חשוב לדעת...

LillipooT

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo60.gif

שתהייה בריאה הבשמת הזאת. לא ברור לי למה אתה מתעב אותה ככה..

אני מרחמת עליה... צריך להקים אגודה

צב''ב = צער בעלי בשמת

LillipooT

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo60.gif

הפלאפון הזה של צביקה פיק זה כמו התמונה השניה שאלה שמה, נכון
כי לי גם יש אותו.. והתופעה שאתה מתאר לא מוכרת לי בכלל....

Dawson girl

New member
וואי, איזה כיף היה! ../images/Emo13.gif

עכשיו חזרתי מערב-יומולדת של חברה. היה פשוט כזה אדיר! קודם ישבנו בארומה, שתינו שוקו חם ואכלנו עוגיות ואז הגיעה העוגה עם הזיקוקין שהזמנתי לה
והמלצר (החמוד יש לציין
) אפילו בירך אותה! חחחחח זה היה נחמד לאללה! אחרי זה הלכנו לשרק 2. בלי שאף אחת ראתה את הראשון
זה סרט כזה חמוד! הוא נורא משעשע וממש מצחיק וכייפי. היה ערב כזה נחמד, אני צריכה לעשות את זה יותר. אבל מחר בבוקר מועד ב'. פאק אין לי כוח לזה!!!

ידעתי שתהני! ../images/Emo66.gif

סתם היית נגד הסרט הזה בלי להכיר אותו בכלל. זה סרט באמת חמוד. המון
מחר במועד ב'! אני מחזיקה לך אצבעות.

../images/Emo46.gif

התפוז הזבלוני הזה לא נותן לי לשים את התמונות בקומונה אז אתם זכיתם!! צ'אדינקע, בפרימיירה של ''סינדרלה סטורי'' (שתקו, אני יודעת שהוא לא נראה משו{באירוע הזה ב-ל-ב-ד}, השיער יגדל!!!)

גל1234

New member
אני מאוכז מעצמי......

לא , הבגרות הלכה לי בן זונה , אני אקבל 100..... הפאק זה שאתמול התנדבתי עד 4 בבוקר ואמרתי חפיף אבל היום לא קמתי לבגרות שמתי שעון מעורר אבל כיבתי אותו , למזלי ידידה שלי ראתה שאני לא בבית ספר והתקשרה העירה אותי אז התחלתי תבגרות במקום ב9 ב10 אבל חפיף בגרות קלה רצח סיימתי ב20 דקות

כל הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo105.gif

גם כל הכבוד שהלכת לעשות את הבגרות למרות שהצלחת את הראשונה,ורק ליתר בטחון..
איזה נורא שהתעוררת מאוחר,זה תמיד היה הסיוט הכי גדול שלי לא להגיע בזמן לבגרות! מזל שהכול הסתדר!

Dawson girl

New member
אז ככה

בחרתי את שאלה 2- שלשם שינוי הצלחתי (לא כמו במועד א')- יצא לי היקף 33 ס''מ. זה נכון. שאלה 4- גם היתה שאלה די קלה. בסעיף א' יצא לי 55.08 מעלות, שזה לא נכון (התשובה של המורה היתה 48 ומשו מעלות) ואין לי מושג למה זה לא נכון. בסעיף השני יצא לי 66.38 מעלות- נכון. ובשאלה 5 היה קלי קלות, אבל בגלל שאני כזו חכמה, במקום לכתוב את התחום של הדיסקרימננטה השלילית, כתבתי איפה זה חיובי.
איזה מוצלחת אני, זה משו.

גל1234

New member
מה?!?!?!

דיסקרימננטה? אהה? [וגם אני רשמתי איפה זה חיבוי ...... בגלל שזה שלישי אז הכפלתי במינוס אחד וכמשכפילים במינוס אחד משנים סימן.... יצא לי קטן ממינוס שלוש או גדול מ1 או משהו כזה

shiray

New member
זה נכון

m>1 או m<-3... ישר אחרי הבגרות הלכתי לחדר מורים והמורה שלי הייתה שם אחרי שהיא פתרה את הבגרות אז הכל טוב... ואני עשיתי שאלות 1,3,5... המורה שלי כל הזמן מתעצבנת עליי שאני עושה טריגונומטריה אבל איכשהו טריגו' במישור קל לי... אין לי מושג איך ולמה! וכן, גם אני ניגשתי למועד ב' בלי למצוא טעות במועד א' אבל מאיפה לי שכתבתי בכל מקום מעלות, ס"מ וכ"ו?? לא רוצה להסתכן..

גל1234

New member
עשיתי 1 , 5 ,6

בקיצור אני מקווה שלפחות אחד מהמועדים קיבלתי 100...... ונחשו מי קיבל כדור חתום של יוסי בניון?

נמש, לא מורידים על זה ../images/Emo66.gif

הרבה נקודות בכלל. הלך לך טוב! כל הכבוד! תתעודדי קצת...

LillipooT

New member
האמ.. ../images/Emo60.gif

אני לא יודעת בדיוק על מה אתם מדברים.. אני הדחקתי כבר כל מידע שקשור למתמטיקה, אבל נמש אני ממש מקווה שבאמת לא יורידו על זה הרבה נקודות.בכל קמרה, מה שחשוב זה שסיימתם עם השנה הזאת כבר!!! בעצם יש גם אנגלית עוד מעט.. מישהו עושה
אני לא נגשתי למועד ב' במתמטיקה כי פשוט לא היה לי כח. השנה הזאת הרגה אותי.. אני לא יכולה ללמוד יותר. המוח שלי מת!

shiray

New member
יש ציונים של מועדי א!!!!!!!!!!!

תכנסו לאתר של משרד החינוך- התפרסמו הציונים של מועדי א' במתמטיקה של כל תלמידי י"א (בעצם כבר י"ב)!!!!! וקיבלתי 100!!!!! עזבו זה שזאת היחידה הכי קלה שלי כי היא משותפת ל-4 ואני בחמש יחידות, עדיין!!! אבל אז זה מזה טיפשי שעשיתי מועד ב'... לא נורא!

כל הכבוד!!!../images/Emo105.gif

ומשרד החינוך מגעילים!!! הם לא יכלו לפרסם את הציונים יומיים-שלושה לפני?? זה כל כך מפגר!!! כאילו למה לפרסם יומיים אחרי המועד ב'? הם עושים דוקא?? מוזר מאוד... בכל מקרה,כל הכבוד!

למעלה