חשוב- כולם להכנס!!!

mace windu1

New member
חשוב- כולם להכנס!!!

תכנסו לקישור הבא! זאת כתבה על הטרילוגיה ועל תוכנית בערוץ.. רגע למה אני מסביר לכם- תיכנסו וזה..

AceMagician

New member
איזה כיף שיש לי ערוץ ההיסטוריה

שאני ער עכשיו כדי לראות הודעה קטנה בתגובות למטה שהתוכנית תשודר בעוד שעה ושלדיג'ימון יש שידור חוזר ב14:30... אחחח אוהב את יום שישי!!!

AceMagician

New member
קודם...תרגיע עם הקופאין!!

שנית: א. יש את זה היום - בדקתי ועשיתי תזכורת בממיר הדיג'יטלי שלי. ב. מה שאני (ואני לא יודע למה...
) מתרגש אפילו לכתוב... שהתוכנית היא רק, איך אומרים..."טעימה" ממה שיש בDVD. כלומר, אם במארז DVD אתה מקבל 2.5 שעות של הכל על "איך עשו את מלחמת הכוכבים", פה אתה מקבל רק 1.666 שעות של זה, AKA, גרסה מקוצרת, שכשאומרים את זה, באמת אמרו בTFN שיקרינו ברחבי העולם תוכנית מקוצרת של "אמפריה של חלומות". ומה שהכי מספק אותי זה שה"מעריץ השרוף" (So Called) לא עלה על פרט כה-קטנטן, אך-כזה-שחשוב-לצורך-העניין.

mace windu1

New member
אוקי.. הקופאין עשה את שלו...

כן- זה היום.. גם אני עשיתי תזכורת בממיר..

AceMagician

New member
איזה כיף שתהיה לי הטרילוגיה והמארז

במשדר הזה היום חורים כ"כ ברורים של עריכה! כלומר, הם קפצו מנושא לנושא כמו פינג-פונג. בטוח שמי שקונה את המארז יקבל גרסה ארוכה ומספקת (אני מקווה
)

mace windu1

New member
היה נחמד אבל לא משהו..

שעשה לי את זה.. אני חושב שהמלא בהחלט יעשה לי את זה כמו שצריך!

AceMagician

New member
יש גם סרט דוקומנטרי על לוקאס

וזה פותח לי את העיניים ללוקאס האמיתי, שלא נראה כמו מסתגר אלא משהו חדש כזה, מן מימד חדש שלו שלא ראיתי אף פעם בכל פעם שצפיתי בהכנות של פרקים I/II. מומלץ! היום בערוץ ההסטוריה ב00:30 אני חושב או ב22:30, מחר ב14:30 וב22:30. ולא לשכוח - כן עוד פעם: מחר ב21:00 יש את מה שהיה היום-אמפריה של חלומות (גרסה מקוצרת). וכן עוד 4 ימים הטרילוגיה על המדפים!!!! ועוד 243 ימים, 5 שעות, 11 דקות, ו-29 שניות נכון לFri Sep 17 18:48:10 2004!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AceMagician

New member

ועוד 243 ימים, 5 שעות, 10 דקות, ו-9 שניות נכון לFri Sep 17 18:48:10 2004 לפרק 3!!!!!!!!!!!!

AceMagician

New member
ועוד משהו

בטח השיער שלכם סומר כבר מהעדכונים שלי (
)... בזמן צפייה באמפריה של חלומות, שמתי לב למספר טעויות בתרגום. אני לא ממש זוכר את כולן, אבל הבולטת ביותר היא בסצינת ההשמדה של אלדוראן. כשליה וטארקין מדברים על דאנטויין, איכשהו המתרגם חשב שהם אומרים "דאנטויינייה/דאנטויינה" או משהו דומה, ואני יודע שזה נשמע די טפשי....אבל זהב מעצבן! אני מקווה שלא אותו אחד תרגם גם את הטרילוגיה מחדש...אם עשו את זה בכלל...ואם חושבים על זה בטוח שהיו שינויים בתרגום בהתאם לשינויים שהתבצעו (Like Dhaaaa)......שונא להיות מבולבל 8-|

mace windu1

New member
דרך אגב- כל מקום שקראתי..

על הסרט היוגרפי על לוקאס הביקורות היום מעולות וזה נכון- זה סרט ממש מעניין.. במיוחד כשהסתבר שהוא כמעט מת מתאונת דרכים!

למעלה