חשוב! דחוף!!! כנסו!!!!!!!!!!!

MiKe Grant

New member
חשוב! דחוף!!! כנסו!!!!!!!!!!!

אוקיי, אני רוצה להבכנס לשרת כלשהו במירק. האם יש דרך לעשות זאת בלי שיהיה לי את התוכנה עצמה?

MiKe Grant

New member
זה לא אומר לי כלום... ../images/Emo4.gif תסביר....

לי מה זה בבקשה...

פIלי

New member
יש קליינטים אחרים -

אבל בעיקרון רק דרך הדפדפן אתה לא. (בעצם אתה יכול דרך טלנט, אבל אל תנסה)

Sandro

New member
התכוונתי

שבעיקרון, כמו שפולי אמר יש קליינטים אחרים, כגון: טל-נט וכאלה (ראה התחל -> הפעלה -> Telnet) אבל הם בעצם מן סוקים - מה שהתוכנה מירק עשתה זה בעצם פישטה לחלוטין את כל עניין הסוקים והפכה את המקום לצ'אט עם שיחה והכל, שבעיקרון הרבה יותר פשוט מכל תוכנת צ'אט אחרת.. חוץ מג'אוות..

havlaz

New member
טלנט

זה תוכנה שקיימת בכל גרסאות ווינדווס, ויש לה מקבילות גם בלינוקס. היא בעצם מאפשרת לך לדבר עם שרת הIRC בפרוטוקול הIRC. הכל בשורות פקודה. אין לא חלונות, לא כפתורים, לא כלום. למשל אם לכתוב משפט לחדר נעשה כך בפרוטוקול עצמו
PRIVMSG #^lobby :I am cow וכך יראה טקסט שמישהו כתב :^[email protected] PRIVMSG #^Lobby :δδδ​
זה אם אתה רוצה להתחבר מכל מחשב, בלי להתקין כלום. כך בחשבון שזה מומלץ למתקדמים לך לRUN כתוב telnet שם כתוב
open [server] 6667​
לאחר שתראה את השורה הזאת
:[server] NOTICE AUTH :*** Looking up your hostname...​
תתחיל לכתוב אחד אחר השני (אתה לא תקבל שום הודעת אישור אליהם או משהו כזה)
user [identd] 1 1 :[real name] nick [nick]​
וזהו, אתה אמור להיות מחובר מעכשיו כל מה שתבצע יהיה בפקודות.. ואם אתה פשוט לא רוצה מירק, יש עוד אלף אלטרנטיבות

Mr Boggy Man

New member
מה הבעיה?

אתה לא רוצה מירק? יש מאות אלטרנטיבות, וחלקן אפילו טובות יותר. אני ממליץ לך על xchat. חפש בגוגול. מה טוב באקסצ'אט? הוא נוח, אני אוהב אותו, הוא קוד פתוח, הסקריפטים שלו גם בC and Perl.

MiKe Grant

New member
אין קשר, פשוט- אני לא יכול.........

להוריד למחשב הזה תוכנות. מקווה שתמצאו לי פתרון בהקדם- כי זה חשוב. ביי!!! ותודה

Mr Boggy Man

New member
טוב אני אספר לך סוד חיים

אתה לא יכול להוריד למחשב irc client? ועדיין רוצה לצ'וטט? בלי בעיה! תכין לעצמך קופסאת לינוקס עם ssh\telnet עליה ותתקין שם bitchx. הצי'טוט לא הכי נוח אבל זה מאוד טוב! במיוחד לאנשים שאין להם גישה לצ'אט בעבודה או בלימודים.... אז מה אתה עושה? מתחבר לשאלל שלך דרך telnet\ssh, מפעיל את bitchx ומצ'וטט בכיף. אין לך קופסא מיותרת? תקנה...אין לך כסף? תעבוד :p

למעלה