חשוב חשוב חשוב

the G word

New member
חשוב חשוב חשוב

במחשב הנייד שלי אין אפשרות ל -STAND BY מה אני יכול לעשותת?? זה חשוב!! כי אם אני סוגר המחשב הוא פשוט משותק לא נכבה ולא דלוק ולא מגיב פלייייייייייז תעזרו לי תודה

bar666xp

New member
אתה מדבר על STANDBY או HIBERNATION?

STANDBY לא מתפקד זאת בדר"כ בעיה של התקנת הציפ-סט ו/או כ.מסך לפעמים מצריך אפילו פורמט/איחזור ממחיצה כי חלק מהניהול מותקן רק בהתקנת איכסדוס. STANDBY אגב זה לא כבוי... בדר"כ מסומן ע"י LED/נורה מהבהבת וכדומה... יציאה ממצב זה היא בדר"כ ע"י לחיצה קצרה על לחצן ההפעלה/כיבוי או החזקת מקש FN לכ5 שניות {תלוי באיזה מחשב/יצרן}. HIBERNATION יש תחילה לאפשר ע"י סימון V בכרטסת האחרונה שבחלון ניהול צריכת החשמל... רק לאחר מכן האפשרות תהיה זמינה ביכלל... בנוסף אפשר לבטל ו/או להחליף בניהול צריכת החשמל את מה יקרה מתי... פשוט לבחור כל דבר שתרצה חוץ ממה שלא מתפקד, במקרה הזה הSLEEP/STANDBY כניראה. נ.ב. לא לשקוח אם אתה מאחזר ממחיצה נסטרת ו/או מפרמט, לגבות את המסמכים לפני כן לאמצעי חיצוני {DOK, CD, DVD... WHATEVER}... לאחר האיחזור/פורמט לא יהיו הקבצים שלך על הHDD {דיסק קשיח}.

the G word

New member
קצת הסברים

תודה אבל לא הבנתי כלום תסביר לי אם אעשה פורמט מה צריך לעשות או מה זה HIBERNATION ואיך אוכל לסדר את זה תודה עוד פעם

bar666xp

New member
אם היית מציין מערכת הפעלה זה היה עוזר אבל....

בגדול.... הינה סידרת תמונות {כדי להגיע כנס ללוח בקרה-->ניהול צריכת חשמל}.

bar666xp

New member
נו מצויין התמונות הללו הן מXP...

יודע מה לחץ על מקש חלונות/WINDOWS {זה המקש במקלדת שפותח את תפריט התחל} החזק אותו ולחץ R יפתח חלון של RUN... רשום שם powercfg.cpl ולחץ ENTER או על הOK עם העכבר. זה יפתח לך את החלון הבא ---> יתכן ולא כל האופציות יופיעו {במיוחד אם לא עשית את מה שהראתי בקודם....} בכל מקרה כאן ובתמונה הבאה תוכל לראות איך תוכל גם לבטל כלל את הכניסה למצב המתנה ו/או שינה.

the G word

New member
בעיה

ואם אין לך בכלל HIBERNATION מה אוכל לעשות ?? פורמט?? עשיתי אבל כלום לא השתנה !!איך אששנה ? מה צריך לעשות?

bar666xp

New member
כל עוד לא סימנת את הV כמו בתמונה הראשונה...

האופציה לא פעילה. תעלה תמונות מסך של החלון בוא יש את הבעיה ניראה אולי נוכל לעזור לך...

יאיר B

New member
אם זכרוני אינו מטעני, אחרי שמסמנים את ה-V

כמו בתמונה למעלה, כדי להיכנס להיברנציה צריך: התחל - כיבוי - יעלה המסך של הכיבוי. תחזיק לחוץ את מקש SHIFT ואז הסימן הצהוב של ה-StendBy יהפוך ל-Hibernet (שנת חורף הם קוראים לזה?). תקליק על הכפתור שהשתנה כאשר ה-SHIFT עדיין לחוץ והוא יכנס להיברנט.

baraka5

New member
אולי נתחיל מזה שתספר לנו

אם האופציה הזו פעלה אצלך בעבר , כלומר כניסה למצב שינה או STAND BY . במידה וכן , אז משהו השתבש ( אתה מקבל מסך כחול עם ההודעה preparing to hibernate ושם זה תקוע לנצח ) ולפעמים כל כך קשה לעלות על זה שזה נורא . ורק פירמוט והתקנה מחודשת של המערכת מחזירה את האופציה הזו . אישית חוויתי את זה בנייד שלי שאיבד את האוציה לפני כשנתיים וכל ניסיונותי לאתר את מקור הבעיה עלו בתוהו . לפני כשבוע נאלצתי לפרמט את הנייד ולהחזירו למצב בו יצא מהמפעל - אופצית השינה חזרה לתפקד ואני חזרתי לנשום לרווחה ( אני מוצא בזה שימוש נהדר בניידים ) אבל בדיוק למשך 3 ימים ואז נעלמה , כנראה במהלך התקנת התוכנות השונות הנחוצות לי לעבודה בנייד , WTF עם המייקרוסופט האלה , עד היום הם מודעים לבעיה ( עובדה שהרשת מוצפת בהודעות של גולשים שאיבדו את האופציה בדרך כלשהיא ולא מצליחים להחזיר אותה ) ולא טרחו כראוי ליצר ממשק יציב כדי לספק את צרכיהם של בעלי המחשבים הניידים . בכל מקרה התקלה הזו קוראת ונובעת החל מבעית תוכנה שהותקנה דרך בעית שומרי מסך בתלת מימד ועד בעית חומרה . אם תגגל על זה תוכל להרחיב את ידיעותיך בנושא זה .

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אז ככה . . .

קראתי לא אחת, ברחבי הרשת, שאם מעדכנים את 'מנהל ההתקן' [ה"דרייבר"] של כרטיס המסך לעדכני, ורצוי מאתר היצרן, הלשונית 'מצב שינה' תוצג.

baraka5

New member
מיכאל ...

אני אשמח אם תתן סימוכין לענין , איזשהוא קישור יכול לעזור . תודה .

למעלה