חשוב!!! היש מצב ש- White shadows

Karma Killer

New member
חשוב!!! היש מצב ש- White shadows

יצא בתור סינגל חמישי מהאלבום של קולדפליי?!?!?!?!? יש מצב שהם שיחררו סינגל נוסף????? פשוט, הוא היה ברדיו היום!

steelwater

New member
מה?! באיזה תחנה?

אני מקווה שהם לא יוציאו עוד סינגל מהאלבום הזה.

MushrooMush

New member
אז אם שמעת את זה ברדיו זה אומר

הם הוציאו אותו...טוב לפחות שיר יפה....

sf59

New member
שמעתי בגלגלצ אתמול בלילה...

מזמן לא הקשבתי לתכנית סינגלס.קראתי בפורום של האתר הרשמי שהשמיעו את השיר הזה בכמה תחנות במדינות שונות,אבל לא ראיתי הצהרה רישמית שהם יוציאו את זה כסינגל.אני לא מבינה מה זה אומר אם משמיעים את השיר ברדיו.

שמעתי אותו כבר פעמיים בגלגלצ

מעניין שהם הוציאו כסינגלים כבר איזה חצי דיסק חח

daylighter

New member
לפי דעתי הוא לא יצא כסינגל...

הם סיימו בTHP... בכל מקרה שיר יפה....

WhiteShadows

New member
גם אני רוצה לשמוע!!!

וגם אני לא חושבת שהם הוציאו אותו כסינגל..אם כן זה יהיה ממש מטומטם מצדם..חצי אלבום סינגלים זה כבר מוגזם למרות שזה שיר מדהים

omrimayo

New member
חובה שהוא ייצא כסינגל.

שיר מדהים, אולי הטוב היותר מהאלבום הזה ודווקא הבחירת סינגלים באלבום הזה הייתה די מוטעית מהיסוד לטעמי.. אז מה אם ייצא סינגל 5? למי איכפת? שייצא אמן, לא שמעתי על זה כלום אבל א-מ-ן.

יאו../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

אני שמעתי רק את הקטע של "..סי איט ברייק און יור הורייזן הו קאם און לאב סטאי ויז מי..." ממש תסוף כאלו.. ואז אני כזה "האאא??!!" חחחח ולא הייתי בטוחה אם דימיינתי או לא

aviGODFATHER

New member
הוא לא יצא כסינגל

אם הוא היה יוצא, הייתי יודע. גם Stairway to Heaven לא יצא אף פעם כסינגל. אף פעם לא שמעתם אותו ברדיו?

steelwater

New member
באמת?!

Stairway to heaven, אולי אחד השירים הכי מוכרים בעולם, לא יצא אף פעם כסינגל?! וואו, ממש מוזר. אגב, זה כמעט אל קשור בכלל אבל סתם רציתי לכתוב. Stair to heaven זה שיר ממש אורך ולרוב משמיעים את רובו בגלגלצ וזה הזכיר לי שהקשבתי קצת ללינק השבוע וזה היה ממש כיף כי הם השמיעו את Amricen pie לא בגירסא של מדונה אלה בגירסא של דון מקלן שהשיר הוא שלו שזה איזה 8 דקות. הם השמיעו את Where did you sleep last night מהאנפלאג של נירוונה ואז הם סיימו את השעה עם השיר Jesus wanst me for a sun beam המקורי. זה שיר שנירוונה חידשה באנפלאגד ובגלגלצ הם השמיעו את המקורי של The Vaselines. ההיה ממש כיף לשמוע שירים כאלו שלרוב אין בגלגלצ.

Karma Killer

New member
../images/Emo208.gif ועכשיו ניתן לדרג את white

*shadows במצעד הבינלאומי הרשמי של גלגלצ www.glglz.msn.co.il

steelwater

New member
אוף

קיוותי שסתם שמו את השיר כמה פעמיים אבל כנראה שעכשיו יטחנו אותו. כשהייתי בצבא אתמול אז גם אני שמעתי אותו ונראה לי שיותר מפעם אחת. זה מבאס אותי וכבר כתבתי את זה הרהב פעמים פה. אני לא רוצה שהם יוציאו עטד סינגלים מהאלבום הזה. 5 זה כבר ממש יותר מידי. היה לי מספיק שהם הוציאו רק 3 ואז הייתי רוצה שגם הם אל היו מוציאים את Talk. כי Talk היה ממש מיוחד בעיני ולמרות שאני עדיין ממש אוהבת אותו והוא ממש יפה אז הוא מרגיש פחות מיוחד בשבילי עכשיו.

למעלה