חשובבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ביטוששש

New member
חשובבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למישהו יש מושג מה קורה עם המחנות של בני עקיבא??? ואני מתכוונת בעיקר למחנה הרא"ה וסיירים!! כי באתר של בני עקיבא יש הודעה של משרד החינוך אבל לא כתוב לא על יער עין זיתים ומחנה הרא"ה הוא בכלל "נודד חוצה אצבע הגליל"... אז אם למישהו יש מושג.. תגיבווו!!

לפי מה שכתוב שם-

מחנה הרא"ה יתקיים כסדרו. לפי מיטב זכרוני בשנה שעברה ישנו בגולן.. אבל לגבי סיירים.. האאא.
אין לי מושג דרך איזה כביש נוסעים לעין זיתים! אני תמיד מתבלבלת בין כביש הצפון לכביש בית הכרם..

yos9

New member
סיירים זה לא באזור י-ם?

או שזה רק למחוז ירושלים?

אביטללללללללללל

כמה זמן לא היית פה!! מה שלומך? איך היה הערב בנות
? בקשר להודעתך- כל השבט שלי שילם היום למחנה - אז אני ממש מקווה שהוא לא יתבטל בסוף
ואנחנו יוצאים כמעט עשרההה!!

והממ-

אני מציעה שתשאלי את הקומונרית\רכז\ת, כי בטח הם יודעים הכי טוב.

ביטוששש

New member
יודעת הכל את, אה???

הכל בסדר איתי, ברוך ה'... והערב בנות היה מצחיקקק בטרוףףף.. אז זהו, שבינתיים המחנה לא מתבטל, אבל אין לדעת... ו... ורודת שורש.. המחנה שלנו לא יהיה בגולן, אלא בגליל, אז אני ממש לא יודעת... וסתם בשביל הידע הכללי, יער עין זיתים נמצא ממש ליד צפת וביריה.

אני יודעת..

אני גרה באיזור, אממ..
אני פשוט לא זוכרת איך מגיעים לצפת ולביריה, דרך איזה כביש..

ביטוששש

New member
המחנות לא כ"כ רחוקים מהצפון...

מחנה נב"צ (אם אני לא טועה, או מעלות מעפילים) וסיירם יהיו בעין זיתים, שזה שניה מצפת, ששם בדיוק היום נפלו קטיושות...

שרוך

New member
מחנה עין זיתים..

בס"ד שלום לכולם לידעת כולם מחנה עין זיתים היה היום בכל האקשן לידו נפלו מס' גדול של קטיושות לפי הבנתי ליד מירון הוא שוכן בין מירון וצפת... שרוך

למעלה