חשוב חשוב

מצב
הנושא נעול.

ShiRani HamaMi

New member
חשוב חשוב ../images/Emo9.gif

חשוב חשוב

האם בשביל ללמוד אדריכלות זקוקים ללמידת כימיה 5 יחידות, בתיכון או בטכניון?(או אולי באוניברסיטה?
) הכוונה היא האם כימיה קשור איכשהו למקצוע. בבקשה תענו לי בהקדם

fireman

New member
לאדריכלות עד כמה שאני יודע

חשוב חשוב

האם בשביל ללמוד אדריכלות זקוקים ללמידת כימיה 5 יחידות, בתיכון או בטכניון?(או אולי באוניברסיטה?
לאדריכלות עד כמה שאני יודע
אין דרישות מינימום בנוגע לכימיה, מה שכן אני יודע שיש דרישות מינימום מסויימות של מתמטיקה ופיזיקה. ייתכן ובמהלך לימודי התואר יש קורסים שעוסקים בכימיה למרות שזה לא ממש קשור לעניין אך אין מדובר בדרישה מוקדמת או בידע מוקדם שאתה אמור להגיע איתו מבית הספר. אני לצורך העניין סטודנט להנדסת בניין ובשנה הראשונה הייתי צריך לעשות קורס בכימיה למרות שאין לנושא קשר ישיר לתחום הלימודים, הקורס הזה הוקדש בעיקר לתופעות סביבתיות, נושא של חומרים (עם התייחסות לחומרי בניין ברמת הרכב החומרים השונים) נושא גז הראדון וכוליי...

כימיה כרקע כללי.

חשוב חשוב

כימיה כרקע כללי.
לתעודת בגרות אין צורך כלל- מספיק מתמתיקה ופיזיקה. הלימודים עצמם בטכניון- תוכלי לבדוק באתר שלהם. אבל אני מניחה שלא- כמו שתיאר הקודם-אלא רק להקנית ידע ולהבנה בסיסית. אין צורך להיות מוטרדים מכך- אם נלמד אז ברמה מאד פשוטה וקורס אחד. ותמיד אפשר להתיעץ עם מרכז ההכוונה של הטכניון.

gerson1

New member
בתור מי שעוד למד כימיה א וב בטכניון

כימיה כרקע כללי.
לתעודת בגרות אין צורך כלל- מספיק מתמתיקה ופיזיקה. הלימודים עצמם בטכניון- תוכלי לבדוק באתר שלהם. אבל אני מניחה שלא- כמו שתיאר הקודם-אלא רק להקנית ידע ולהבנה בסיסית. אין צורך להיות מוטרדים מכך- אם נלמד אז ברמה מאד פשוטה וקורס אחד. ותמיד אפשר להתיעץ עם מרכז ההכוונה של הטכניון.
בתור מי שעוד למד כימיה א וב בטכניון
השכלה מעולם לא הזיקה

מצב
הנושא נעול.
למעלה