חשוב חשוב

sweety05

New member
חשוב חשוב

ביום שני שעבר לקחתי את הגלולה האחרונה... זו הייתה החפיסה הראשונה שלי ככה שאני לא יודעת- מתי אני אמורה להתחיל לקחת את החפיסה השנייה?

דנטל

New member
ביום שלישי

זה יוצא - שלושה שבועות לוקחים ושבוע נחים. ביחד יש לך סה"כ של 28 ימים שזהו מחזור.

sweety05

New member
טנקס

כן ככה חשבתי, אבל לא רציתי להשאיר מקום לטעויות.

מנצל"שת ושואלת

התחלתי חפיסה חדשה לפני יומיים (היום זה היום השלישי). השעה הקבועה שאני לוקחת זה ב10, אתמול ושלשום יצא שלקחתי ב12 היום אני יכולה לחזור ל-10 נכון? משהו עם ההפרש של ה12 שעות או משהו כזה, לא?

ToryMaster

New member
נכון

בעיקרון כל עוד את לוקחת את הגלולה באותו פרק זמן של 12 שעות את מוגנת. אבל לא מומלץ לשחק עם זה יותר מדי, שעתיים שלוש של הקדמה או איחור משנות מעט מאוד, אבל 12 זה כבר בעיה. חזרי לך לעשר, ולא לשכוח
.

אז 4 שעות

אני מוגנת, נכון? גם מילא זה, הבעיה היא שזה יצא בדיוק שתי הגלולות הראשונות בחפיסה.. וסופ"ש אני רוצה כבר בלי קונדום (בפעם הראשונה) - זה אפשרי נכון?

ToryMaster

New member
נכון ../images/Emo13.gif

אבל להבא תתרגלי לשעה קבועה, זה יקל עלייך את הזכירה.

שנייה שאלה אחרונה

היום (היום השלישי בחפיסה) אני מוגנת כבר נכון? אני פשוט ממש פוחדת שתהיה פאשלה.. טראומת הריון ארוכת טווח...

ToryMaster

New member
איזו גלולה זו?

בעיקרון גניקולוגים שונים יגידו דברים שונים על סוגים שונים, אני הבנתי מהגניקולוגית שלי שאם התחלת בזמן וכמו שצריך, את מוגנת מהיום הראשון. המהדרין באמת יחכו לחודש השני ליתר ביטחון.

בעיקרון

אני לוקחת גלולות כבר חצי שנה בערך וחודש שעבר לקחתי באופן קבוע בפעם הראשונה, ואתמול הייתה הגלולה השלישית שלי מהחפיסה הנוכחית... ולא עמדתי בפיתוי והייתי חייבת לבדוק איך זה בלי קונדום - זה בסדר בסך הכל, נכון?!

ToryMaster

New member
קבוע?

מה זאת אומרת? בחודשים הקודמים לא לקחת קבוע? אתמול הייתה הגלולה השלישית מתחילת החפיסה, ועד עכשיו לקחת את החפיסה קבוע? מתי ניסית בלי קונדום?

ככה

לקחתי חודש קבוע - לפני זה פספסתי גלולה בערך כל חודש... כן אני יודעת.. בגלל זה עכשיו אני ממש משקיעה בזה... התחלתי חפיסה חדשה ביום שבת לקחתי אותה, ביום ראשון לקחתי וביום שני לקחתי ושכבתי איתו בלי קונדום... חשבתי שכבר עבר חודש ובעיקרון אני מוגנת אפילו בימי ההפסקה כה שלא חשבתי שיהיה משהו רע אם נהיה בלי קונדום הבעיה היא שיש לי פראנויית הריון... ככה שבכל מקרה רק רציתי לוודא שהכל בסדר...

ToryMaster

New member
בעיקרון

על פי מה שדיברנו בהודעות הקודמות, את בטוחה. המשיכי כך, לשכוח גלולות זה השטן.

DANA800

New member
את צריכה לעשות הפסקה של 7 ימים

וביום השמיני להתחיל את החפיסה הבאה.

למעלה