חשוב!חשוב!חשוב!

חשוב!חשוב!חשוב!

זה רק אני או שהפורום הזה יבש תיכו
אין חדשות,אין עידכונים... אין כלום..משעמםפה
! פעם היה כאן כ"כ מעניין....עכשיו?...יבש... פליז!!למנהלת הפורום,תני קצת עידכונים, תעירי את הפורום הזה לחיים!! אל תגידי לי שלא שמת
לזה!!! ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* אני ראשית מתה על הפורם הזה..אבל צריך קצת שייק כדי להעיר אותו!! יש למישהי/משהו..להגיד משהו מעניין

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gifחושבת בדיוק כמוך וגם...

אני חושבת שזה לא תלוי רק במנהלת זה תלוי גם בנו, חברות הפורום, אז בואו נחשוב ביחד מה לעשות... אפשר אולי פעם בשבוע לעשות חידון, אבל כמה פעמים אפשר כבר לעשות חידון על אורלנדו? כאילו על כמה דברים כבר יהיה לנו לכתוב [עם כל הכבוד לאורלנדו היפיוף, ויש כבוד
].. ואפשר לחשוב על בכלל כל מיני דברים "מאתגרים" [חחח] שאפשר לעשות לויודעת.... צריך לחשוב על משהו, העיקר לעשות משהו
אפשר אולי לעשות תחרות רקעים
WOW רוצות לעשות תחרות רקעים
שכל אחת תכין רקע של אורלנד, המנהלת תהייה השופטת [אם היא תרצה, אם לא אפשר כמובן מישהי מהפורום..] ונעשה שלב גמר שזה נגיד 5 הרקעים היפים ביותר שנבחרו, אז יהיו השופטים.. בשלב הראשון זה יהיה הצבעה של כל אחת מהפורום לרקע שהיא הכי אהבה, מה דעתכן

ThisIsJustME

New member
אה ועוד משו לגבי מה שכתבתי

אם עושים את זה עדיף אז לעשות את זה בפסח כשכולן יהיהו פה ולא בלחץ של לימודים... לי למשל ב-3 הימים הראשונים של פסח [מיום א' עד יום ג'] יש לי ריכוזים במתמטיקה, לשון והיסטוריה [
] אז מבחינתי עם עושים את זה, זה סבבה ביותר אבל בפסח

תחרות רקעים../images/Emo35.gif,וואלה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

הנה,משהו שיעסיק אותנו בפסח.............. אני בעצמי אנסה להכין רקע
..אולי זה יעבוד אני לא רעה במחשבים
... אבל..מי יהיו השופטים

ChipiM

New member
רעיון מעולה!

אני אשב בחופש על הפוטושופ ואנסה... כי יש לי אותו רק מלפני יומיים ואני לא מבינה בזה כלום... חחח... וסורי שלא הייתי פה הרבה זמן- פשוט לא הייתי בבית....

T u r n e r 1

New member
ובכן....

תחרות רקעים נשמע לי נהדר אבל..... אני מטומטמת במחשבים אז (מן הסתם) אני לא יודעת איך להכין רקעים
אבל זה נשמע לי רעיון טוב!

hermayony

New member
../images/Emo28.gif גם אניי גרועה בלעשות רקעים

אבל אני יכולה לעשות תמונה שלו (אורלנדו,לגולאס,וויל) עם אנימציה... כמו זו...--->

רעיון טוב../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אבל - בגלל שאני חסרת כישרון במחשבים
אין לי מושג קלוש בהכנת רקעים... אז אפשר להיות שופטת
בבקשה

n o g i t

New member
גם אני ממש גרועה בזה..../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif

וגם ככה אני לא יהיה פה כל החופש כמעט.. וואו , כמה דברים אני יצטרך לקרוא כשאני יחזור..

נצל"ש:או..או...או!!!../images/Emo9.gif../images/Emo14.gif

הרגע דיברו בגיא פינס על אורלנדו בלום
ועל סרטו החדש, ושהסט עבר למרוקו..וסכנות חיים(השאר כבר ידוע)... זה רק אני או שכל פעם שגיא פינס אומר "אורלנדו בלום", כאילו הוא לא מרוצה, או כאילו מכריחים אותו?

ThisIsJustME

New member
את תמיד יכולה למצוא בכל מיני

אתרים תוכנות ליצירת רקעים אני מכירה את שתי אלה

ThisIsJustME

New member
אוי איזה

באסה שלא תהיי
טוב בכל אופן לגבי תחרות הרקעים אני אכתוב שוב על זה כשיתחיל פסח ואם גם אז יהיה רוב שרוצה לעשות את זה נעשה

למעלה