חשדומט זה....

barakgl

New member
../images/Emo45.gif עכשיו הבנתי

חחח באמת באסה..אולי נקפוץ להגיד שלום

תבואו ללילה

אם אתה זוכר מה היה בלילה בהכנה למחנה שנה שעברה כל מה שיש לי להגיד זה: ...

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo18.gifזהירות! חפירה!!../images/Emo18.gif

חשדומט זה לבנות אתר לשבט שלך חשדומט זה, כשמחלקים את התמונות לתיקיות, התיקייה של השבט שלי נקראת "אהבת חיי" (כולם בטוחים שזה התמונות של החבר שאין לי..
) חשדומט זה לצייר קומיקס על השבט שלך חשדומט זה להמציא ריקוד מסורתי לשבט (יש ריקוד בנים, וריקוד בנות...) חשדומט זה לברוח מפרצה בבצפר, כדי לצאת לשנורר לשוק פורים. חשדומט זה להפסיד הופעה של הדורבנים בשביל מסיבת חנוכה של הסניף חשדומט זה לעלות להקריא קטע בטקס בבצפר, עם חולצתנועה...(לא אני, חברה) חשדומט זה להעביר פעולות החל משבט ניצנים חשדומט זה ללכת לנקות את הסניף בתור "בילוי חברתי" (תוך כדי מלחמות מים מטורפות) חשדומט זה לשמור על קשר עם (כמעט) כל המדריכים שלך עד עצם היום הזה חשדומט זה להוציא אקורדים ותווים להמנון התנועה חשדומט זה משבת אולפנה שלמה, הדבר היחיד שזוכרים מהמדריך זה שהוא יהיה הרכז מחוז הבא. חשדומט זה להתחיל ללמד כיתה חדשה, והפרט הראשון שאומרים אחרי השם זה- הייתי קומונרית ב... חשדומט זה ללכת 45 דק' לסניף בגשם שוטף/חמסין. חשדומט זה לצאת לכיפה/לגשר [והמכיר יכיר..] לבד. בקור. חשדומט זה לכתוב בתחביבים "בני- עקיבא" חשדומט זה לשאול בנאדם בן 70 בערך באיזה שבט הוא היה... (
) חשדומט זה לעשות בייביסיטר לנינים של הרב נריה. חשדומט זה לזהות אנשים לפי הסניף/שבט שלהם.. (מכירה את X? איזה X? נו מסניף...) חשדומט זה לקרוא את כל הגלופות של כולם בכל מפגש בנ"ע (ולפעמים גם לא...) חשדומט זה לבטל את כל התוכניות בעולם בשביל השבט שלך. חשדומט זה להכיר אישית את כל הנהגים של האוטובוס שמגיע לסניף... [קו 9!! חת'כת מושג..] חשדומט זה לשים את השיר של הדגלנות שלך, על האמפי. [אבל זה שיר מקסים! באמת!] חשדומט זה כששואלים אותך איפה תרצה לגור שתגדל, אתה עונה "תבל" (זה הישוב שבעז"ה השבט שלי יקים) חשדומט זה לחשוב שמזכיר הישוב הנ"ל, זה תפקיד יותר חשוב מראש הממשלה. חשדומט זה לאחר בשעה (שעון בנ"ע...) גם לפגישות חשובות. חשדומט זה להגיד סבא שלי היה בבנ"ע בגאווה, (ותוך כדי, להסתיר את העובדה המרה, שאמא שלך היתה בנוע"ל...) חשדומט זה היכולת להעביר דברים לכל מקום בארץ באמצעות קשרי בנ"ע... חשדומט זה להיות בפורום בנ"ע כמעט 3 שנים. וואייי... אני יכולה לשבת ימים שלמים למלא את זה...

המממ...

כולם פה כותבים די ארוך.. אני רק חניכה אז אני לא ממש חשדומטית, אבל ככה: חשדומט זה להיות בבנ"ע מכיתה ב'!! זה להישאר בגיל תשע עד שתיים בלילה בחודש ארגון, בגלל שהמדריך הלך לראות משחק ורק אח"כ יכולנו להמשיך לצבוע.. זה להשתוקק להיות במחנות כשאני עדיין בגיל צעיר, ואחרי זה להיות בכל המחנות, המסעות והנטיעות האפשריים!! זה שכשאומרים להיפגש מתישהו->> ברור שבסניף!! זה לוותר על פנימייה שמאוד רוצים ללכת אליה בגלל שרוצים להיות מדריכים! (חברה שלי הצדיקה!!) זה להתנדב לגמרי להיות קומונרית בכיתה י"ב, ולא להפסיד כלום למרות הבגרויות והלימודים... (הקומונרית ה= שלנו!) נראה לי עד כאן... נ.ב. חבל"ז אם הם יקראו את זה.. הם יהרגו אותי...

barakgl

New member
האמת שבאתי לרשום חשדומט זה אמוץ

ומי שמכיר יסכים איתי

יש בזה משהו

אבל כמעט אפחד לא מכיר פה את אמוץ.
כל עוד לא כתבו פה שחשדומט זה איתמר, אני עולה על איתמר!!!

חשדומט זה...

כמו שכולם רשמו פה להגיע לכל הפעילויות של הסניף ולהקריה מעצמך למען השבט.... לא יודעת אם רמו את זה אבל- חשדומט זה לצייר את הסמל של בני עקיבא כל פעם שמשעמם לך..(מעט בכל שיעור...)

למעלה