חשובבבבבב

just ortal

New member
חשובבבבבב

רציתי לדעת בבקשה מה עוזר לסכרת ולבעיות זיכרון שמקשה על בני נוער להיזכר בחומר שלמדו... בבקשה,זה חשוב אבל משהו באמת מומלץ שידוע שעוזר,לא סתם חארטות

lee E

New member
לסכרת?

תרופות אמתיות..לא מתעסקים עם המחלה הזו. בעיות זיכרון-אומגה 3..

just ortal

New member
רגע

ויש הוכחות לכך שאומגה 3 תורמת לשיפור הזיכרון? את ניסית את זה על עצמך?

lee E

New member
לקחתי את התערובת של שיפור הזיכרון..

במחיר אסטרונומי..של חב' מסוימת ואז ראיתי שהיא מכילה בעיקרה אומגה 3. לקחתי לפני מבחנים...מכיוון שקיבלתי ציונים גבוהים אני מניחה שזה לא מזיק
. לגבי הוכחות. לא בדקתי מחקרים ספציפיים בנושא אבל אני כן לוקחת כל יום. אומגה 3 מומלצת למצבים מסוימים ולכן התחלתי לצרף אותה על בסיס יומי.

just ortal

New member
נשמע טוב..כי אצלי

יש איזושהי בעיה לא מוסברת שתמיד כשאני לומדת חומר לימודי-לרוב אני שוכחת את רובו אחרי יום.. וזה כזה קטע מוזר,כי מן הסתם,אני כן רוצה לזכור ולהיזכר,אבל לא ממש מצליחה

lee E

New member
תראי...אני לא בטוחה שתרופה כלשהי תעזור..

זה נשמע יותר כמו לחץ בחינות. תגגלי "פסיכולוגיה קוגנטיבית" או "שיטות לשיפור זכרון"..יש כל מיני שיטות למידה אשר יעזרו לך לאחזר את החומר הנלמד. אם את , למשל, לומדת את החומר בע"פ, זה פשוט לא יעיל..חומר חדש אמור להיטמע בזכרון לטווח ארוך ולמידה בע"פ לא משיגה את התוצאה הראויה. אבל.....שוב, יש שיטות למידה שיעזרו לך ללמוד ..איך ללמוד.

just ortal

New member
זה ממש לא קשור לבחינות

זה תמיד ככה. זה בערך מכיתה ד' ככה.. אני מאד רוצה ללמוד את החומר ולזכור אותו,אבל זה פשוט מעבר ליכולת שלי וזה בדרך כלל גם במקצוע מסוים שמלחיץ אותי אני מאד מקווה שבאמת יש שיטות שעוזרות לדבר הזה,כי אם לא-זה ממש בעייתי

למעלה