חשבתם פעם...

niva99

New member
חשבתם פעם...

שנכנסים לפה אנשים חדשים ומצפים למצוא אנשים במשבר גיל ה-40 מסכנים שסובלים מתופעות שונות. ובמקום זה הם מקבלים חבורת שטוטניקים שצוחקים כל היום מחליפים תמונות זימה (כן יענקל'ה דפדף לראשית הפורום). ומספרים כמה הם לא נראים בני -40 בכלל. והמילה משבר -מכירים אותה מהמילון...

domdom1

New member
אנחנו באמת

שטוטניקים ,אנחנו במשבר ,זה חלק מי המשבר . אנחנו בורחים מי הריציניות ,מנשים לשמור על ראש צעיר ,לא מסתכלים על החיים כמו פעם ,רוצים לחזור אחורה מי שנכנס פעם ראשונה לפורום בטח חושב "פורום ריציני" משבר" וכול..... אנחנו עוד ילדים

j u l i a n o

New member
דומיניק האני, מנשים לא בורח ../images/Emo140.gif

אה...מנסים. אולי לפעמים רוצה לחזור 20 שנה אחורה אבל במחשבה שנייה, עוד פעם לילות לבנים עם התינוקות-עוד פעם חמתי תנשק אותי בברית. כמה אפשר? מחפשים להשתטות ע"י בריחה והוכחה עצמית שעדיין לא נס ליחם, חברים/רות, יציאה לבילויים, תחביבים וחברים חדשים. פורום משבר גיל...לא חייב להיות מש'ו רציני, מי קבע. מה שעושה את הפרום הזה לכזה הוא רמתם האיכותית של המשתתפים (הכוונה לא אלי) ואיכות הכתיבה-חוצמיזה ניווה ??? יבש כאן בזמן האחרון, אין איזה סקר מעניין??? למשל תדירות קיום ...עולה יורד? רצון,חשק. שבת שלום

niva99

New member
ג'ולי היקר-הזהר בבקשתך היא עוד

עלולה להתגשם... תדירות קיוןם ה....-מי יודה לך על האמת? אבל נסיון יפה-שועעעעעעל.

j u l i a n o

New member
ברווזים ברווזים,בואו הביתה-

שועלי פורומים לא פוחדים מסקרים!!! קדימה שוט'...לא מחפש שיודו לי. מי שצריכה ויודעת -מפרגנת לי כל פעם אחרי, והיא זאת שמודה לי על האמת.
ומהחברים? מי שרוצה שיספר ומי שלא-שיפנטז. מזכיר לי בדיחה- זקן מגיע לרופא ומקטר שכל החברים בבית האבות יושבים בערב בגינה ומספרים על הביצועים שלהם עם הזקנות, ורק הוא לא עושה כלום. "מה לעשות? יש פתרון?" שואל הזקן. "כן" עונה הרופא "תספר גם אתה".

niva99

New member
../images/Emo57.gifבלי עין הרע.

שככה ימשיך. מפרגנת לך על זה.

pitagoras1

New member
כמה מפתיעה השאלה שלך

ממך ,סמל הצניעות לא הייתי מצפה. שבת שלום

pitagoras1

New member
למר פנטום

יכול להיות שתעיתי בשרשור. אני עד היום לא יודע איך לשרשר נכון את יודעת בגילי אם לא למדתימהפעם הראשונה אז אבוד לי

niva99

New member
המ...המ...המ...שוביניסטי משהו...

אני קוראת אותך לסדר-פעם ראשונה.(בבקשה -ראה את הבדיחה שלי על שלום בית מאתמול). אני קוראת אותך לסדר פעם שניה. פעם שלישית- נמכר!

רק גבר

New member
הי , לא לצעוק אלי אני רק הכתב....

לעניניי השוביניזם.... וככתב אני רק מצטט ........

תגובה לניבה לגבי הפורום

אמרת שנכנסים לכאן ורואים שאין משברים.אז אני מוכן לצרוק פצצה ולאמר שיש משבר להרבה אנשים בגילנו אבל משום מה זה לא עולה לדיון בפורום:נושא הזוגיות.לדעתי יש הרבה משברים בגלל זוגיות בגילנו אבל לא ראיתי פה נכונות להעלות את זה כאן.כתבתי פה נושא לפני מספר ימים שנקרא:המילון המשפחתי החסר.לא זכיתי לשום תגובה ולכן הבנתי שפה אנשים מפחדים/חוששים להעלות את נושא הזוגיות בגילנו המשברים ואיך עוברים זאת.

pitagoras1

New member
בהמשך לדבריך

גם בסקר הנמצא למעלה(אולי משהו ירים את הכפפה וילמד הדיוט כמוני איך משרשרים נכון או לחילופין מדוע היום הולדת שלי לא נקלט בלוח המודעות) אחוז לא מבוטל רוצה להחליף את בן הזוג. ישנם גם כאלה שהחליפו או נפרדו כבר מבן הזוג כך שסטטיסטיקת "לך לך בן הזוג גבוהה מהאחוז בסקר" האם בן הזוג החדש עמד בציפיות שלנו או נאם אנו מאוכזבים ומעדיפים את בן הזוג הקודם? שאלות רבות תשובות מחכימות תם אחד או שאולי אנו מעדיפים .... כמו בקובץ המצב (ניבה רמת התמונות משתפרת?)

למעלה