חשבתם שנעלמתי...?

שאאאאני

New member
חשבתם שנעלמתי...?

אם מישהו כאן חשב שנעלמתי הוא טועה ו-ב-ג-ד-ו-ל!! אני פה כל הזמןןןןן וכדאי לכם מאוד לגלות מי אני...רק טוב יצא לכם! בהצלחה...

../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif אנשים. אוף.

פאק איתכם.
תלמדו.לשרשר.יואו.זה.משגע.שאתם.פותחים.הודעה.חדשה.כל.שתי.שניות.כדי.לומר.חצי.מילה.בלע. תלמדו ל-ש-ר-ש-ר
ואת, מי שלא תהיי. אנחנו לאלף עזאזל לא יודעים מי את. להזכירך, זה פורומ 'החופש הגדול'\'אחרי הצלצול' ולא 'חפשוני'\'מי אני ומה שמי'. לא חשבנו שנעלמת. ואם את כאן כל הזמן, יופי. שיהיה לך לבריאות.
אם ממש כדאי לנו לגלות מי את.. למה שלא תגידי? תאמיני לי שלאף אחד כאן, אין ממש ראש, לשבת ולשחק איתך במשחק ניחושים כי משעמם לך או בגלל שלא יצאת אתמול. בלע.

מתה עליך מרגו! ../images/Emo24.gif ../images/Emo103.gif

אני ומרגו נחנך אתכם לסדר ושרשור! ולשאאאאאאאני.....ממש לא מעניין אותנו מי את...לכי חפשי את החברים שלך...

../images/Emo45.gif צודקת דארלינג../images/Emo70.gif

ו..שאאאאאאאאאני|סדגש, קלטנו את הקטע שאת חסרת חיים שתקועה פה כל היום וחושבת [
חושבת? אמרתי חושבת?] שיש אנשים כמוך, חסרי חיים, שיושבים פה כל יום ושוברים ת'ראש.. "יואו מעניין, בואו נחשוב מי זו השני הזאת.."
NOT!!!

תגידי,

באמת נראה לך שמעכשיו הדבר היחיד שנתעסק בו כאן הוא הזהות שלך? את יכולה לקחת ת'צומי שלך ות'הזנחה שזכית בה מצד אמאבא\חברים וכו', ולדחוף אותה עמוק עמוק למקום בו לא זורחת השמש, לא יורד הברד ולא נושבת הרוח! נמ...בעצם רוח כן נושבת שם...אבל הכוונה ברורה
חתיכת ילדה בלי חברים..."אני פה כל הזמןןןן"...מה נראה לך, שאת באיזה סרט אימה או משהו? לכי תבני איזה מכונית מהלגו שלך, מצידי תעשי מגדלים בחול של גן שעשועים, רק תמצאי תעסוקה ותעזבי ת'אנשים פה בשקט, יא עלוקה דביקה...
כן, הכל בסדר, אני רגוע...*נושם עמוק*

למעלה