חשדות מה- bbc

חשדות מה- bbc

מסתבר שניסים כן קורים: ווילקו ג׳ונסון הודיע שהחלים מהסרטן. כזכור, לפני כשנתיים הוא חלה בסרטן הלבלב. אמרו לו שנותרו לו רק 10 חודשים לחיות והוא ניצל אותם להקלטת אלבום עם רוג׳ר דולטרי. אבל הוא לא מת. ואז הרופאים אמרו לו שיש מצב שהם יכולים להסיר את הגידול- במשקל 3 קילו. אמרו ועשו. ג׳ונסון נשאל מה הוא הולך לעשות עכשיו, כשפתאום יש לו עתיד. הוא ענה "אני לא יודע".לעומת זאת, ה bbc מדווח על מותו של אלווין סטארדסט, זמר פופ עם כמה להיטי גלאם מתחילת שנות השבעים - אך קריירה שהתחילה עשור או יותר קודם לכן. סטארדסט, שנולד באיסט אנד למשפחה יהודית, היה בן 72.ונסיים בעוד חדשות טובות מכיוון אחר. ה bbc מדווח על מציאתם של טייפים אבודים מתוכנית מערכונים טלוויזיונית של ג׳ון קליז וגרהאם צ׳אפמן מ 1967. התוכנית, בה השתתף גם מרטי פלדמן, היתה הבסיס למונטי פייתון. קליז וצ׳אפמן כתבו את החומר. הטייפים התגלו בעזבונו של סר דייויד פרוסט, שהיה המפיק, ונפטר לאחרונה.

oren29at

New member
מה הוא חי לנו עכשיו?

מודה ומתוודה- לא היה לי, ועדיין אין לי, מושג מי זה הווילקו ג'ונסון הזה. כלומר- אני מכיר את ווילקו הלהקה, ושמעתי רוברט ג'ונסון פה ושם, אבל השילוב של שניהם יחד, ועוד בבן אדם גוסס אחד, היה יותר מדי בשבילי. אולי עכשיו, כשלפניו חיים נוספים שלמים, אקדיש לו יותר מזמני.
&nbsp
&nbsp
לגבי ההקלטות האבודות של קליז וצ'פמן- זה יותר טוב מהקלטות אבודות של הביטלס, בחיי. ימשיך ההמון הנבער לקנות אייפון 6 לפי משקל. אני הולך להקים מחנה מאולתר מול אתר האינטרנט של ה BBC, בציפיה לשידור החומרים.

oren29at

New member

DRORIKO8

New member
אוי ציףציף זה נוראי

זה נשמע כמו חיקוי של Spirit in the Sky רק עם מילים עוד יותר מטופשות

giloni

New member
איזו להקה!!

כמה אדרנלין!!... ואגב, אלווין סטרדסט היה נשוי - אם אינני טועה - לאחותו של רורי סטורם - מנהיג הלהקה הליברפולית שממנה הגיע רינגו לביטלס. אבל זה מסוג הטריוויות האיינשטניות, שלא תורמות שום דבר....

למעלה