חשוב!!! אני צריכה עזרה!

Ms. Librety

New member
חשוב!!! אני צריכה עזרה!

אני מחפשת כב כבר יותר משבועיים את השיר החדש של אביב והטעויות.... "מה הם רוצים מאביב" אם למישהו יש מילים או את השיר עצמו אני אהיה אסירת תודה...

מה הם רוצים מאביב - מילים

מה הם, מה הם אומרים בכלל. מה הם שונאים כל כך באביב. מה הם, מה הם מסתירים כל כך מה הם רוצים בכלל מאביב. שרת החינוך, אני תלמיד מחורבן אבל יש לי מוסר ולזה לא צריך שיעורים מה הם רוצים מאביב. עובדיה יוסף, גם אני מאמין אבל לא עד כדי לנצל אנשים מסביב. מה הם רוצים בכלל מה הם פוחדים כל כך מאביב. סבא שלי איש גדול בצבא אבל באהבה הוא אשם בפשעי מלחמה מה הם רוצים מאביב. שחיתות בשלטון משפחות בארמון האם פעם ניסיתם לחיות יום אחד בהמון? מה הם רוצים מאביב. אז מה הם, מה הם רוצים בכלל? מה הם רוצים בכלל מאביב?

NesheM

New member
יש לך אותו מוקלט???

מההופעה ? או סתם ככה מאיפשהו?

NesheM

New member
תשמעי..

אמורים להביא לי את הקסטה.. אבל כנראה לא במלואה.. אם את יכולה להקליט אותה שוב ולשלוח לי אז מעולה!!!! תצרי איתי קשר באייסי: 84939201 תודה. מורן

הורדתי, אבל...

הורדתי את האיי.סי.קיו אבל אני לא כל כך יודעת איך להשתמש בו אז אולי תיצרי איתי קשר באיי.סי.קיו שלי (מופיע בכרטיס האישי), ואז אני אוכל להחזיר לך תשובה, טוב?

LIRAN M

New member
לדליה מכפר עין הוד!!!

מה המצב? הכול טוב רוצה לקיים קשר בפרום?? עם כן סבבה ועם לא בסה!!

היי לירן!

בכיף! האמת שלא רשמתי כבר הרבה זמן הודעות בפורום, אבל קראתי את כל ההודעות שלכם ואם בא לך לדבר אז בשמחה! :)

למעלה