חשדות

חשדות

אני חושד שאשתי בוגדת בי ואולי אני פרנואיד. מעוניין לשמוע את דעתכם לסימנים שעומדים לפני : 1. נמנעת מלקיים איתי יחסי מין - תחושת בטן שהדבר לא חסר לה וחשוב לציין שהבחורה מינית. 2. מכינה את עצמה הייטב ליום העבודה - לבוש, איפור בקפידה, טיפולים נשיים כאלה ואחרים. 3. שעות מרובות בעבודה. דואגת להסביר את הצורך בשהות ממושכת בעבודה. 4. לפני מספר ימים היא נאותה לשכב עימי אך לא שיתפה פעולה כלל. נתנה לי ל"עשות את העבודה". חדירה בלבד כאשר היא שוכבת על הגב פאסיבית לחלוטין. 5. יום לאחר מכן חטפתי דלקת בדרכי השתן. משהו קורה כאן ?

מניסיוני

וסליחה אם אני אגריסיבית. התשובה היא כן. זה מישהו ממקום עבודתה, או אולי מישהו שהכירה במסגרת זו. תבדוק....אם זה חשוב לך...ואם לא...תניח לה...זה יעבור. בכל מקרה...תהיה עדין. אין טעם בלהתנגח.

מציץ

New member
אם

אתה אוהב אותה באמת... תדחיק ותתעלם. אם יהיה מספיק חשוב לה,מעבר לסקס, היא תספר לך בעצמה מתי שהוא.. ןלך,בין כך ובין כך,אין מה לעשות בנידון. אם זה רק סקס אולי יעבור מעצמו...

seeyou

New member
תמיד יש סימנים!../images/Emo108.gif!

התנהגות מוכרת!...הצורך בשהות ממושכת בעבודה,מכינה את עצמה הייטב ליום העבודה ... אין עשן בלי אש! Never trust a woman who mentions her virtue. -French Proverb השאלה שלי היא פשוטה תוכל לדעת אם היא בוגדת רק אם תרצה! לפני שאתה פונה לבלש-תבין מה אתה תעשה באינפורמציה שתקבל! The wife cries before the wedding, the husband after. -Luxembourg Proverb

adam33

New member
נכון אתה צודק!

1.תשאל את עצמך למה? תניח שהיא בוגדת אבל אתה בטוח שאתה שווה יותר מכל מאהב אחר תוכיח את עצמך פנק אותה ותתן לה לפעמים הגורם הוא בנו ! אנו פשוט חושבים שאנחנו הגברים הכי חכמים בתיחמונים שלנו וכשהן " מראות " לנו שגם הן חכמות יותר מאיתנו ומסוגלות לבגוד בלי שיהיה לנו שמץ של מושג אז אנחנו תופסים את הראש ובצביעות אומרים.." בגדו בנו" 2.קבלת לאחורנה " שיחות טעות" 3.יצא לך לקחת את הפלאון שלה והיא העדיפה היא לענות לשיחה בחירוף נפש? 4.היא כל הזמן נמצאת בעבודה? 5.בדקת שיחות יוצאות כשאינך בבית? 6.יצא שבאת הביתה והדלת היתה סגורה למרות שלא היו אורחים בבית? לבסוף! אל תאמר לה מילה לגבי כל בדיקה שאתה עושה רק אחרי שיהיו לך הוכחות קח אותה לשיחה תראה איך תתגלגל השיחה.. תחזיק מעמד זה לא קל!

s h o o s h a

New member
כן ולא

לכל התהיות שהעלית כאן ניתן להשיב בחיוב כאילו היו אלו סימנים לבגידתה של זוגתך בך, אולם מאידך, במעשיה אלו אין כדי להוכיח באופן שאינו משתמע לשתי פנים שאכן מדובר בבגידה. 1. המנעות מקיום יחסים - יש נשים שזה לא בראש מעיניהן. 2. מכינה עצמה היטב לעבודה - ראוי לשבח וציון. חשובה לה ההופעה וכנראה שהמשרה דורשת ממנה הופעה ייצוגית. 3. שעות מרובות בעבודה - נקרא בעברית "שעות נוספות". בהחלט ייתכן ולאו דווקא בשל בגידה אלא לשיפור שכרה. 4. נאותה לפני מספר ימים אך היתה פסיבית - ראה תשובתי במס' 1. 5. דלקת בדרכי השתן? מה הקשר? לא עדיף שתדבר אתה ותנסה לברר עמה את פשר ה'שינויים' שחלים בה. או אולי אין אלו שינויים אלא שאתה רק לאחרונה שם אליהם לב. בכל מקרה, לא עדיף שתדברו ביניכם ותבררו את הדברים במקום להסיק מסקנות חפוזות?

עם כל הכבוד:כולכם הגזמתם חוצ משושה

אני פשוט לא מבינה את זה
על כל טיעון שלך כאן אפשר למצוא יותר מ10 תשובות עם הוכחות שיראו את הסיבות האמיתיות למעשיה שלא כוללות בגידה כלל. לפני בגידה, בן זוג בדכ"ל מתרחק, ואתה מדבר על כל הפרמטרים כשהבגידה כבר קיימת. בגידה ממושכת - רומן, (ולא סטוצ) לא מתחילים ככה סתם. ואם הם כן מבחינתך אז הית עיוור עד עכשיו. אני לא יודעת במה היא עוסקת ואם בעבר לא התאפרה או טיפחה את עצמה. לא יודעת מה גילה. ישנן נשים שמגלות את יופיין החיצוני והצורך בטיפוח לא בגיל 21. סימנים לבגידה הם אחרים: שיחות מרובות בנייד במיוחד כשאינה איתך (בעבודה או בדרך). מצבי רוח משתנים שאינם מוסברים לך. היא בעבודה עד מאוחר ? אז תתקשר מידי פעם לשאול שאלות. לגבי מניעה מיחסי מין איתך. מה הייתה התדירות לפני והאם הם הופסקו לחלוטין או שהייתה הדרדרות לאט לאט ? נתנה לך לעשות את העבודה? זה כשהצד השני (אתה) רוצה יותר מידי. אם תחפה את עצמך עליה שוב, זה בטוח לא יועיל.
הדלקת ? ממה שום כלום, אין קשר בכלל !

די לטמטום ולשרלטנות!!!

איני יודע האם אתה צודק בתחושת בטנך או שמא סתם מפתח חשדות כפרי דימיונך הטוב או הרע, אבל איני מבין מאין נוטלים כאן אנשים את החוצפה לדחוף את אפם הארוך גם אם בקשת לשתפם, ולקבוע נחרצות שכך אכן, בעניינים שיכולים להיות חורצי גורל וחלילה אף ענייני חיים ומוות כאשר זה ממש לא נכון לעשות זאת, במיוחד כשאין שום אפשרות ויכולת להסיק זאת כוודאות מתיאורך. די לכם אנשים, אל תהה ידכם קלה על המקלדת, חשבו היטב לפני שאתם מגיבים.

../images/Emo45.gif - חשוב להמנע מלנקוט עמדה נחרצת

אבל כנראה שפחד של אחד מתחבר לפחד או כאב של התנסות קודמת אצל אחרים ומכאן ה"שליפות".

ולא הגזמת ?

אני מצהירה בזאת שאני הולכת לעבודה כל יום מתוקתקת שזה "חבל על הזמן". אני עובדת המון שעות ואני יכולה להסביר את הצורך הזה - והחבר שלי לא עובד איתי.... ומה הקטע הזה עם הדלקת ? וכל הגברים שהציעו לך לפנק אותה ? אני מציעה לך לדבר איתה !! בד"כ וזאת הכללה לא מוצדקת נשים בוגדות (אם זה הסיפור בכלל) בגלל חוסר תשומת לב ולא בגלל שום סיבה אחרת.

רונתי

New member
ליה

השאלה היא, האם את מאז ומתמיד הולכת כך לעבודה, או שפתאום לפני זמן מסויים, התחלת להקפיד על הופעה, לעבוד שעות נוספות וכו'. על מה שהוא מדבר זה על שינו בהתנהגות, זה מה שמעלה את חשדו. ולך, בדרכי שלי, אני אספר שכשהכרתי את בעלי, הוא היה מתלבש מזעזע, גופיות והיה לו איזה עגיל תלוי, בקיצור לא הועילו כל תחנוני הוא פשוט אהב את צורתו. יום אחד הוא היה חייב להתלבש יפה לכבוד איזה תערוכה ואז הבנות במשרדו העירו לו כמה יפה הוא נראה, דבר שהדליק אצלו נורה , מאז הוא מקפיד על הופעתו, פתאום הוא הבין שהוא נראה הרבה יותר טוב בבגדים "מדוגמים" והיום הוא קונה הרבה יותר בגדים ממני . אז מה, יכולתי לחשוד שבגלל מישהיא הוא מתקתק הופעות, אבל אפילו לא עלה חשד בעיני (שעות ארוכות הן עניין שגרתי מאז ומתמיד). אולי היא קיבלה מחמאה מהבוס , והבינה, שאם הוא ישים לב לעבודתה המאומצת ולהופעתה הנעימה, הוא יקדם אותה? אולי כדאי שתדברו על מה שמפריע לך? אתה אוכל את עצמך ויכול להיות שעל כלום!

הכל יתכן אבל כדאי שתוודא

ולוודא פירושו לא לשאול כאן או במקום אחר לדעה של אנשים אלא לבצע בדיקה של ממש כדי לאמת או לחלופין להסיר כל ספק. בוא תראה מה עוד אפשר לשער ממה שאתה מספר: הקרירות יכולה להיות סימן לבגידה אבל לא בהכרח, כי לפעמים דווקא הבוגדים (ואצל נשים זה קל מבחינה טכנית) ירעיפו יחס וסקס כדי להסוות את העובדה שהם פעילים במקום אחר. אולי הריחוק והקרירות מעיד על משבר ביניכם שלא תלוי במישהו אחר? העבודה עצמה יכולה להיות הגורם המרגש שלקראתו אשתך מכינה את עצמה כל בוקר - במה היא עוסקת ומה אופי עבודתה? האם יש משהו ביניכם שבגללו היא מעדיפה להיות וורקוהולית? אולי בעבודה היא מרגישה שמעריכים אותה ובבית לא? דלקת בדרכי השתן - לא הייתי ממהר לקשור אותה ליחסי המין ביניכם וגם אם יש קשר זה לא אומר שהיא בוגדת בך. אשתך היא הפרטנר שלך לחיים. דבר איתה על מה שמפריע לך בריחוק ואיך היית רוצה שיהיה. אל תנסה להדחיק את הקשיים ביניכם להאשמה בבגידה. גם אם יש בגידה, היא בדרך כלל תוצאה של משבר ביחסים ויכולה להיות הדגל שמונף כדי לסמן את מה שקשה לאמר בקול ובהתבוננות ישירה בעיניים. שיהיה לך בהצלחה.

למעלה