חשוב ביותר היכנסו

NADER99

New member
חשוב ביותר היכנסו

שלום לכולם: אני כבר שלחתי הודעה בקשר לבקשת מישהו על ערוצי המולטיויגן אכן זה פתוח ב100% . אני רציתי להגיד לכם שאני עוכב אחרי האתר הזה זמן רב והרגשתי שידש הרבה דברים מעניינים . אני שייך למגזר הערבי ואם אין לכם התנגדות שאני אשתתף באתר הזה ולהחליף אתכם כל מימני רעיונות . שאלה שכולם שואלים : האם יש אפשרות לחבר את כל הבית למערכת שלמה של לווין עם דייסק ? כלומר אם יש לי בית שיש בו מערכת אנטנה בכל הבית האם אני יכול לחבר אותו ללווין? כי שמעתי שרק דרך חיתוך את כל הנגדים שבתוך קופסאות האנטנה יהיה אפשרי לראות את ערוצי הלווין. תודה מראש על כל תשובה.

גם דורון 197הוא מבני דודינו מוסלמי

ומיתקבל כאן בלבביות ועוזר הרבה לחברה . גם אותך נקבל בברכה . ברןך הבא

doron1976

New member
קרמר אחי,קבל תיקון ../images/Emo127.gif

שלום קרמר,תיקון- המוסלמים הם לא בני הדודים שלך.....בני הדודים שלך הם הערבים,ויש ערבים מוסלמים ערבים נוצרים וערבים דרוזים,וידידנו החדש לא ציין את דתו,אבל לא משנה את העובדה שהוא בן דוד שלך גם אם מוסלמי נוצרי או דרוזי... בדיוק כמו שמוסלמי אינדונזי דני סנגלי או אמרקאי הוא לא בן דוד שלך. אני אכן מוסלמי אבל לא בן דוד שלך....יותר מזה !!! אין בינינו כל קשר שהוא,אין לי אפילו כל קירבה לאף אחד משוכני הארץ היפה הזאת(יפה אבל מה זה מטומטמת....). כל הנ"ל הוא בקשר רק ללאום כמובן !!! ואני אחד שלא מתיחס ללאום של אנשים,אז מבחינתי קרמר אתה ואני אחים !
ומה זה הקטע הזה שאני מתקבל כאן בלבביות ??? אדוני !!! אני ממקימי הפורום הזה !!!! אני אחד מאבני היסוד כאן,אני הייתי בפורום עוד מיומו הראשון !!! אני זה שמקבל כאן חברים חדשים בלבביות !!!
להתראות

תיראה. אני כתבתי הכל בכללייות

תיראה ליצחק אבינו הייה 2 בנים יעקב ועיישב שהוא אבי המוסלמים . או שהייה לו גם בן יסמעל . לא זוכר את כל הסיפור . אבל המוסלמים הם בני הדודים שלנו לא הערבים. כמובן שערבי מוסלמי הוא בן הדוד . נכון שאתה בין הראשונים שהיו בפורום ואחרי זה אני היצטרפתי . וזה הייה ליפני כשנתיים . אבל הייתה תחת זהות שעולה (דורון) ולא הייתה מוכן להיחסף בשימך וזהותך האמיתית . עד המיפגש . אולי פחדתה ממשהוא כשתחסף. שתפסיד או תנודה מהחברה. הסוד נימשך כשנתיים . ובסוף כאשר כתבתה על עצמך את האמת(שאתה מוסלמי) נישארתה איתנו וקיבלנו אותך בחום גם בזהות החדשה .ההסיטוריה מלמד שהיו מנהיגים וראשי מדינה שבסוף לא גמרו טוב כמו מוסיליני האיטלקי, היטלר . נידמה לי גם דגואל הצרפתי . אז אתה הייתה המנהיג ונישארתה המנהיג בפריצות לקודים זה על קצה המזלג . זו התגובה על המישפט "מיתקבל בלבביות " ולמה עניתי לחבר החדש כך ברור אחי

doron1976

New member
קרמר היקר,אני לא אוהב את ה"כלליות"

שלום אני לא אוהב להיות "כללי",אני ספיציפי וספיציפי זה אני
קרמר אחי,ברור שהיסטוריה הוא לא החלק החזק שלך..... הערבים הם בני הדודים שלכם לא המוסלמים.....המוסלמים לא יכולים להיות בני דודים של אף אחד....וזאת מהסיבה הפשוטה שהאיסלאם זה דת לא לאום או גזע !!!! ברור ??? זאת אומרת שאתה בוחר להיות מוסלמי או לא....אבל אתה לא יכול לבחור להיות ערבי או יהודי....נכון שזה קצת מבלבל בעיקר את היהודים כי אצלכם הלאום והדת זה אותו דבר:"יהודי" אז לפי התורה שלך הערבים הנוצרים או הדרוזים הם לא בני הדודים שלך ??? מאיפה הם הגיעו ??? החסיגה הביאה אותם ???
..... ברור שהם בני דודים שלך !!!! ואני מוסלמי צ´רקסי,אז אני בן דוד שלך ??? איך זה ??? הרי השורשים שלי נטועים כ"כ עמוק בהרי הקווקז שכ"כ רחוקים מכאן... זה ברור אחי ??? בקשר ל"דורון" ממה זה שונה נניח מהכינו "XXPE" או נניח הכינוי "סתם אחד" ???? ובקשר ל- "אולי פחדתה ממשהוא כשתחסף. שתפסיד או תנודה מהחברה. הסוד נימשך כשנתיים" כנראה שגם אחרי שנתיים אתה לא כ"כ מכיר אותי.... ממה יש לי לפחד ??? קרמר אחי אני כ"כ גאה במי ובמה שאני,ולפעמים אני אפילו גאה במי ובמה שאני לא.... לא נחשפתי מהסיבה המאוד פשוטה שבאינטרנט אני אוהב להישאר אנונימי,אבל שמתי לב שבפורום הזה אני כבר לא יכול להישאר אנונימי אז נחשפתי זה הכל,ברור אחי ??? המחשבה אם תקבל או לא תקבל אותי אחרי שאני "איחשף"(ומוזר שאתה מתיחס רק לחשיפה שאני מוסלמי ובכלל לא לעובדה ששמי אינו דורון למשל...) לא עברה בכלל במוחי ואפילו לא הדאיגה אותי...תקבל אותי תקבל,לא תקבל הפסד שלך.... להתראות

הערבים הנוצרים באו מארופה

במסעי הצלב לישראל . אז הם ארופיים . נוצרים . אבל ישמאל בנו של יצחק היתחיל את השולשלת של המוסלמים . אולךי של הערבים . בקשר לחסיפה . ביום החסיפה של כתיבת השורות אתה כתבתה שאתה מוסלמי מהצפון . לא אני אים זה לא הייה חשוב אז למה ציינתה. הבחור החדש כתב מיד שם ערבי נדר אולי נוצרי היו לי לקוח כזה . לא התבייש בזה . אתה לא ציינתה את אף פעם . גם בצ´יט איתי פעם היצאתי לך משהוא אישי, מישפחתי, לא עניתה שאי אפשר כי אתה מוסלמי . אלה תשובה אחרת כללית . אז איך תיקרה לזה XXPE טוב בוא לא ניגלוש לפסים יותר עמוקים . כך אני ראיתי את זה , וכך בשיחות עים חברה ניתחו למה דורון לא רוצה להיחסף הרי אתה בן לא יענסו אותך אים תספר מאיפו אתה . אני לביתי הקטנה מזהיר שתיזהר באינטרנט בגלישה מיכל מיני סוטים . אבל לך אין מה לפחד מהאמת אתב בן ביי

doron1976

New member
קרמר אחי.

שלום בקשר למסעי הצלב הנומרים המוסלמים והיהודים- קרמר,קבל הצעה אחי,אל תדבר במה שאתה לא בקיא בו....חבל....דבר על לווינים ועל אודיו אתה תותח בתחומים הנ"ל,את שאר תשאיר לשאר. בקשר למה שציינתי או לא ציינתי- אני כתבתי את שמי האמיתי וכתבתי שאני בחור צ´רקסי. עכשיו אני יודע מניסיון שכשאני מודיע למישהו בגאווה שאני צ´רקסי אני מיד מקבל את התשובה- מה זה צ´רקסי ??? (קח לדוגמא את השאלה של יוסי שלנו בשרשור הזה למרות שכבר הסברתי מי אני) אז הקדמתי תשובה לשאלה והסברתי מה זה צ´רקסים מאיפה הם הגיעו איזה שפה הם מדברים ומה דתם. אתה נדבקת לקטע של הדת.....אז שתבין אחי היקר לא רק שאני לא מתבייש שאני מוסלמי זה הדבר שאני הכי גאה בו,יותר ממה שאני גאה בזה שאני צ´רקסי אני גאה בזה שאני מוסלמי !!! ברור אחי ??? עכשיו למסקנות שהגעת אליהם- כל אחד מגיע למסקנות שלו בהתבססות על קו המחשבה שאישי שלו לא ??? אז פה ברור מה הוא קו המחשבה הספיציפי שלך בעניין..... אבל כמו שאמרת לא נגלוש לפסים יותר עמוקים.... ורק לידיעתך- בכל הפורומים שאני משתתף בארץ או בחו"ל אני אף פעם לא מופיע בשמי האמיתי ולא נותן שום מידע על עצמי,ועדיין ממשיכים להעריך אותי בכל אותם אתרים....ומה שעוד יותר מוזר הוא שבכלל לא מעניין אותם מי הוא אני האמיתי....ממש מוזר.... להתראות

בקשר להיסטוריה אתה צודק אני חלש

אבל אתה מכיר את השיר חיימכה שלי צועד ברגל שמואל . כולם צועדים ברגל ימין ורק חיימכה צועד ברגל שמאל . אגב לא עניתה בקשר לשיחת הצ´ד למעלה אבל שימשיך לרדת הרבה גשם . נישאר ידידים זה סתם מחלוקת כמו עים רמי אין לי כוונות אחרות . אים תוכל להשיג לי קודים לחומר תועבה אקבל בשימחה בבי וחורף נעים

doron1976

New member
קרמר

שלום אני לא מכיר את השיר....אבל אם כבר אנחנו בעניין הזה,אני מזמן רציתי לשאול אותך למה אתה מתעקש לצעוד ברגל שמאל ??? הרי כולם צועדים בימין....כנראה הושפעת מהשיר על חיימקה..... בקשר לצ´אט- אתה רוצה שאני יענה לך כאן על דבר שדננו בו בפרטי בצ´אט????......כי אני לא נוהג לעשות כן. כמובן שנישאר חברים. להתראות

שאליתי למה לא עניתה לי

שאתה מוסלמי . אלא עניתה שיש לך חברה . אים הייתי יודע שאתה מוסלמי לא הייתי מציע לך ולוחץ . אולי היתביישתה שאתה מוסלמי

doron1976

New member
קרמר

שלום עניתי שיש לי חברה כי יש לי חברה....... ולמה שאני אתבייש בזה שאני מוסלמי ??? זה דבר שיש להתבייש בו ??? קרמר שתבין כשאתה כותב שאני התבישתי שאני מוסלמי זה בעצם כמו שתגיד שיש להתבייש על זה שאני מוסלמי....ואני כמוסלמי גאה,מאוד לא מעריך את זה !!!!!! ואני כבר שמתי לב שהוויכוח הזה לא מוביל לכלום,אז אני יורד ממנו !!! להתראות

משה גמ

New member
נדר ברוך הבא,אכן ניפתח לי המולטיויז

ועוד תחנות שלא נפתחו לאחרונה,סחתיין אחי.

doron1976

New member
מוישלה !!! יש לך לב זהב !!!

שלום אז אם נפתח לך המולטיוויז´ן ועוד תחנות אתה כבר לא צריך יותר את העזרה שלי....... סתאאאאאאאאאאאאאם (וואלה נראה לי שאני כבר מכור לסתאאאאאאאאאאם הזה !!!
) אני מניח שאתה לא עובד היום,לא נראה לי שיתנו לך לעבוד במזג אוויר כזה.... אז היאהו שלי פתוח,זרוק לי איזה הודעה אהה... להתראות

mr dish

New member
ועכשיו תשובה לשאלתך:

1, אם הצלחת מתנייעת - אי אפשר לחבר יותר מממיר אחד (אפקטיבית) לצלחת! המקסימום - יצפו באותה תחנה בכל הטלויזיות. 2. אם יש צלחות קבועות ללוינים מסוימים, אפשר למתג (ע"י שימוש במפצלי דייסיק מיוחדים)את הטלויזיות כך שבכל אחת אפשר יהיה לצפות בערוץ שונה. הדבר מחיב ממיר לכל טלויזיה,והחלפת ה"עיניים" (lnb) בצלחות. 3.אם החוטים המושחלים בקירות הם rg-59 לפחות,אפשר להתבסס עליהם לאחר ביטול השקעים, כדי להגיע לטלויזיות. בכל מיקרה, כל ממיר חייב להתחבר ישירות למפצל הדייסיק שלו, המותקן על הגג, בקרבת הצלחות. מקווה שתצליח להבין. במידה ויש עוד שאלות - ישמחו לעזור לך עוד.

doron1976

New member
נאדר אחי הינך מתקבל בלבביות

שלום ברוך הבא,גם אני מקבל אותך בלבביות !!! אם קרמר יציק לך תפנה אלי,אני אעזור לך.....סתאאאאאאאאאאאם
אני עדיין לא מבין את הקשר של היותך ערבי לעניינו.....ועוד דבר....הערבים הם מגזר או עם ???
סתאאאם בצחוק...
להתראות

למעלה