חשבתם פעם...

רז89

New member
חשבתם פעם...

מה הייתם בוחרים לעשות אם היו נותנים לכם שעה עם יקירכם? לפני יומיים ישבתי וחשבתי, מה הייתי עושה אם היו נותנים לי 5 שניות איתו? הייתי מחבקת ומנשקת אותו ואומרת לו שאני אוהבת אותו. ואם היו לי 5 דקות? הייתי עושה את אותו דבר, אבל גם אומרת לו שאני מצטערת שהייתי מגעילה, שלא הראתי לו יותר שאני אוהבת אותו... מתה עליו. הייתי אומרת לו תודה על הכל, על התמיכה, ההבנה, האכפתיות והאהבה. ואם היה לי שעה? שעה זה לא הרבה, אי אפשר לטייל כמו שהוא אהב אז סתם היינו מעבירים את הזמן בכיף...
זה בזרועת זה. ואם היה יום שלם? נגיד מ-8:00 עד 8:00 למחרת... או אז באמת הייתי מתכננת, קומזיץ מדהים בחוף, וזהו. לא צריך יותר מזה. ואם היה לי חודש שלם איתו? אז הייתי לוקחת אותו לחו"ל, כי הוא מעולם לא היה שם. זה ממש כיף לחשוב ולתכנן הכל, כי זה נותן לרגע הרגשה אמיתית
תנסו את זה...

לונה..

New member
../images/Emo24.gif

חשבתי על הדברים שאמרת. אני לא יודעת מה הייתי עושה בחמש שניות, ובשעה, וביממה. אני לא חושבת שמשהו כזה היה מספק אותי. לא רק עצם המחשבה על זה, גם אם זה באמת היה קורה, הייתי נשארת עם הלשון בחוץ כשזה היה מסתיים. ואני יודעת שזה בעצם לא היה מספק את כולנו, וכו' וכו', אבל הרגשתי צורך לחזור על זה, בשבילי לפחות. אני יכולה להתנצל על כל הרע שעשיתי, ולחבק ולנשק ולהתרגש.. אבל כשזה ייגמר, והיא תחזור לאיפה שהיא נמצאת... מה יהיה? מעדיפה לא לחשוב על זה בכלל. ורז, את מתוקה, סתם שתדעי. שיהיה לך יום טוב.

רז89

New member
תודה... ../images/Emo13.gif גם את!

בטח שזה לא מספק ותמיד רוצים עוד ועוד אבל זה עדיף מכלום וזה נהדר אבל... זה סתם שטויות, חלומות שלעולם לא יתגשמו. חלמתי עליו לפני כמה ימים, שרודפים אחרינו ואז תפסו אותו וקשרו אותו בשרשראות לעץ הוא נראה מבוהל ומבולבל אז רצתי אליו נישקתי וחיבקתי אותו זה היה כל כך מוחשי ומציאותי התעוררתי בוכה! כל היום הרגשתי שבאמת הייתי איתו. זה היה מדהים! ובחלום ידעתי שהוא ימות בסוף ולכן חיבקתי אותו ככה ולמרות שזה נראה לו מוזר ותמוה לא היה אכפת לי...

לונה..

New member
.

מכירה את החלומות האלה. אני אפילו יכולה להזדהות. מאחלת לך המון המון הצלחה. המון שלוות נפש. המון אהבה.

yfat73

New member
זה החלום שלי

אם הייתי יכולה לראות את אחותי רק עוד פעם אחת הייתי עושה כמה דברים, קודם כל מבררת היכן היא והאם טוב לה שם, ושנית, לומר לה שאני מתגעגעת אליה וכמה הייתי רוצה שהיא תהיה כאן להיות לי לאחות. חוץ מזה הייתי אומרת לה כמה אני אוהבת אותה, דבר שלא אמרתי לה שהייתה בחיים, והייתי מחבקת ומנשקת אותה, גם דבר שלא עשינו הרבה שהייתה בחיים. והכי חשוב, הייתי נפרדת ממנה כמו שצריך, כי לא הספקנו כל כך להפרד, מכוון שלא האמנתי שהיא באמת הולכת למות. לו רק היה לי את הזמן הזה, הייתי מנצלת אותו בצורה הטובה ביותר שעולה על דעתי כרגע. לו רק היה מישהו שהיה יכול לעשות זאת.

למעלה