חשדומט זה....

sivanscom

New member
חשדומט זה....

אזז אני מניחה שכולנו [או לפחות רובנו] כאן חשדומטים [וזה המקום להתווכח אם כותבים חשדומט או חדג'דומט
] אזז.. יאללה להתחיל להוכיח את הצד השדומטי שבכם ולהמשיך את המשפט [עדיפ ע"פ דברים שקרו לכם]..
חשדומט זה ללכת בבוקר לבצפר, משם ישר לסניפ,עד לבוקר שלמחרת,ובבוקר חזרה לאולפנא (פשוט כי אם לא תלכו לבצפר מעיפים אותכם..) מקווה שהבנתם בערך..
עכשיו תורכם

אני!

חשדומט זה ללכת לכל פעילות שיש במחוז/בסניף/בתנועה גם אם אף אחד מהסניף לא יוצא..

../images/Emo18.gif זהירות-חומרים קשים לקריאה! ../images/Emo11.gif

חשדומט זה לטפוס טרמפים ליום עיון בנתניה בנושא חודש ארגון אחרי שפספסת את ההסעה ואתה גר בפתח תקווה. חשדומט זה להיות המדריך עם הכי הרבה פעולות אמצע שבוע במצטבר. חשדומט זה ללכת לישון בסניף. חשדומט זה לבזבז מאות שקלים במסגרת ההדרכה בלי שיחזירו לך אותם. חשדומט זה ללכת עם החניכים שהם בכיתה ד' לגני יהושוע ולהחזיר אותם הביתה ב1 וחצי בלילה. חשדומט זה שתהיה לך דמות מיוחדת בהכתרה שכל מה שהיא עושה זה להיות חשדומטית חשדומט זה לנהל את פורום בני עקיבא. חשדומט זה שכל פעם שיוצא עיתון מיוחד לסניף הראשון שמופיע שם במדור ירידות על מדריכים זה אני ועל כמה שאני חשדומט. חשדומט זה להתחיל עם שבט של 7 חניכים ולהגיע ל42 חשדומט זה להגיע בחודש ארגון לסניף ועוד לפני הקומונרית חשדומט זה שאתה היחיד עם הצרור מפתחות של כל החדרים בסניף וגם של החדר ציוד (שכל המדריכים שילמו לקומונרית מלא כסף כדי שהיא תסכים שהם ישכפלו אותו והיא לא הסכימה) וגם של הבית כנסת (סתם אף אחד לא יודע שיש לי וגם לא אמור להיות לי) חשדומט זה לנסוע עם עוד מדריך לקומונרית הקודמת בטרמפים רק בשביל להביא לה משלוח מנות ולגלות שהיא אחרי שכרות וממש לא מתלהבת חשדומט זה להכין את המשלוח מנות הזה, טוב שלא לקח לי כמעט 4 שעות לאסוף מכולם דברים. חשדומט זה לבזבז כסף על משלוחי מנות לחניכים ובסוף לא לחלק (אבל יצא לי מזה משהו ממש רוחי בסוף אז לא ממש משנה ההפסד הכספי) חשדומט זה לצאת לסמנריון חנוכה, הסמנריון הכי מגעיל שיש חשדומט זה להיות המדריך שתמיד יוצא להכנות של המסעות/נטיעות/מחנות חשדומט זה לזכות במזכ"ל, דאמט
חשדומט זה להופיע בסרטון של החודש ארגון בדמות של ההוא מהפרסומת של יוטבתה שהולך מתוך שינה ואני הולך כאילו לסניף ושותה מהברז.. ארוך. חשדומט זה שתהיה לך תמונה מההכנסת ספר תורה עם המזכ"ל של בני עקיבא חשדומט זה לנסוע לירושלים בשביל להשאיר מכתב מסריח על של"פ להנהלה הארצית (לא נסעתי לשם במיוחד אז לא לדאוג) חשדומט זה להיות כל כך חשדומט אבל אף פעם לא לפספס דברים של השבט (המקורי שלי, אחי'ה)

לאלאלא

יש לי הרבה דברים!!! אני פשוט משאירה פתח לאנשים אחרים! חשדומט זה לצבוע בחודש אירגון את הקיר של השבט שהוא כמה שנים מעליך.. חשדומט זה שמכל הסניף שלך (חוץ מהקומונרית..)-כל הנהלת המחוז מכירה רק אותך. חשדומט זה ללכת לפעולת ער"ש למרות שמי שמגיע לפעולה הוא ממש ילדותי..
ויש עוד.. סתם אין לי כח לכתוב, ואני מדברת בטלפון ולא שיא המרוכזת.

רוני13

New member
חשדומט זה...

להיות בן 18 וחצי-19 וללמוד בהסדר ועדיין לתת פעולות לשבט שלנו כמעט כל שבוע! כל הזכויות למדריך הכי הכי בעולם טליק!!!!!!!!!!!!!! שהשנה הזאת לא תיגמר

sivanscom

New member
איזה סניפ אתה?

להיות חשדומט זה להגיד "כפר שלם כעו"י" כששואלים אותך מה השם משפחה שלך

sivanscom

New member
כן ../images/Emo13.gif למה?

להיות חשדומט זה ללכת עם חולצתנועה לכל מקום בערך,גם כשזה לא בהכרח קשור לבנ"ע..
להיות חשדומט זה לעשות מפקד בסמינריון של האולפנא להיות חשדומט זה להשאר לשיר את המנון התנועה בסופ כל טקס גם כשהוא לא קשור לבנ"ע להיות חשדומט זה ללכת ב7 בבוקר למדריך חוצ (!) כדי לארגן משהו לקראת פגישה עם הרכז,ואח"כ עוד ללכת לבצפר

sivanscom

New member
אווווווווו ראש העיןןן.. איזה ערסייםם../images/Emo4.gif

כל המחנה הם היו איפה שהוא מסביבנו.. בעיקר באוכל.. וכל הזמן קיללו ועשו בלאגנים
הרכזת גרעין שלי מראש העין
.. אבל לא יודעת אם היא מגבעות נווית-איך את קשורה להדס?!?

הם היו איתנו פעם בעדה...

אבל זה היה עדה ממש מעצבנת, עם המון סניפים קטנים... אז לא הצלחנו להכיר אף אחד...

../images/Emo6.gif בסיירים הם ישנו לידנו

("לידנו" יצאנו רק 3 בנים בלי מדריך) ובלילה השלישי מישהו משם גנב לי את השק"ש (או לפחות זה מה שחשבתי) ואז מעצבים פשוט "שאלתי" מהם אחד שנראה ממש דומה עד היום כתוב לי על השק"ש שם של מישהו.... סיירים... איזה מחנה..

ליחנוש 1

New member
וואאיי יש לי הרבה..../images/Emo3.gif

חשדומט זה-לצאת לכול הטיולים גם אם יוצאים רק עם חברה אחת ובלי מדריכות חחח
חשדומט זה-להגיע כול שבת. חשדומט זה-להגיע לכול פעולה באמצע השבוע. חשדומט זה-לצבוע תקיר בחודש ארגון. חשדומט זה-לבוא לכול החזרות של ההופעה..(של חודש ארגון) חשדומט זה-ללכת לכול ההרקדות. חשדומט זה-ללכת לכול הפעיליות של הסניף ביומיום.. חשדומט זה-לעשות ל"ג בעומר אם הסניף..
חשדומט זה-להקשיב לאחד המדריכים כשהוא מנגן ושר,ולא לברוח לו באמצע חח חשדומט זה-להכיר את כול הסניף,גם הקטנים וגם הגדולים.. חשדומט זה-להיות במועצת של הסניף,ולארגן פעיליות..
חשדומט זה-לבוא לשטיפת סניףף.. חשדומט זה-להשקיע במדריכות..(בימי הולדת,כשהן עוזבות וכו..) חשדומט זה-להיות בפורום של בני עקיבא..
אממ נראה לי שזהו בנתייםם חחח

barakgl

New member
../images/Emo26.gif

חשדומט זה להיות בזמנים הכי הזויים בסניף גם כשכולם בבית בודקים חמץ / בונים סוכה. חשדומט זה להיות כמעט היחידי שיצא לכל המחנות - מנבטים ועד סיירים [ושילם עליהם , שאנשים אחרים היו קוראים לזה פראייר], ולהזכיר את זה בכל הזדמנות. חשדומט זה להיות כל כך משועמם עד שאתה תשחק עם החניך וחצי שלך מחבואים עד צאת שבת. כשהם מתחבאים כל פעם באותו מקום. חשדומט זה שיעיפו אותך מההדרכה , שיתייחסו אליך כמו לזבל ועדיין..אתה תכתוב בפורום של בני עקיבא בתפוז מה זה להיות חשדומט.

ומה עם?

ללכת עם חניך לשים ווינר ואז החניך יראה מה זה .... אחי אל תתבאס בקטע של המחנות, כאילו אפילו שזה עלה כסף... אבל מה-למחנה האחרון עם חניכים שלך לא יצאת.. באסה...

barakgl

New member
כן חשדומטיות יכולה להיות הרבה דברים

אחד מהם זה לא להפסיק להזכיר לי את העובדה שיצאו לך חניכים פי מיודעכמה משלי מאז הקיץ האחרון איכות , חביבי , איכות..

למעלה