התחלתי חפיסה חדשה לפני יומיים (היום זה היום השלישי). השעה הקבועה שאני לוקחת זה ב10, אתמול ושלשום יצא שלקחתי ב12 היום אני יכולה לחזור ל-10 נכון? משהו עם ההפרש של ה12 שעות או משהו כזה, לא?
בעיקרון כל עוד את לוקחת את הגלולה באותו פרק זמן של 12 שעות את מוגנת. אבל לא מומלץ לשחק עם זה יותר מדי, שעתיים שלוש של הקדמה או איחור משנות מעט מאוד, אבל 12 זה כבר בעיה. חזרי לך לעשר, ולא לשכוח
בעיקרון גניקולוגים שונים יגידו דברים שונים על סוגים שונים, אני הבנתי מהגניקולוגית שלי שאם התחלת בזמן וכמו שצריך, את מוגנת מהיום הראשון. המהדרין באמת יחכו לחודש השני ליתר ביטחון.
אני לוקחת גלולות כבר חצי שנה בערך וחודש שעבר לקחתי באופן קבוע בפעם הראשונה, ואתמול הייתה הגלולה השלישית שלי מהחפיסה הנוכחית... ולא עמדתי בפיתוי והייתי חייבת לבדוק איך זה בלי קונדום - זה בסדר בסך הכל, נכון?!
לקחתי חודש קבוע - לפני זה פספסתי גלולה בערך כל חודש... כן אני יודעת.. בגלל זה עכשיו אני ממש משקיעה בזה... התחלתי חפיסה חדשה ביום שבת לקחתי אותה, ביום ראשון לקחתי וביום שני לקחתי ושכבתי איתו בלי קונדום... חשבתי שכבר עבר חודש ובעיקרון אני מוגנת אפילו בימי ההפסקה כה שלא חשבתי שיהיה משהו רע אם נהיה בלי קונדום הבעיה היא שיש לי פראנויית הריון... ככה שבכל מקרה רק רציתי לוודא שהכל בסדר...