אני לא זוכרת את שלי X_X
D Digi Lista New member 13/12/03 #27 יובל ראיתי את השרשור יום הולדת?... איך חגגת בסוף?מה קיבלת מתנות?
R Ray girl New member 13/12/03 #29 מה?! מילא לא לחגוג אבל לא לקבל מתנות?! אפילו מהמשפחה?! חרא! למה לא?
ט טיקיי New member 13/12/03 #34 כי לא בא להם. אחי מקבל כל כך הרבה, שלא נשאר בשבילי. או שהם סתם שוכחים שאני קיים.
O OFIRB9 New member 18/12/03 #45 שוחכים!? דאמט!!! אנשים שכמותם (וכן זה רע מה לעשות!) אגב מה יש לך תאום? תקרית קוג'יצ'י מעניינת... אניוואי, למה אתה לא אומר להם כלום! זיתים! או מה שקרי אמרה!
שוחכים!? דאמט!!! אנשים שכמותם (וכן זה רע מה לעשות!) אגב מה יש לך תאום? תקרית קוג'יצ'י מעניינת... אניוואי, למה אתה לא אומר להם כלום! זיתים! או מה שקרי אמרה!
ט טיקיי New member 19/12/03 #47 ... לצערי, יש לי אח תאום... ואין לי מה לומר להם. אם הם לא רוצים לזכור, שלא יזכרו. אני לא צריך אותם.
R Ray girl New member 20/12/03 #49 אין לך אח גדול? בכל אופן זה ממש לא בסדר שהם מתעלמים ממך ככה! אבל אתה צודק, עם הם לא זוכרים אותך, למה שתזכור אותם? אם הם מאמללים אותך, תאמלל אותם חזרה
אין לך אח גדול? בכל אופן זה ממש לא בסדר שהם מתעלמים ממך ככה! אבל אתה צודק, עם הם לא זוכרים אותך, למה שתזכור אותם? אם הם מאמללים אותך, תאמלל אותם חזרה
O OFIRB9 New member 13/12/03 #33 נייקו שלך הוא לא 236162745? זה מה שכתוב לי ואני גם לא זוכרת את שלי, אניOFIRB9 ואני רק בימי רביעי זה לא הכי משנה...
נייקו שלך הוא לא 236162745? זה מה שכתוב לי ואני גם לא זוכרת את שלי, אניOFIRB9 ואני רק בימי רביעי זה לא הכי משנה...
R Ray girl New member 14/12/03 #37 אני לא יודעת... לא נראה לי.. בכל אופן... הכינוי שלי הוא Ray GirL וקוראים לי האנטר ג'ילקובסקי