא. בתחרות השדרן של המדינה הם נתנו צ'אנס גם לשדרני הבלוגים בשלב שני. היתה רשימת העשיריה המובילה של שדרני תפוז-בלוגים ע"פ הצבעות הגולשים. ומתוך זה נבחרים העשיריה משדרני הבלוגים לעלות לשלב שלישי של התחרות. בחורה מוכשרת בשם שנטיפי שמשדרת פה נבחנה והיתה ברשימה מקום 2 (אותו הלילה שיום למחר נבחרים האנשים מהבלוגים לעלות למקום3 ) ויום למחרת שנרשמו באתר שמות השדרנים מתפוז שעלו לשלב 3 - נרשמו שמות שלא היו בבחירות שלנו הגולשים ומקום 1 שהיה בחור ושנטיפי לא הופיעו. רוב השמות (למעט 2 ) היו לא מוכרים ולא מבחירתנו. הדבר מראה על המשחק המכור שמתנהל למול עיננו. והחוסר צדק שנעשה בזילזול מוחלט לגולשי תפוז שהצביעו והיו עדים לכך... מקומם אותי. האם אתם מודעים לעיניין? והאם אתם עושים משהו בנידון?

נצל"ש

ערב טוב לכולם מה שלומכם? אני שונאת ת'שירשורים של תפוז האלה אז אני תמיד מנצלת אותם חי חי חי ואהי מקווה שלא שכחתי מישהו.. חולה על: פריסול,בובה בהפרעה,סיסוהכריש,סקסית מאי,בוזגלו,ביצה תומכת, יאקי, סאם, מישל, בייקר, 2 סוכר, נוש ,אטלנטה, אביב, אסף, מת לגלוש,שנטיפי,נצחייה, ללירן (שמנמן חמוד) , וללירן השני שאמר שהוא פרש, לאילנית ללוטוסית, מרקוס איש השלג, דינו,דרומי חמוד, רעותוש תותוש,הופה סטופה, מולאל, גוציי, פוטוגני,שחף המקורית, מאוהבת באהבה, מרסל הקופה שלי... אם שכחתי מישהו סלחו לי!!!

סטירה אני צריכה לקבל!!!

Mלך הסטלניםםםםםםםםםםםםם חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!

למעלה