חשובב

• פותח הנושא m m b
  • פורסם בתאריך

m m b

New member
חשובב

שלום לכולם... אני שומע רקקקק פרל ג'אם ואני רוצה קצת להיפתח ללהקות חדשות אבל דומות כי זה הסגנון שאני אוהב.. יש המלצות??

PhonyLight

New member
המלצות...

soundgarden temple of the dog זה דיסק אחד... האיש שאחראי עליו הוא כריס קורנל, הסולן של soundgarden alice in chains

everynormal

New member
הנה עוד כמה:

stone temple pilots (הקול של הסולן סקוט ווילנד מאוד מזכיר את הקול של אדי, בעבר כשהם רק התפרסמו אפילו אמרו עליהם שהם מנסים לחקות את פרל ג'אם) mad season (סופרגרופ גראנג' שמייק מקרדי מנגן בה) seven mary three (זאת גם להקת גראנג', לא מוכרת במיוחד, אבל הסגנון השירה של הסולן טיפה מזכיר את של אדי) mother love bone screaming trees

JAMofPEARL

New member
נצל"ש../images/Emo9.gif

אני מקווה שאתם מכירים כבר... האתר חזר לעבודד=]]] http://www.pearljamlive.com/

nothingman1

New member
../images/Emo207.gifיש למישהו על המחשב את ההקלטות

של הלהקה מ-23/10/1990? שמעתי את זה לפני כמה חודשים באתר פרלג'אםלייב ונדהמתי מאיך שהם מנגנים ומהסאונד, הוא ממש כמו של אלבום... הם הקליטו בין 13-23 לחודש, ליתר דיוק ואם אין לכם אז פשוט תיכנסו לאתר ושם ל-Extras ותשמעו... פרל ג'אם בתקופה הכי טובה ובביצועים הכי טובים שלהם...

adiinchains

New member
האמת שלפני כמה ימים

בידיוק הורדתי את ההקלטה הזאת.. אם יש לך על המחשב BitComet אני יכולה להראות לך מאיפה להוריד..

Wine

New member
נכנסתי

והפתיעה אותי מאוד השירה של אדי - הוא נשמע ממש ילד! לדעתי עם השנים הקול שלו העמיק, התבגר וקיבל גוון מאוד מיוחד. אמנם כשהיה צעיר בקול היה יותר צלול, אבל גם יותר גבוה, יותר ילדותי....ועכשיו הוא נשמע פשוט טוב! תשמע את אותם שירים בביצועים של היום - לדעתי נשמע הרבה יותר טוב.

הוד11

New member
אין ספק

בכלל הבנתי בזמן האחרון שפרל ג'אם עברה מהפך ענק כלהקה, מלהקת גראנג' צעירה של חבר'ה בני 25 שהיו צעירים ועשו בלאגנים על הבמה היא הפכה ללהקה יותר רצינית |(מויטאלוג'י והלאה) ואמנם יש יגידו פחות טובה אבל הרבה יותר מעניינת. והקול של אדי השתבח עם השנים וקיבל את הגווון הייחודי שלו (תאזינו לווי גו ואחרי זה למן אוף דה אאור ותבינו)

הוד11

New member
ממש לא

נירוונה דומים לפרל ג'אם רק בגישה אבל ממש לא במוזיקה

Wine

New member
../images/Emo41.gifמ../images/Emo41.gifע../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifל../images/Emo41.gifה../images/Emo41.gif

למעלה