חשוב ביותר !!!

חשוב ביותר !!!

מגן דוד אדום לישראל מזמיו את הציבור להדרכה בנושא:"משריטה ועד החייאה" (עזרה ראשונה לאחר פציעה, חנק מגוף זר, התכווצויות חום, שתיית רעלים, טביעה, אסטמה ...) בהדרכה יועברו הנושאים הבאים: * עזרה ראשונה במקרי טראומה של תינוקות, ילדים ומבוגרים * זיהוי וטיפול במצבי חירום רפואיים בתינוקות, ילדים ומבוגרים * החייאה , כולל הדגמה, לתינוקות, ילדים ומבוגרים יש התמקדות בטיפול בתינוקות וילדים אם כי גם מקומו של הטיפול במבוגרים לא נפקד. ההדרכה תיערך במרכז לגיל הרך ברחוב תלתן 6 במודיעין, בתאריך 3 לפברואר 2005 , יום חמישי, כ"ד שבט התשס"ה החל משעה 20:00 (כדאי להקדים ! ההדרכה מתחילה בדיוק ב 20:00) ועד שעה 22:30 יש חניה בשפע באזור. הרשמה במתנ"ס מודיעין 08-9702210 מותר להביא תינוקות וילדים , מומלץ להביא בן/בת זוג ובמיוחד הורים כדי שידעו לטפל במצבי חירום בהיותם מתפקדים כסבא/סבתא

רחלילי

New member
יוזמה ברוכה ושאלה

הלוואי שיכולתי להגיע, אבל אלה שעות שבהן הפשוש ישן ואני כמעט גם. אני מניחה שזה נעשה בהתנדבות כל ויישר כח על כך בכל זאת אולי יש אפשרות להדרכות אלה בשעות מוקדמות יותר שמתאימות לאמהות לתינוקות???

אכן בהתנדבות...

ומכיוון שאני עובד.....אז אלה השעות. פתרון 1 : מכיוון שההדרכה נעשית כל חודש אז פעם ישמור האדון על הפשוש ופעם הגברת וכל אחד מהם יבוא להדרכה לחוד... פתרון 2 : מביאים את הפשוש בסל קל . אני לא אפריע לו והוא לא יפריע לי... אגב..למה פשוש??? עד כמה שאני יודע זאת ציפור..רק שלא יעוף לנו...(בצחוק כמובן...)

למעלה