חשובב................

../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif היום בתפוז אנשים

היום ב-19:00 נארח Live בפורום כוכב נולד את לירז רחמין, מחביבות הקהל בתוכנית "לא נפסיק לשיר-כוכב נולד". אתם יכולים להכניס שאלות בפורום כבר עכשיו.
באותה שעה, היום בפורום הפרעות קשב לקויות וזכויות אנחנו מארחים את הדר' שרי שניידר, מנהלת מכון קורן שמציג שיטה יחודית לעזרה לתלמידים לקויי למידה.
ואל תשכחו את חידון הבוסה נובה היומי שלנו... כנסו עכשיו לפורום מוזיקה ברזילאית, ענו על החידה היומית ואולי תזכו בדיסק אוסף מקסים!

Ray girl

New member
נצ"לש

כן כן אותה תמונה מכוערת... אבל אני שמה אותה באיזה פורום, וגם, זה יחסית

את לא!!!!!

תביני את זה את לא מכוערת ואת לא שמנה כמו שאת אומרת תכניסי לעצמך לראש שאת לא כזאת ואת באמת לא כזאת

Ray girl

New member
נו אל תתחנף

הדבר היחידי שאהבבתי בעצמי היה הציפורניים שלי והעיניים אבל נשברו כל הציפורניים והעיניים נעשו אדומות X_X

moon flower

New member
חחח, לא! קוואי נייקו ^^ *גאה באימוט

ו-צ'אן הקוואית שלי* הלוואי ולי היו נשברות הציפורניים בכזאתי קלות... אני צריכה לגזוז אותם כל יומיים אחדת הם יתחילו להסתלסל... כי הן... הן גמישות X______________X

Ray girl

New member
זה לא שהן נשברות בקלות

זה פשוט שדפקו לי את האצבעות אחת אחת

moon flower

New member
חשבתי שלא תהיי פה היום... 0.0;;;

לא משנה, טוב יותר ככה ^^; ואגב, נייקו, יש משו שחופית-סאמה ביקשה ממני לצייר ו... טוב... ציירתי ^^~!

niena

New member
למה מכוערת?!

יותר יפה ממני! ויש לך שער שחור! מה שאני אוהבת!!! וגם אם את חושבת שאת מכוערת (מה שלא נכון...) תזכרי שיופי זה לא הכל!

Ray girl

New member
אני יודעת שזה לא

הכל אבל עדיין וגם זאת תמונה מאוד לא עדכנית שלי... מאז סידרתי גבות והשיער שלי התארך וגם שם היה לי פן

meytar

New member
אנשנושים אתם לא מבינים!!!!!!!!!!

היא לא חושבת שהיא באמת מכוערת... היא רק רוצה לסחוט מחמאות! זה בסדר, כולנו עושים זאת לפעמים
חחח.... והגבות שלך- מסודרות גם ככה! שלא תראו את שלי...

Ray girl

New member
סליחה?!

מאיפה את יודעת מה אני באמת חושבת?! מי את שתגידי להם מה אני רוצה ומה אני לא?! הסיבה היחידה ששמתי את זה פה כדי שאני אוכל להראות לברה שלי, תודה רבה!!! אל תדברי בשמי

meytar

New member
צחקתי../images/Emo8.gifלא התכוונתי לפגוע../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

Ray girl

New member
מה מספיק?!

אולי היא צוחקת אבל זה די מעליב שאומרים שאני שמה בשביל תשומת לב

Digi Lista

New member
....

אבל זאת מיתר והיא חמודה למה נראה לך שהיא סתם תרצה לפגוע בך?היא צחקה איתך.

Apikachu L

New member
../images/Emo32.gif

שימו כאן את מיספר האי סי קיו שלכם.גם אני רוצה לדעת. שלי: 256162745 וקוראים לי photosynthesis

למעלה