חשוב ! אשמח לעזרה
אז ככה... הכרתי מישהו ממש במקרה..זה סיפור דיי ארוך אז אני אנסה לקצר בתקווה שתבינו כמה שיותר ותוכלו לתת לי עצות.
הוא בן 20 (אני בת 19 סתם לצורך) לפני כמה ימים דיברנו במחשב הוא התחיל לפתוח את הלב בפניי הבנתי מפה לשם שאבא שלו מכה אותו..מתעלל בו מינית! נועל אותו בבית ולא נותן לו לצאת
כמובן שהייתי בהלם ישר אמרתי לו שילך למשטרה והוא אמר לי שהוא לא יכול כי אבא שלא כל הזמן איתו בבית, חצי לילה איתו,חצי לילה הבחור נעול בחדרו. ד"א אגב, אמא שלו נפטרה (הבנתי שגם כלפיה הוא נהג באלימות) אז ככה שבבית נותרו רק הוא והחיה(האבא). אין לי את הכתובת של אותו בחור..כי כמו שאמרתי הכרנו ממש במקרה ומאז אנחנו מדברים רק במחשב.כמובן ששאלתי אותו לכתובתו...הוא סירב בכל תוקף. אני נואשת
מאותו ערב שהוא גילה לי בערך הכל...את האמת הכי מחרידה הזאת. אני לא ישנה, לא שמחה לא עושה כלום מלבד זה והבטחתי לעצמי שאני אעזור לבחור הזה בכל מחיר בכל דרך שלא תיהיה
המשפחה המורחבת לא יודעת כמובן מכל הסיפור כי הוא אמר שהאבא מוציא אותו- את הבחור הרע בסיפור..אם יש סימנים הוא אומר להם שהוא הלך מכות וכך מוציא אותו ילד רע
אני לא מבינה איך המשפחה כ"כ עיוורת??? איך השכנים? (הוא גר בוילה אבל עדיין) איף אף אחד לא רואה? אגב..יש לו "חברה"..והוא אמר שהיא יודעת בערך שהוא פעם היכה אותו..כי הוא היה בבית חולים.. למה המפגרת הזאת שתקה
הוא אמר שהיא דיברה עם אבא שלו ולא יותר מזה..ואז אבא שלו החזיר לו על זה.. בקיצור רע לי ואני בטוחה שלו רע פי 10000 ממני. הוא משותק מפחד. אבא שלו רודף אותו לכל מקום. אמרתי לו שינסה לברוח וללכת למשטרה..אבל הוא משותק מפחד..מתבייש לספר הכל..מפחד שלא יאמינו..וכמה שאני מנסה לשכנע..שזה לא יהיה ככה..שיאמינו, שיגנו, שיעזרו לו..הכל לשווא
אף פעם לא ניתקלתי במצב שכזה..ואני לא יודעת איך לעזור לו !!!!! הוא מאמין שאבא שלו ישתנה ויחזור להיות מה שהיה..אבל הוא יודע בתוך תוכו שזה שקר גס.. שזה לא יקרה לעולםםםם, הוא כאילו מנסה לשכנע את עצמו שיהיה טוב מתישהו..אבל עמוק בתוכו הוא יודע שהוא משקר על עצמו. יהיה לו טוב רק מחוץ לבית-כלא הזה
יום חמישי הוא הבטיח לי שבזמן שאבא שלו עושה לו את זה )הוא אמר שזה נמשך שעתיים שלוש כל יום!!!..אפילו לא נכנסתי איתו לפרטים.רק ישבתי ובכיתי איך הוא ממשיך לחיות בכלל...מאיפה הכוחותתתתתתת?) אז הוא אמר שהוא יתקשר למשטרה וככה הם יבואו ויראו הכל והוא לא יצטרך לעשות כלום..הם יראו ויטפלו בנושא. לא נותר לי אלא לקוות שאכן הוא יעשה זאת...המפתיע פה
לא עשה כלום! יש לי רק את השם +משפחה שלו... והאירוני פה ששם המשפחה שלו הוא אחד הנפוצים בארץ! -הדבר היחידי שיש לי זה לאתר את הכתובת שלו+טלפון וללכת איכשהו למשטרה... אז עכשיו יש לי לסרוק 100 אם לא יותר מספרים ולעבור אחד אחד
אני ממש ממש מקווה שקראתם עד כאן..מצטערת שזה לא יצא הכי מסודר...
השעה..ההרגשה שלי..
אז עכשיו אני מבקשת עצות
מה לעשות
כל דבר הכי קטן שאתם חושבים שיכול לעזור לי לעזור לו..יתקבל בברכה
אני לא יכולה לחיות נורמלי יותר מהיום הזה שהוא סיפר לי... ואני שמחה שהוא פתח את הלב ככה אני יודעת ויכולה לעזור לו..אני רק לא יודעת איךךךךךךךךךךך אוף
תודה מראש...ושבוע טוב ושלו שיהיה לכולנו
אז ככה... הכרתי מישהו ממש במקרה..זה סיפור דיי ארוך אז אני אנסה לקצר בתקווה שתבינו כמה שיותר ותוכלו לתת לי עצות.