חשוב חשוב חשוב!!!

חשוב חשוב חשוב!!!

היי לכולם אנחנו מתכננות טיול לדרום-מרכז אמריקה (מקסיקו, גוואטמלה, קוסטה ריקה, אקוואדור ופרו) במאי אנחנו מתלבטות מאיפה להתחיל ממקסיקו או מפרו נשמח לקבל תשובה בהקדם תודה

Blueyes2

New member
מאי - תחילת העונה באנדיות

לגבי מרכז אמריקה אין לי שמץ מתי העונה .. השאלה היא לכמה זמן מתוכנן כל הטיול ואם תתחילו במקסיקו מתי בערך תגיעו לאנדיות ומה תרצו לעשות. אני יודעת שאם למשל תרצו לשוט בקנו בנהר , עדיף לעשות זאת בסביבות יוני כי מיולי הנהר ממש נמוך ויש מקומות שאפשר להתקע ולכן עדיף להגיע בתחילת העונה היבשה לאנדיות ( חורף ) בקיצור, המלצה שלי להתחיל באנדיות ולהצפין ..

מרכז אמריקה...

העונה ה"יבשה" היא החורף (שלנו ושלהם...) אבל זה לא אומר שלא ירד גשם... רק שירד פחות... אבל מכוון שזה לא ממש טיול של טרקים (מרכז אמריקה)... זה פחות משנה... אבל מה שהכי חשוב זה המזל... אם יש מזל כל עונה טובה... אין מזל... כלום לא יעזור
בכל מקרה נשמע שאת מתחילה בדיוק בזמן לאנדיות

natyh

New member
ותשובתו של דון חואן

ספרו הראשון של קרלוס קסטנדה ,משנתו של דון חואן . קרלוס סטודנט לאנתרופולוגיה למד אצל דון חואן את תורת השמאנות אותו הדבר שקואלו היום קורא לו מכשף . מידי פעם חזר קרלוס ממקסיקו מקום בו נחנך על ידי דון חואן אל ארצות הברית : איך אמצא אותך לכשאחזור היתה השאלה ? כשתחזור אהיה כאן ענה הדון וכך היה . לדעת דון חואן מן המקום בו תתחילו את הטיול משם הוא יתחיל ללא ספק ובכל דרך הוא יהיה מוצלח . רק תובנה אחת קטנה , אני לא מאמין שתצליחו לטייל גם במרכז וגם בדרום כי : אם תתחילו בדרום אל המרכז כבר לא תגיעו וזה מניסיון , וכנ"ל להיפך אם כך ההחלטה מהיכן להתחיל תהיה גם ההחלטה לאן לטייל . כל טוב . נתי

למעלה