../images/Emo18.gif זהירות-חומרים קשים לקריאה! ../images/Emo11.gif
חשדומט זה לטפוס טרמפים ליום עיון בנתניה בנושא חודש ארגון אחרי שפספסת את ההסעה ואתה גר בפתח תקווה.
חשדומט זה להיות המדריך עם הכי הרבה פעולות אמצע שבוע במצטבר.
חשדומט זה ללכת לישון בסניף.
חשדומט זה לבזבז מאות שקלים במסגרת ההדרכה בלי שיחזירו לך אותם.
חשדומט זה ללכת עם החניכים שהם
בכיתה ד' לגני יהושוע ולהחזיר אותם הביתה ב1 וחצי בלילה.
חשדומט זה שתהיה לך דמות מיוחדת בהכתרה שכל מה שהיא עושה זה להיות חשדומטית
חשדומט זה לנהל את פורום בני עקיבא. חשדומט זה שכל פעם שיוצא עיתון מיוחד לסניף הראשון שמופיע שם במדור ירידות על מדריכים זה אני ועל כמה שאני חשדומט.
חשדומט זה להתחיל עם שבט של 7 חניכים ולהגיע ל42
חשדומט זה להגיע בחודש ארגון לסניף ועוד לפני הקומונרית
חשדומט זה שאתה היחיד עם הצרור מפתחות של כל החדרים בסניף וגם של החדר ציוד (שכל המדריכים שילמו לקומונרית מלא כסף כדי שהיא תסכים שהם ישכפלו אותו והיא לא הסכימה) וגם של הבית כנסת (סתם אף אחד לא יודע שיש לי וגם לא אמור להיות לי)
חשדומט זה לנסוע עם עוד מדריך לקומונרית הקודמת בטרמפים רק בשביל להביא לה משלוח מנות ולגלות שהיא אחרי שכרות וממש לא מתלהבת
חשדומט זה להכין את המשלוח מנות הזה, טוב שלא לקח לי כמעט 4 שעות לאסוף מכולם דברים.
חשדומט זה לבזבז כסף על משלוחי מנות לחניכים ובסוף לא לחלק (אבל יצא לי מזה משהו ממש רוחי בסוף אז לא ממש משנה ההפסד הכספי)
חשדומט זה לצאת לסמנריון חנוכה, הסמנריון הכי מגעיל שיש
חשדומט זה להיות המדריך שתמיד יוצא להכנות של המסעות/נטיעות/מחנות
חשדומט זה לזכות במזכ"ל, דאמט
חשדומט זה להופיע בסרטון של החודש ארגון בדמות של ההוא מהפרסומת של יוטבתה שהולך מתוך שינה ואני הולך כאילו לסניף ושותה מהברז.. ארוך.
חשדומט זה שתהיה לך תמונה מההכנסת ספר תורה עם המזכ"ל של בני עקיבא
חשדומט זה לנסוע לירושלים בשביל להשאיר מכתב מסריח על של"פ להנהלה הארצית (לא נסעתי לשם במיוחד אז לא לדאוג)
חשדומט זה להיות כל כך חשדומט אבל אף פעם לא לפספס דברים של השבט (המקורי שלי, אחי'ה)