חשבתם שכבר שמעתם הכל? ...

geni1

New member
חשבתם שכבר שמעתם הכל? ...

הי לכולם! אני נשואה שנתיים. לפני הנישואים הקשר עם הורי בעלי היה מאוד חלש - הם גרים רחוק - וכך נשאר עד היום. ההורים של בעלי הם מהדור הישן ואולי זה תירוץ נוח למה שקרה: קצת אחרי שנשאנו קנינו דירה והחלטנו לקרב בין המשפחות הקרובות ע"י מסיבת חנוכת הבית. הוריו התלהבו מאוד ואמרו שיביאו הכל ואין מה לדאוג לכלום. ביום האירוע בעלי נסע להביא אותם (אין להם מכונית) וכשהוא יצא בחזרה הביתה איתם הוא התקשר ואמר לי שהוריו עשו לנו "הפתעה": הם החליטו להזמין את כל הצד שלו במשפחה אלינו הביתה. אתם יכולים לתאר לעצמכם איך הרגשתי. לא מספיק שהם לא התייעצו אתנו אז גם הצד שלי במשפחה בכלל לא הוזמן. וזה עוד לא הכל : כשהם כבר הגיעו אלינו חמותי ועוד אח של בעלי עשו את הסיור בבית ופתחו מגירות בחדר שינה - בקיצור הרגישו בבית. לסיום,בעלי לא מבין למה אני עושה מזה כזה עניין , אבל מה שקרה גרם למריבות רבות בינינו מאז. מה אתם חושבים?

מכירה את הסרט "אימי הגנרלית"?

על אותו משקל בובה. אבל ברצינות בואי רגע ואסביר לך. (בטח הרבה כאן ירצו לאכול אותי על כך) במנטליות של פעם היה מקובל לחשוב שהאישה היה רק רהיט.(אני הייתי מוכנה להיות רהיט אם בעלי היה מביא הכל איתו!!) והחתן הוא מביא את הדירה, מוצרי החשמל וכל הבבל"ט כשהנדוניה של האישה היא להביא כלי מטבח (שם מקומה לא?) כלי מיטה (????) וחפצי נוי למינהם. אז ככה., ההורים של בעלך כנראה לא חשבו או ידעו שגם לך יש חלק בדירה וברכישות והשיפוצים למינהם ועל כן גם לא ראו לנכון להזמין את משפחתך. המסיבה מבחינתם הייתה של בעלך ואת היית הרהיט. עיצה לי אלייך., תתחילי לעבוד על השינוי דעת הזה - ו מ ה ר !!!!!!!!!! הה., והחטטנות זה עניין של אופי !!!!!!! בפעם הבאה שתלכי אל חמותך הביתה תפתחי מגירות בהפגנתיות בכדי שאולי יפול לה האסימון(למרות שנראה לי שגם אם טלפון ציבורי שלם יפול לה על הרגל היא לא תקלוט)

mariana

New member
אותו סיפור היה בדיוק אצלי

אבל לא חנוכת בית אלה אירוסין קטן שעשינו בבית. אמא שלי ביקשה מהורי בעלי לעתיד להביא איתה 10 איש היא כמה הביאה? 20 ומתי היא מודיע לי בלילה של לפני. הבית שלי בקושי ניכנסים 20 איש, אז אימי רצתה שכולם ביחד יהיו 20 ויצא בסוף שישבו 35 בלחץ ומשפחה שלי עמדו ולא ישבו כדי שיהיה להם איפה לשבת. מיותר לציין שאימי היית בקריזה אותו היום, כי לא הספיק האוכל שהיא בישלה ולא היה מקום לשבת. אמרתי לבעלי לעתיד שפעם הבא אני אקבע כמה להביא והיא לא תחליט בשבילי. אז כחי בקלות את העיניין ומה שסיגי אמרה יכול להיות שזאת הדעה שלהם ואת צריכה מהר לשנות להם את הסוייטצ' במוח

אללה יוסטור

יש אנשים שזה בטבע שלהם לחטט במגירות של אנשים ולא רק שם וזה לא קשור בכלל למוצא או לדור חדש/ישן, זה פשוט מוטבע בהם מרגע הלידה ואני לא חושבת שיש קשר בין המסיבה שעשיתם לבין זה שהתחשק להם לחטט יכול להיות שבאותו רגע לא היה לך נעים להעיר כי היו אצלך אורחים אבל אל תתני לאף אחד צ'אנס לחטט לך בדברים אנשים כאלו צריך לייבש ומייד! עכשיו, לגביי זה שהם לא התייעצו איתך, כנראה שגם פה יש לנו מיקרה קלאסי של "עציץ" יעני, מישהו שלא מתייחסים אליו כאל אדם בפני עצמו עם דעות ורגשות, תני להם להבין שאת לא עציץ וכמובן שאם בעלך רב איתך בגלל זה, תסבירי לו בצורה יפה שאת לא רוצה להיות רואה ואינה ניראית בביתך שלך או בשום מקום אחר, לדעתי הוא צריך להבין את זה יפה מאוד בהצלחה וברוכה הבאה

geni1

New member
תודה על התגובה המהירה

נראה אחלה פורום עם אחלה אנשים. חבל שלא נכנסתי כשכל זה קרה

geni1

New member
עוד פנינה מחמותי

בזמן האחרון קצת השמנתי. אתם יודעים איך זוללים בלימודים ובמיוחד בתקופת המבחנים... אתם גם יודעים איך בנות רגישות למשקל שלהן. בקיצור, באתי עם בעלי לביקור אצל הוריו ואיך שאני נכנסת לדירה אמא שלו קוראת בקול : איך השמנת! בעלי ישר ירד עליה : "את לא יודעת שלא אומרים דברים כאלה לנשים" אני הייתי בשוק.

למעלה