חשוב ומעניין!

חשוב ומעניין!

היי ,מומלץ בחום, כדאי לקרוא עד הסוף: גיליתי דרך מדהימה לקבל אחלה מבצעים והנחות וגם לעשות מזה לא מעט כסף, יש חברה חדשה שנקראת SMS4MONEY, אשר מצרפת מנויים לשירות פרסומות לטלפון הנייד וכמנוי אתה מקבל מבצעים מעולים בתחומי עניין רבים ומגוונים ובנוסף על כל מבצע שנשלח אליך אתה מרוויח כסף!!! מגניב נכון,רגע זה לא ניגמר , אחת הדרכים להרוויח עוד כסף (עוד הרבה כסף) היא ע"י צרוף החברים שלך להיות מנויים בשירות, כי עבור כל הודעה שהחברים מקבלים מי שצרף אותם גם מרוויח כסף, אני פונה אליך לא בשביל לעשות עליך כסף (האמת... גם אבל לא רק בגלל) אלא כי גם אתה יכול לעשות כסף. זה ממש בהתחלה וככל שמצטרפים יותר מוקדם ככה הסיכויים להרוויח כסף גדולים יותר, יש אפשרות להרוויח עד 14,500 ₪ בחודש וזאת להזכירכם מבלי לעבוד !!! השרות ניתן ללא כל תשלום חודשי! ההצטרפות כרוכה בעלות רישום חד פעמית ( 50 אג' ) חד פעמית וחובה לציין מי צרף אתכם כדי להרשם (למה אתם חושבים שאני כותב לכם...) בקיצור שולחים SMS ל 5858, וכותבים את מספר הנייד שלי עם קוד הרשמה : "sign 0508481818" לפרטים נוספים אתר האינטרנט http://tomytheking.s4m.co.il/ ואם זה עדיין לא ברור אני כאן....

QueIronia

New member
לא הבנתי משהו../images/Emo26.gif

למה נראה לך שזה מעניין לנו את החור של התחת

QueIronia

New member
נ"ש../images/Emo26.gifג'ן שרה לי ../images/Emo6.gif

באמת
היום נסענו לארוחת בוקר - אני, יגאל, אחי הגדול, חברה של אחי הגדול, אחותי ועוד 4 חברים טובים
אז בדרך לשם, אחותי הדליקה את הרדיו, שהיה על גלגל"צ, והעבירה ל- 100FM. עכשיו זה די מוזר שהיא העבירה כי היא מהאנשים ששמים בד"כ רק גלגל"צ (אני לעומת זאת מעביר תחנות בלי הפסקה). איזה שיר היה ב- 100FM כשהיא העבירה
If You Had My Love
. מיד הודעתי שזה לכבודי
ואז הגברנו

Lopezit

New member
חח גם לי זה קרה ביומולדת

ששמו גם את BILY וגם את HYD למרות שהייתי מעדיפה שירים אחרים אבל חפיף עדיף מכלום

QueIronia

New member
../images/Emo13.gif

|מיוחד|
תגיד -אח שלך (התאום) - הוא לומד יחד איתך? (בלי קשר לכלום, זה סתם מעניין אותי...). הוא אוהב את ג'ניפר? (סתם כי יגאל אוהב את ג'ן ואני את אנסטסיה...)

אממ אני רואה

שאתה מעוניין להכיר אותו- אבל סורי הוא תפוס כבר עם ייאני
וכן, הוא לומד יחד איתי.. מכיתה י' אנחנו באותה כיתה בגלל שהלכנו לאותה מגמה (ביולוגיה)
ולא, הוא לא אוהב אותה באופן מיוחד... הוא שומע קצת את השירים שלה כשאני מכריח אותו
... אבל הוא בעיקרון מעדיף את קולדפליי או KINGS OF CONVENIENCE.....

ייאני

New member
חחחחחח

תגיד איך קוראים אח שלך בכלל? ומה הוא התאום שלך? יש מצב לתמונה?

QueIronia

New member
טוב שלא שמת אותו כבר בחתימה

שלך... אתה אפילו לא מכיר אותו
אבי - נראה לי הולך להיות לך גיס חדש
(אני מקווה שאח שלך יודע
)

הודעה מאחי ../images/Emo26.gif

(ואני מצטט): " אני לא מבין מה הבעיה שלכם! ואם היאני החרמן הזה מחפש אנשים עירומים בפורומים שיכנס לפורום סקס או משהו ויעזוב אותנו בשקט... ג'ניפר לופז סתם זונה ויש לה מוזיקה תעשייתית מידי! וקינגס אוף קונבינינס רולז
, ואני תפוס עם דנה!"

QueIronia

New member
איזה בעיה יש לנו../images/Emo35.gif

בקשר למשפט השני (על העירום) -
על ג'ניפר - עדיף שישאר בשקט, כאילו קולדפליי כאלה מוצלחים. ושיראה לי זמרת פופ שלא ממוסחרת. ומי זו דנה
בסיכום כללי רק אפשר לומר - אבי, אח שלך דורש אגרוף לפרצוף (איך הוא לא מתבייש לדבר ככה על ג'ניפר?!)

למעלה