חשוב חשוב!!!!!!

טרבלסי

New member
חשוב חשוב!!!!!!

היום יצא אוטובוס מלא בסטודנטים פטריוטים מאוניברסיטת אריאל , חיזקנו את תושבי הדרום. עכשיו חזרתי והיה כ"כ מרגש!!!!!!!!! עברנו מבית לבית, הבאנו כל מני חוברות ומתנות ליילדים, כל המשפחות אירחו אותנו בזרועות פתוחות, היו אימהות שאפילו הזילו דימעה מההיתרגשות, ברוב המקרים ישבנו עם כל המשפחה בסלון ודיברנו, העברנו חוויות, בחלק מהמקרים חצי מהמשפחה לא הייתה בבית, אבל באנו בעיקר בשביל הילדים, שישמחו קצת, אבל האימהות היתרגשו חבל"ז , אח"כ לפני העליה לאוטובוס, התחלנו לשיר באמצע הרחוב, היו אנשים שעמדו לייד החלונות של הבית, היו כאלו שיצאו מהדלת והתחילו לשיר איתנו היה כזה כייף עם ישראל אחים ממש!, אח"כ עלינו לאוטובוס ובמקום לחזור הביתה נסענו לבית החולים ברזילאי באשקלון, ניכנסנו לחדר של החיילים הפצועים והתחלנו לשיר להם עם הגיטרות והתופיםם , היה חייל אחד שכמעט בכה מהיתרגשות, וכל החדר היה מלא באנרגיות חיוביות בקיצר היה מדהים. אני בעד ליסוע לעודד אותם כל שבוע

vinney

Well-known member
אולי במקום לעודד עם תופים וגיטרות

תעודד עם שיפוץ מקלטים ובתי נפגעים? לדעתי הרבה יותר יעיל ושימושי, לא? אבל נחמד, בכל מקרה. חבל שאסור לי להצטרף.

טרבלסי

New member
אולי במקום לקטר תתחילי גם את לזיז ת'רגליים

ולעשות משו? בסוף עוד לאנשים יש עוד מה להגיד מהבית............

אווווווווווווף

היתי אמורה לנסוע אתמול בשעה 17:00 אבל היה לי בוחן היום אז לא יכלתי... איזה כיף לשמוע שהצלחתם לשמח ולרגש!! גם היום יצא אוטובוס,לא?

amazone

New member
הבעיה היא שאין ולא הייתה אוניברסיטה באריאל

מקסימום מרכז אוניברסיטאי וגם את התואר הזה ביטלו

למעלה