חשובבבבבבבב...

bonita0707

New member
חשובבבבבבבב...

אתמול חבר שלי בא אליי בכוונה לישון ואז הוא קיבל שיחה שסבתא שלו זכרונה לברכה, נפטרה. וכמובן הוא בסוף הלך הביתה. עכשו כל היום אני מנסהל השיג אותו אבל הפלאפון שלו סגור. והוא לא אמר לי כלום וזה/:. ואני דואגת. ולא נעים לי להתקשר אליו הביתה ( אחננו חודשים ביחד, ואנחנו לא מתקשרים אחד לשני הביתה וזה..) וגם הוא מן הסתם סגר את הטל' כדי שלא יפריעו לו, והוא לא ורצה לדבר עם אפחד אז לא יודעת:/.. ולא יודעת להתקשר או לחכות עד מחר .או שהוא בכלל ידבר איתי לחכותץ ( שלחתי לו הודעה לפלא אבל זה לא משנה כי הפלא סגור/:..)..... בטח הוא בכלל לא בבית.. מסכן שליי... אני דואגת לו......../:.. סתם אולי נראה לכם לא חשוב.. פשוטטט כבר כל היום אני חושבת רק עליו/:.. אני רוצה להיות שם בשבילו, אבל זה גם קצת בעיה כי הוא גר דיי רחוק ממני/:..

יובליק

New member
נראה לי שעשית כבר הכל

עבר כולה יום, תני לו עוד קצת זמן, כמה רחוק הוא יכול להיות כבר? תלכי להלווייה ותנחמי אותו .

BratZit

New member
לדעתי תתקשרי אליו הבייתה

תתגברי על התחושה הזאת של החוסר נעימות. כי הוא עומד בפני מצב מאוד קשה בחיים שלו ואת צריכה לתמוך בו

elena20

New member
אם הוא היה רוצה שהיא תתקשר, לא היה

מכבה את הפלאפון, או לפחות היה מודיע לה שהפלאפון שלו הולך להיות מכובה ושלא תדאג לו, לדעתי שלא תתקשר לפחות עוד יום, יומיים. יש אנשים שברגעים כאלה מעדיפים להיות לבד.

A d i 23

New member
ויש רגעים שלא ממש חושבים..

על מה שעושים, במיוחד ברגעים הקשים האלו. ואולי נגמרה לו הסוללה בפלאפון ? מה שבטוח זה שהוא במצב לא טוב עכשיו ! אז למה לשער השערות לבד כשאפשר לשאול ולהתעניין ? היא חברה שלו, ולא אדם זר לו.

A d i 23

New member
תתקשרי אליו הביתה..

תשאלי לשלומו, תראי מה קורה איתו.. אולי ירצה שתבואי להיות איתו.. ברגעים האלו לא ממש חושבים, אז אין מה לצפות ממנו שהוא יתקשר.. מקסימום יגיד לך שהוא רוצה להיות לבד. אני יודעת שזה מה שאני הייתי עושה.

תלכי אליו לדעתי

כמה רחוק, את גם ככה תלכי להלוויה, וגם לשבעה לפחות פעם אחת, בכל זאת זו סבתא שלו. תהיי שם בשבילו זה לא קל.

d i n d i n i

New member
לדעתי..

כל אחד מתמודד עם מצבים באופן שונה.. אני מתארת לעצמי שהוא יודע שאת מנסה להתקשר אבל זה לא בראש מעייניו כרגע ולא במובן הרע בכלל, הוא כנראה עסוק בהורים שלו באחים ובעיקר בעצמו כך שהוא לא פנוי ריגשית להתחבטויות שאת עוברת.. לדעתי תרימי טלפון הבייתה ואם את לא נענית תמתיני מעט לפני שאת הולכת.. אולי הוא לא רוצה שתראי אותו במצב כזה, אתם הרי רק חודשיים ביחד והוא במצב מאוד רגיש אולי לא יהיה לו נעים להישבר לידך או לבכות.. וזה מה שהוא צריך בכדי להתמודד.. לצערי יהיו לך הזדמנויות כי ביהדות יש גם הלוויה גם שיבעה וגם שלושים.. שלא נדבר על השאר.. אם הוא מושיט לך יד קחי אותה , ואם לא הביני אותו ואל תפגעי כי לך שום קשר לנושא..

למעלה