חשדומט זה....

הנה ההזדמנות!

שמישהו יעשה את זה באתר של הציורים... ככה אפשר לראות גם איך מציירים את זה.. יש לי רעיון בשביל הציורים- לקחת את הסמל ולהפוך אותו לכל מיני דברים מגניבים..

זה ממש שטויות...

אחרי כמה פעמים כבר עושים את זה בעניים עצומות..ומפעם לפעם זה משתתפר!!!

coolit

New member
חשדומט זה

להיות זה עם האחריות.. שתמיד יבוא לכל דבר, ויירשם הרבה לפני שהוא יודע מי מהחברים שלו בדיוק בא. שכל דבר שמודיעים לו- הוא לוקח בתור האחריות האישית שלו ומתחיל להתקשר לאנשים ולשכנע אותם לבוא. שיודע שהוא משפיע על משהו. והחשדומטיות שלי: סניפית- לשלם 230 שקל!!!!!!!!!!!!!!!! על מסע פסח, כשאתה בכיתה י"א, ולא מדריך [169 מסע+60 חברות] [ללכת במסע הזה, ובכל שבת\טיול\ערב כלשהו מאז שקיבלנו חולצותנועה בדגלנות, עם החולצה] לבוא למפקד בכל שבת, עם חולצתנועה, למרות שאתה היחיד-שאיננו-מדריך-שעושה-זאת מכל הסניף [לבוא לפעולת ער"ש בכל שבת שאני בכפר גנים זה לא חשדומטיות, זה ברור] לבזבז כל כך כל כך הרבה כסף על הודעות וטלפונים לאנשים בקשר לפעילויות בסניף
שכל החניכים מכירים אותך אפילו שאתה לא מדריך של אף אחד מהם ומעולם לא העברת להם פעולה לבוא לפגישת גרעין כל [!!!! ללא יוצא מן הכלל! כאשר יש פג"רים פעם בשבוע מאז אלוקים יודע מתי, בואו נגיד שכמה וכמה חודשים טובים] שבוע מחוזית- יש בגרות בתושב"ע ב14:15, ואתה נמצא בישיבה במחוז [רחוב שטמפפר] מ09:00 עד 13:55, כאשר בתוך עשרים דקות אתה צריך להגיע לביצפר [רחוב זליג בס], הליכה שאורכת כחצי שעה! עקב החיפזון ועקב כך שלא העלית על קצה דעתך שתישאר במחוז כ"כ הרבה זמן, אתה עושה את הבגרות בתושב"ע עם חולצתנועה כחולה- אין לי מילה לתאר את זה חוץ מחשדומטיות. טוב אין לי עוד דוגמאות מחוזיות ^^

בכל הקטעים של מה שאת עושה בתור בוגרת

אז באמת יישר כוח וכל הכבוד אני בכוח מנסה לשכנע בוגרים אצלנו שרק יבואו לבקר בסניף בחודש ארגון!!! את ממש לא צריכה להרגיש לא נוח עם כל הדברים האלה שאמרת.... אבל- מה את עושה במחוז? הנהגת הנוער? תהיי בריאה, רצו שאני יהיה שם.

למעלה