חשוב אנשים!

Adrienne

New member
חשוב אנשים!

אנשים אנשים, מה קורה? כמו שאף אחד מכם לא יודע, מחר אני יוצא לטיול שנתי, 3 ימים לאילת... אממ... זה אומר שאני אהיה פה בתדירות נמוכה אבל בכל פעם שאני אצליח להשיג מחשב אני אחזור לכאן ואבדוק מה המצב בפורומינו... או שאם אני אצליח להשיג את מנהלות הפורומים אני אמנה מנהל זמני שישמור כאן על המצב... אם אתם שואלים למה לא מיניתי לפני זה כי לא ידעתי אם אני יוצא... ביי אנשים! תהנו בשלושת הימים הבאים!

WickeDevil

New member
תהנההההההה ילד! ../images/Emo60.gif

שיהיה לך אחלה טיול ותדביק לכולם את WUWG אני סומך עליך!

Adrienne

New member
תודה גבר... אני הולך לעשות להם

שטיפות מוח חבל"ז... *אני ממש חייב להפתר מהמילים האלו... עוד יחשבו שאני פרחה*

Charmed 4ever.

New member
תהנה איתמר! ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

ותחזור הבייתה בריא ושלם, שמעת ילד?!

טיול... הרגע הגעתי הבייתה מאחד../images/Emo15.gif

טיול יומיים ז-ח של בני המושבים זייניקים מטומטמים! לא בוגרים! היה קרררררררררררררררררררררררררר בעיקר בלילה (או שמא בוקר?
) ובבוקר... קמנו ב5 וחצי בבוקר ביום שבת.... *מייללת* טוב... תהנה ילד.... בייי... וויל מיס יו....

Adrienne

New member
תנקס אנשים... נקווה שהשיער שלי

יחזור איתי... ערסים מפגרים... *ממלמל*

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

אם יקרה משהו ל שיער שלך...
אני נשבעת שאני ארצח (!) את מי שיעשה את זה!

WickeDevil

New member
אל תשכח בטריות לדיסקמן! ../images/Emo60.gif

תמיד הם נגמרות בזמנים הכי מחורבנים!

TCgirl

New member
תהנה! ../images/Emo187.gif

תדביק לכוווולם את WYWG, ושכל העולם יסבול (המוטו שלי ושל חברה שלי בטיול השנתי - כל הטיול התעצבנו עלינו שנפסיק לשיר את זה...)

WickeDevil

New member
כבר סיפרתי את הסיפור... ../images/Emo60.gif

במגמת קולנוע עשינו קליפ והצעתי את השיר הזה והוא לא ממש נבחר אבל אחד החכמים שכח להביא את הדיסק לעריכה ולי במקררררררררה היה את הדיסק (כי אני לוקח אותו לכל מקום) אז שמנו את השיר הזה בסאונדטראק לקליפ וכל פעם שאנחנו רואים את הקליפ כולם מזייפים את השיר
בקיצור אוטוטו זה יגיע לערוץ המקומי, ולערוץ הפתוח בלוויין אתם תדעו על זה מבטיח לכם אל תדאגו, אתם לא תראו אותי, אני לא מצטלם, אני מצלם.... דרור

TCgirl

New member
Cool!!! ../images/Emo187.gif

ודְרְך אָגָב: לַמַדְתִי לְהִשֵתַמְש בַתנוּעוֹת...

למעלה