חשובבבב!!!!!!!

אוקיי

שמע אני יכול לשלוח לך את הקובץ בלי בעייה אבל יהיה חסר לך מלא תוכנות כי אני ספיציפית משתמש ב 4 תוכנות קיובייס ריזון פרוטי וריאקטור ושלא נדבר על הדגימות וכל הוויבים אלו דברים שיחסרו לך אבל אם תרצה כיוון או הסבר איך לעשות משהו מסוים נראה לי שאני יוכל לעזור

kundara

New member
איש, אני מבקש בלי כותרות כאלה

לםרסומים... 3:15- לא אהבתי פה את הנגינה המזייפת הזאת... קטע נחמד מאוד!

GallaxY

New member
שאלה!...

אהבתי את הטראק המבנה שלו לדעתי טוב, יש לך סאונד מאוד חלק... רציתי לשאול , כמה זמן אתה עוסק בזה (מוזיקה אלקטרונית בכלל), וכמה זמן לקח לך לסיים אותו?...

תשובה

8 חודשים אני עוסק ביצירה מיקצועית עד כמה שאפשר לקרוא לזה כך והטראק עוד לא גמור עכשיו ברגעים אלה אני מסיים אותו ואת כל מה ששמעת לקח לי בערך 10 שעות רצופות

GallaxY

New member
8 חודשים?..

ואתה עובד עם קיובייס בלבד? אני יש לי בעייה עם קיובייס אני לא יכולה לעשות איתה כלום :(

נכון

אני עובד עם קיובייס פרוטי ריסון וריאקטור מכל אחת אני מנסה להוציא את המיטב ולמה שלא תצליחי לעשות כלום עם הקיוביס לא הבנתיייי

GallaxY

New member
דיברתי כבר על זה תיקרא למטה...

אני עובדת עם FL איזה חודשיים בערך... אני ממש חדשה עם כל זה והבעייה העיקרית היא שאין מי שיסביר לי מה לעשות בתוכנה... לא משנה אם זה FL או קיובייס... אז כל מה שאני יודעת למדתי לבד... אבל למשהו אני מאויימת מCUBASE ............ יש על זה עוד הודעה שלי למטה יותר...

הבנתי

שמעי אם תרצי עזרה מפורטת אני לא עושה את זה בדרך כלל אבל הנה האי סי שלי 422492 יום טוב

CyBear

New member
אהבתי מאד../images/Emo99.gif

יפה מאד, מסודר, איכותי ומקפיץ. אפשר לקבל אולי את הקובץ המלא? אני אשמח להעלות אותו לנגן MP3 שלי כדי לשמוע בחדר כושר בזמן שאני רץ! באיזה מכונת תופים השתמשת אם מותר לשאול?

tאחלה

ההיאטים נעשו או נדגמו מן הריד ראם וכל השאר נעשה על האודיו של הקיובייס בלי סמפלרים בלי כלום רק הערוץ עצמו

MrPerfect

New member
כנס אחי...

קטע נחמד מאוד... רובו פול און... אהבתי שיא את הקטע בין 2:40 ל3:37 קטע גאוני... יש לך עתיד איתו..

קטע מעולה איכותי ומקפיץ לאלה.המשך

בייס לין פצץ. גרוב תותח. מלודי סאונד טוב ברור מאוד. טונים חדשים לאוזן.סולמות יפים בחרת לך. לופים ותופים מצויינים. אפקטים סבבה לאאלה. שווה לך להמשיך ולהשקיע עם תגובות כאלה. בסה"כ שומעים משהו טוב . בקרוב מאוד טראק חדש שלי שאני מסיים מחר .אני עובד עליו כבר שבוע כל יום 8 שעות אחי. שלכם dj satura

למעלה