חשד להעתקה במבחן

RandomTraveler

New member
חשד להעתקה במבחן

היי חבר'ה, שאלה לי אליכם, אתמול עשיתי מבחן (אמריקאי) וישבה מלפני מישהי שהדפים שלה היו מפוזרים קצת בצורה שיכולתי להציץ אם רציתי, לאחר זמן מה, הבוחנת גישה אליה והזיזה לה את התשובות, ומאותו רגע הבוחנת היא היתה די מפוקסת על שנינו, ובאיזה שלב באה עוד פעם להזיז לה את התשובות. עכשיו אני אודה כי גם אני לא הייתי שה תמים, ואולי פה שם קצת הצצתי, אבל הייתי מאווווד זהיר ובטח עם הבוחנת הזו. אם הבוחנת היתה חושדת בי ברמה של מעבר לספק, היא היתה אמורה להעיר לי בצורה כלשהי, האם זה הנוהל ? האם בכלל אפשר להוכיח העתקה במבחן אמריקאי?, תשובות מסויימות שלי ושל הבחורה ההיא שונות בוודאות. יצא לכם להיות במצב כזה בעבר, או הכרתם אנשים שזה קרה להם ואיך זה נסגר ? תודה.

stkachov

New member
הבוחנות רושמות

את סדר הישיבה של הנבחנים. אם גם התשובות, וגם השגיאות זהות אצל שניים שישבו בצמוד, בהחלט יכול להיווצר מצב של חשש סביר להעתקה

niva99

New member
בין הבוחנות יש

דודות בלתי מזיקות ויש כמה עם עיני נץ וחוש ריח שכל כלב גישוש פראייר לידן. פעם אחת פירקתי מחברת בלי לדעת שאסור - כי לא נוח היה לסמן בדף התשובות...אזי אחת מהן התחילה לאיים שיש מצב שתפסול את הבחינה בגלל הפירוק. הסתכלתי לה בלבן של העיניים ואמרתי לה שלא תגיד את זה אפילו לא בצחוק. מילא על העתקה אבל על משהו שנעשה בטעות... או שיש כאלה שנתקעות כל כך קרוב שניתן להריח את ארוחת הבוקר בהבל פיה...לא יודעת מה איתכם אבל עלי הנוכחות הצמודה מידי הזו משפיעה באופן פסיכולוגי לא טוב...

למעלה