חשבת פעם, למה המראה אפפעם לא משקרת.. לילה דוב
א אריק חרבי New member 2/8/10 #4 המראה תמיד צודקת! אבל אחרי הניתוח היא תהיה יותר מפרגנת.. כעת זו טעות אופטית...
י יאמייקה New member 2/8/10 #6 בזמן האחרון המראה לא אוהבת אותי (שונא אותי)! מיום ליום היא מראה לי יותר ויותר זוועות!
א אריק חרבי New member 2/8/10 #7 את מזכירה לי בדיחה../images/Emo26.gif פולנייה מסתכלת במראה.. אחרי דקות ארוכות של התבוננות, היא אומרת בעצבים: ״מגיע לו!״... ג׳ימי, טי קראסיוואיה פסיקדה.. ספאקוייניא נוצ׳ה ז׳דו ציבה סדס... .......
את מזכירה לי בדיחה../images/Emo26.gif פולנייה מסתכלת במראה.. אחרי דקות ארוכות של התבוננות, היא אומרת בעצבים: ״מגיע לו!״... ג׳ימי, טי קראסיוואיה פסיקדה.. ספאקוייניא נוצ׳ה ז׳דו ציבה סדס... .......
י יאמייקה New member 2/8/10 #8 מגיעה לה באמת למה היא מראה לי כאלה סיוטים בלילות (אני מתכוונת למראה)! מגיעה לה בעצמה לראות פולניה!!! ספאסיבה, אבל אני באמת נראת זוועות! סלאדקיח סנוף !!! מוז'ט יא פראוודה אוז'א וסריידו פריידו, נאדייוס!!!
מגיעה לה באמת למה היא מראה לי כאלה סיוטים בלילות (אני מתכוונת למראה)! מגיעה לה בעצמה לראות פולניה!!! ספאסיבה, אבל אני באמת נראת זוועות! סלאדקיח סנוף !!! מוז'ט יא פראוודה אוז'א וסריידו פריידו, נאדייוס!!!
א אושר תמידי New member 2/8/10 #19 פונימייש.. חרשו... חחח... חברה שלי חזרה לא מזמן משליחות באוקראיינה והיא משגעת אותנו