חשוב חשוב חשוב!!!

חשוב חשוב חשוב!!!

ידעתם כולכם על תערוכת האספנות שתתקיים בספטמבר במוזיאון הילדים בחולון? תבדקו את האתר!! בשבוע הבא נבדוק איך אפשר לקשר בין התערוכה לפורום. שוב, שבת שלום.

rachelea

New member
תשיג הנחה לכל המשפחה

סתם...סתם... זו תהיה הזדמנות לקיים "מפגש פורום" במוזיאון הילדים הישראלי שבחולון. מעניין, ביום ו' שעבר הייתי שם (עם אחייני. זוכרים? סיפרתי שהייתי גם במוזיאון א"י ברמת אביב כשניסיתי להפנותך לתצוגת הנומיניסטיקה שמוצגת שם. ביקרנו באותו יום ו' בשני המוזיאונים). בעבר ראיתי שהם פונים לאספנים המבקשים להציג תצוגתם, אך בשבוע שעבר לא היה עדיין כל איזכור לקיומה של התערוכה בספטמבר.

למה סתם?

זו בדיוק הכוונה - לקבל הנחה, לארגן מפגש של הפורום, לדאוג שכל אחד מבאי התערוכה יקבל כרטיס עם הקישור לפורום או באיזה אופן אחר "לדוג" את כל האספנים שיבואו לראות את התערוכה להכנס אלינו ולהצטרף לכנופיה! ואגב - יהיה בתערוכה גם אוסף סביבונים! כבר פניתי להנהלת הפורומים, והם יעזרו לנו בזה. ולחידה - אני עובר על הספרים לראות איזה ישובים יש בחלקה הצפוני של הארץ עם שמות דומים, ויכול שיהיה בהם פסל של סביבון. זה מה זה מתסכל!

astrok

New member
אין שם בולים ומטבעות...

ובנוסף, לדעתי מי שלא ילד או נער, לא בגיל אלא מבחינת איסוף (כל הנערים בפורום הזה, אוספים כמו מבוגרים), והורים מלווים, אין לו מה לעשות שם... כמובן שזו דעתי האישית! אולי נעשה שרשור בנושא זה? בהצלחה, תמיר.

אתה ממש טועה!

אני (לצערי) כבר לא ילד, אפילו לא מבחינת איסוף ויש לי כוונה מלאה לבקר בתערוכה לפחות פעם אחת! זה מקבים לראות את האוספים האלו, ויהיה הרבה מה ללמוד מהם, ובכלל - נפש האספן שבי לא תתן לי להחמיץ את זה.

astrok

New member
אולי אתה צודק...

אבל זה לא הכי כיפי לראות אוספי מחקים ובובות ברבי של ילדות, ואוספי כרטיסי ביקור של ילדים... אם אין אוספים "קלאסיים" (חוץ מטלכרטים, שבוודאי אין נדירים...), אז בעיני זה די בזבוז זמן. אבל זו דעתי האישית, ולמרות זאת - אם נקבע פגישת פורום, ולא אהיה עסוק במיוחד (אירוע משפחתי וכד') ויהיה מי שיקח אותי, אגיע גם אגיע, ולו רק לראות אותך ואת בעז! למישהו יש דעה בעיניין? תמיר.

nissim60

New member
בוודאי לי !...

גם אני כבר לא ילד, אתה יודע. ואם היה לי יותר פנאי הייתי ישן בחנות בולים או בתערוכה כלשהיא ולא רק של בולים. לפחות מאז שנכנסתי לפורום הזה ,עוררתם אותי אתם "הילדים"( בלי לפגוע) והכנסתם אותי לפעולה אחרי תרדמה ארוכה.זה לא שווה את המאמץ לקבל קומפלימנט מ"זקן"?

rachelea

New member
להיות "ילד/ה"

גם אני, מבחינת גילי עברתי כבר מזמן את גיל הילדות, אך אין כתחביב להחזיר את הילדותיות שבי. כך מעידים עלי כשרואים אותי בהתלהבותי על מציאת/רכישת פריט חדש לאוספי. וגם, תמיר, כפי שכבר סיפרתי הלכתי עם אחייני למוזיאון הילדים בחולון (האמת, אני סחבתי את עידן-האחיין לשם). ואם תיסע ללונדון או ספרד, אתן לך שמות של מוזיאונים למשחקי ילדים. מוזיאונים מומלצים. בכל אופן אני, ושוב אני מדגישה - אני כמבוגרת נהניתי שם מאוד.

nissim60

New member
בסופו של דבר...

ויעידו על כך כל המבוגרים,לכל מבוגר נפש של ילד קטן! (משהו כזה- לא זוכר בדיוק את הפתגם).

אני מסתכן בחוסר פופולריות, אבל אני

אני מסתכן בחוסר פופולריות, אבל אני נוטה להסכים עם תמיר. באופן אישי, אני אתעניין באוספים שמשיקים לתחומי העניין שלי. אינני מדבר רק על אוספי בולים. אני אוהב הסטוריה, אז אוסף של מטבעות מתקופות שונות של א"י ירתק אותי. יש בי סקרנות בקשר להתפתחות של מנהגים יהודים שונים (לצערי יותר סקרנות מאשר ידע), אז אוספים הקשורים לכך בהחלט יעניינו אותי. לעומת זאת, סביר להניח שאני אהיה אדיש לאוספים של מחקים ובובות ברבי. בכל אופן, בדומה לתמיר, גם אני אשמח להפגש עם אנשי הפורום.

astrok

New member
לשמוליק!

ממש מצאתי את האח התאום שלי!!! אני חושב, שיש לי קצת יותר ידע מסקרנות בנושא העם היהודי... גם אותי מרתקים מטבעות א"י! בכלל, חשבתי כבר לעשות בשנה הבאה (בכיתה ז'), בגרות באזרחות... ובנוסף, רציתי לספר לכולכם משהו: בתחילת מאי מורתנו הביאה לכיתה דף אשר מי שחותם עליו יתקבל למיונים לתוכנית "מאסטר לוגי" בערוץ הילדים. הלכתי למיונים, אני חושב שהשארתי רושם טוב, והתקבלתי. ואכן, בתוכנית עצמה, היה קרב צמוד יחסית, אך הפסדתי. היה 3 שאלות בנושא שהילד בחר, ושני עוזרים... הילד בחר מיתולוגיה נורדית וענה על 3 השאלות, ולי הגיעה השאלה שלי - בנושא בולים כמובן! איפה נמצאים משרדי איגוד הדואר הבינלאומי (רבותי, חידון לילדים שעוד לא עברו בר מצווה!), ועניתי ז'נבה במקום ברן... הפסדתי בשלב הראשון. בשלב השני היינו בתיקו 2-2, והוא ענה על שאלת שובר שוויון, וזכה... אכן הפסדתי, אך הראיתי אלבום בולים מול הטלוויזיה, זכיתי בשני משחקים ובחתימה של טל מוסרי (ביקשתי להחתים על גלוית מירב, אך הבמאי לא הרשה). הצילומים היו ב- 8.6. איני יודע מתי ישדרו. בכל אופן, אתן לכולכם הודעה. מקווה שנהניתם מסיפורי, תמיר.

למעלה