חשוב!!!חשוב!!!! ההרשמה לקייטנת הנופש בעיצומה אנא הרשמו בהקדם
Y ycf85 New member 4/6/05 #1 חשוב!!!חשוב!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo91.gif ההרשמה לקייטנת הנופש בעיצומה אנא הרשמו בהקדם
A AGENT SHESH New member 4/6/05 #2 קייטנת נופש, "דף זה אינו קיים".. זאת קייטנה?! אתם מצפים שאשלח את ילדיי לדף שאינו קיים?
Y ycf85 New member 4/6/05 #3 הדף קיים , תנסה להיכנס שוב http://members.fortunecity.com/nofesh/nofesh/
A AGENT SHESH New member 4/6/05 #4 הוא לא, ועלעול קליל בקוד הדף מגלה שאין לך שמץ של ידע בHTML, כי אחרת לא היית מקשר לתמונה שנמצאת במחשב שלך אלא לתמונה שנמצאת בשרת...
הוא לא, ועלעול קליל בקוד הדף מגלה שאין לך שמץ של ידע בHTML, כי אחרת לא היית מקשר לתמונה שנמצאת במחשב שלך אלא לתמונה שנמצאת בשרת...
K Kryptonite New member 4/6/05 #5 מה זו הקייטנה הזו?../images/Emo168.gif האם בטוח לשלוח אליה את שני העוללים (7 ו-8 וחצי) שלי?
Y ycf85 New member 4/6/05 #7 לגבי הקייטנה יש שם אבטחה וצוות מדריכים מקצועי עים תתקשרו יסבירו לכם הכל בטלפון
K Kryptonite New member 4/6/05 #10 סליחה,../images/Emo168.gif אבל איפה זה שם? כמו כן, הייתי מאוד שמח לדעת לדעת אם אתם עומדים בתקנות של משרד החינוך לקייטנות
סליחה,../images/Emo168.gif אבל איפה זה שם? כמו כן, הייתי מאוד שמח לדעת לדעת אם אתם עומדים בתקנות של משרד החינוך לקייטנות
K Kryptonite New member 4/6/05 #12 אה, סליחה אדוני.../images/Emo168.gif אני שאלתי קודם ואני נכנס קודם לקייטנה לפניך.
ג גילתנאס קוץ אש New member 5/6/05 #13 ילה ילה מה זה הביזיון הזה? לא ראית שלקחתי מספר לפניך? שב בשקט בתור וחכה לתורך!
K Kryptonite New member 5/6/05 #14 אדוני,../images/Emo168.gif שב בשקט ושתוק בצד לפני שאשסה בך את אחד מהעוללים שלי.
M Me 4eVer New member 4/6/05 #9 יופי, אני אביא גם את אמא.../images/Emo13.gif../images/Emo34.gif מזמן לא עשינו פעילות משפחתית כזו.